PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Raonffa
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Raonffa » 21 maj 2017, 00:38

let3 je napisao/la:Ma nek nas Escobar, Mortem, High, Joka, Toti, pantelija i ostala bordo bratija yebu , pobjedili su, imaju pravo, bolje nismo ni zaslužili. Trpi i šuti jbg

al šta se ovi tuzlaci tu šlihtaju, nije mi jasno :nedam: danas im klub izgubi na Tušnju od Krupe, a oni ovdje dernek prave.
.
Al' znaš šta meni nije jasno, ni oni trofeja neće uzeti, vjerovatno ćemo biti ispred njih na tabeli, a oni nas još prcaju. Za Tuzlake da i ne govorim, oni ni Europe neće vidjeti.

Haj ti to meni sad objasni :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 21 maj 2017, 00:41

MocMahale444 je napisao/la:
Sariel je napisao/la:
PODICI SPOMENIK BAKI SLISKOVICU VJECNOM GUBITNIKU NAKON OVE SEZONE.
:lol: :lol: jed na i neponovljiva lobotomija :urnebes:
Stvarno sam mislio da volis Slobodu kao npr Solinas ili brat travar, DoeTz a ti kao par ovih gmizavaca :thumbdown:
ovo bato izljubavi prema slobodi vravam za svaku polomljenu zastavicu :urnebes:
ko ne bi iskreno ?
jos nista sta bi rigoletu i ostalim majoriziranim piso :urnebes:

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 21 maj 2017, 00:42

Sariel je napisao/la:
Stvarno sam mislio da volis Slobodu kao npr Solinas ili brat travar, DoeTz a ti kao par ovih gmizavaca :thumbdown:
ko ne bi iskreno ?
saro od tebe me ne dira ništa, znam da si puko.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 21 maj 2017, 00:44

Raonffa je napisao/la:
Al' znaš šta meni nije jasno, ni oni trofeja neće uzeti, vjerovatno ćemo biti ispred njih na tabeli, a oni nas još prcaju. Za Tuzlake da i ne govorim, oni ni Europe neće vidjeti.

A gdje titula? :kafa:
Zadnja izmjena: rasavoje, dana/u 21 maj 2017, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 21 maj 2017, 00:44

Sariel je napisao/la:ovo bato izljubavi prema slobodi vravam za svaku polomljenu zastavicu :urnebes:
ko ne bi iskreno ?
Ono zaljubljen si u fks a potajno ih varas s zrinjskim, ispasta Sloboda sari ;)
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Ras
Kontakt:

Post Postao/la Ras » 21 maj 2017, 00:45

let3 je napisao/la:Ma nek nas Escobar, Mortem, High, Joka, Toti, pantelija i ostala bordo bratija yebu , pobjedili su, imaju pravo, bolje nismo ni zaslužili. Trpi i šuti jbg

al šta se ovi tuzlaci tu šlihtaju, nije mi jasno :nedam: danas im klub izgubi na Tušnju od Krupe, a oni ovdje dernek prave.
.
Pa oni ne navijaju za Slobodu, nego Sarajevo i Zrinjski, odnosno za sve koji igraju protiv Željezničara, vidiš izgube 3-1 kući oni o Željezničaru pišu :rol:
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 maj 2017, 00:45

let3 je napisao/la:
MejdanTz je napisao/la: Cuj pogledaj gif koji je ubrzan 3-4 puta hahahaha jos i ugao ko qrac de ba druze jel me zayebayes hahahahaha placii te s lendrom proljenteee kiseeeee :D
slika
Jel ovaj ugao bolji ?

Ali eto Željo kupio titulu koja je nekako završila u Mostaru, tuzlanska logika nikad ne zakaže :thumbup:

garant je i ovaj komicni penal kupio
Sve regularno, vi se istrosili zadnjih par utakmica pa ne mozete meda. Jbg trebali ste cuvati sta u steku da odradite koju utakmicu i u samom kraju sezone
Messi je patuljasti gmizavac
Nad tobom sunce najljepše sja

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 21 maj 2017, 00:48

Malo na temu "U novu sezonu zajedno ćemo jači, bićemo prvi a i kupa osvajači."

