Posto smo se mi uvjerili, ovaj put cemo kone pustiti da pogadjaju rezultat.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordospartanac
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Evo ponovo vodimo.

Al stvarno, koji je vrag ovom Hebiboviću. Pa nevjerovatni su mi njegovi promašaji. Momak kao da je uklet ! 
U novi boj ...
- TobeYarabi
- Kontakt:
ne znam to..ja sam bik, prosle sedmice mi bio rodjendan..a zeljo sigurno nije djevicarasavoje je napisao/la:Ko je strijelac?
Nema odustajanja, nastaviti sa prijetnjama igracima 
Vidite da igraju ko navijeni
Preventivno djelovati, da igraju od pocetka sezone kako treba
Svaka cast na pobjedi!!
Vidite da igraju ko navijeni
Preventivno djelovati, da igraju od pocetka sezone kako treba
Svaka cast na pobjedi!!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Napokon hefta do utakmice. Da se svi momacki odmorimo
Aaaaaaaa
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Bolje da ne odmaraju. Vidis sta se desi kad odmaraju i po 14 dana (citaj Zeba). 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Ma Amerinho je sad zlatnim slovima upisan u historiju derbijaSarajlijica1946 je napisao/la:@skoroalen.
Halal mu sve! Nego ne znam, ja sam usao tamo obrisao i opet stoji., rame uz rame sa Noukenom, Škorom, Jahovićem, Saidom, Nuhanovićem (
![]()
) itd.
Promjeni potpisSarajlijica1946 je napisao/la:Puna saka brade.MortemHz je napisao/la:8 milja danas, ja sam iskreno ocekivao oko 6
Brojati ćeš dane dok se kuglice nezarolaju.muhamedhulk je napisao/la:Napokon hefta do utakmice. Da se svi momacki odmorimoAaaaaaaa
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Volim te SARAJEVOOOO!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
A jeste navalili.Zip je napisao/la:Promjeni potpisSarajlijica1946 je napisao/la:Puna saka brade.MortemHz je napisao/la:8 milja danas, ja sam iskreno ocekivao oko 6
Koga slijedeceg tjeramo.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Ovo što ti upravo radiš je preseravanje da izvineš i pumpanje atmosfere. Ne branim ih nikako, milion puta su razočarali ove sezone i ovo danas je samo jedan manji dio nagrade za ono što smo mi navijači od njih proživljavali tokom čitave sezone. Borbu i zalaganje na terenu u 80% situacija ovim momcima ne može niko osporit i umanjit, jednostavno falilo je malo kvalitete a u dosta slučajeva i sreće, a tjeranje čitave ekipe i pljuvanje svih momaka je apsurdno u najmanju ruku. Pročitaj moj post čitav, a nemoj samo izvlačit iz konteksta. Rekao sam da se treba zahvalit 4-5 momaka koji kvalitetom ne zaslužuju dres Sarajeva, među njima Crnkić nije po mom mišljenju, a ti naravno imaš svoje, koje ja poštujem svakako iako smatram da je pogrešno. Ne treba se dizat na noge uoopšte nego treba uživat u današnjoj pobjedi.QUARESMA 18<<< je napisao/la:naravno da je zasluzio, sto se mene tice, svi su zasluzili, svi trebaju da se kolektivno isele da imaju obraza.
koliko puta smo imali šanse za zasjednemo na prvo mjesto na tabeli, a kako su oni uzvracali nama navijacima?
ona utakmica protiv Širokog se ne prašta, posebno pored onakvog poniženja kakvo je priredila i policija i navijači, i pored svega, za Vedrana se moralo pobjediti.
dalje, amerika? pa nece mu niko citavu familiju pobiti, dobio neke prijetnje preko noći, dok su ljudi bili vrucih glava, isfrustrirani, da je danas igrao, ne bi mu niko nista napravio.
eno i danas sta hebib promasi, a zamisli da nam je taj gol trebao za izjednacenje ili nedo Bog pobjedu.
sve je ovo meni preser avanje da izvines, bespotrebno pumpanje, i na kraju mi ispadosno kao jedni veliki divljaci, a da smo im mi vracali posjetama kako oni igraju, ne bi nikog bilo na tribini.
jos kakva nam je liga u qrcu, pa ovakvo lose sarajevo je i dalje u igri za titulu, i nemojte mi samo govoriti kako smo kvalitetni, kad nismo, pobjedi se jedna utakmica, svi se dignu na noge, zaborave realno stanje.
Prije nego se uzme, pita se za dozvolu.MortemHz je napisao/la:Volim te SARAJEVOOOO!
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Cekamo da Rustem odgovori kao Amer Bekic 
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ne oglasava se on. Crnkic stream navijac, takvih imamo na izvoz.Zip je napisao/la:Cekamo da Rustem odgovori kao Amer Bekic
Kakva budala udje na zapad. Glupson bolje da je na istok otisao. Fino ja napisah nemaju pojma da vecina starog sjevera sjedi na zapadu.
Hebibe grob te yebo pa do kad vise?
Eh, sta sad? Dovodite pojacanja kako znate, iduca mora biti nasa.
Hebibe grob te yebo pa do kad vise?
Eh, sta sad? Dovodite pojacanja kako znate, iduca mora biti nasa.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Zip je napisao/la:Cekamo da Rustem odgovori kao Amer Bekic
I ovaj poceo odgovarati kako dobi ovu "ahmediju" na glavi.Bit ce da je udarac uradio svoje,i da je nesto mucnulo u glavi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Isfurat ces me ako te pitamrasavoje je napisao/la:Prije nego se uzme, pita se za dozvolu.MortemHz je napisao/la:Volim te SARAJEVOOOO!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.