Uživajte :kafa:

Eisenbahner1921 je napisao/la: Zeljo - titula !
Siroki - kup !
PticaSelica1921 je napisao/la: Pali su oni davno.Svi redom.
Znas,kada ne mozes biti najbolji pa bijes proradi i huja ?Oni bi se sutra svi u usko ka.rali i pi.cke dali da budu najveci i najtrofejniji.
Pusti se njihovog fol moralisanja i okretanja vode na svoj mlin,znas dobro da ne mogu sa nama :D :kralj:
Zna se ko je :kralj: u :bih:

delinjo je napisao/la:mogu mislit kmecanja kad se digne treofej u dolini hahahahha
Ovaj mi je favorit :kafa:

scootzzZzTM87 je napisao/la:Titula je nasa!
scootzzZzTM87 je napisao/la:Sve do kraja savez nema predaje, samo nas gurajte do titule!
Eisenbahner1921 je napisao/la: Sve cemo suspendovati, jer smo tako u mogucnosti !
Do sad nismo ali ako bude potrebe, sve cemo namjestiti. Najveci smo, najtrofejniji, sa najvecom armijom navijaca.. Moze nam se.
PticaSelica1921 je napisao/la:slika
Kad uzmemo titulu predvidjam ovo :kafa:
:rol:
grbavicka je napisao/la:ovde ce biti psihickih i mentalno mrtvih 28.5. kad zeljo digne pehar... aco ce morati hitnu da salje po njih...
Zeljo92 je napisao/la:Neces ti oka sklopit ovih dana, kakvi su tekstovi pipremljeni protiv fks. Rascerupat cemo vas ko kokos
grbavicka je napisao/la:
escobarpablo je napisao/la:Koeeee prviiiiii
sloboda nije :lol: :lol: :lol:
Nije ni Željo
vozdra je napisao/la:

Željkan, što pitaš? :thumbup:
:?: :?: :?:

Zenzo je napisao/la:Zelji bodovi za titulu, Jakupovicu suspenzija, Zrinjski strasna ekipa, navijaci na obje strane :thumbup: , Baka kuknjava , Deba :thumbup: .

Pitarima cuna. :rol:
7aprildomemoj je napisao/la:JEKO IRVP :opaopa: :kralj: :salut: :wave:

themaniaks je napisao/la:ko je prvi mamicu vam **** hahahhahah pitariiiiii tuzni li ste divoviii mars u rupeee
:hmmmm:
COYS je napisao/la:Koe prvi? :D
Hmm
themaniaks je napisao/la:Paovanje ner ste jadni jer trazite alibije,kriv vam onaj kriv vam ovaj sad sudiji nemate sta reci jel problem cestitati.Za vas smo institucija ali vi nemate karaktera da priznate fatate se za neke gluposti trazite krivce po forumima na stadionu vas nema za termina i vi se usudite reci da je Zeljo smijesan.Zeljo vam je **** mater svima.Pozz
Dakako

cala je napisao/la:koe prvi picke
shzna je napisao/la:Lembdra prvi strijelac.

Zeljeznicar sampion.

Uzivajte pitari. :kafa:
Svi uživamo :kafa:

themaniaks je napisao/la:Hvala jakupovicu na tituli
Hvala mu

Eisenbahner1921 je napisao/la:Aj tinks rezultat is real.. Zrinjski plejd gud seknd half.. Hu iz first ?
Du vi rili nid tu sej it?

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Dominacija divova od xy godina sa gazdom pasojedom prekinuta vrlo brzo.... Najava da ce biti Dinamo a vrlo brzo iza plave masine sa Doline cupova. Raskovani ce te biti na lavoru od M Stevanovica.
scootzzZzTM87 je napisao/la:slika
themaniaks je napisao/la:
HAHAHAHAHHAHAHAH

PticaSelica1921 je napisao/la:Otkazuju aparati,pucaju cirevi,kino ekipa na intenzivnoj,u Seheru -3 s naoblakom i mogucim ledom u toku sljedece sedmice od -4 do -6 stepeni Jakupovicevih,Tanu i Sabrini pozlilo; vanredno stanje.
Sve su to posljedice uspjeha najveceg kluba u drzavi.
P.S. Bas je bila slaba posjeta i navijanje, oko 7- 8 milja odokativno ili sto bi pitari rekli 25 'iljada dusa :lol:
Daj neko nek tabelu okaci da vidimo sta i kako :wave:
De okačite je

Zeljo92 je napisao/la:Pucaju cirevi.

shzna je napisao/la: bit će prelijepo pustiti sportske prijatelje iz Bijeljine, na proslavi titule, da i oni proslave izlazak u Evropu. :kafa:
PticaSelica1921 je napisao/la:Kako ste braco?kako zeludac ? :urnebes:
Elhamdulillah

grbavicka je napisao/la: slika
ovako cemo vas udarati golovima u derbiju... :D
HajdeZeljozabiGol je napisao/la:jedva cekam da proslavimo titulu na lavoru...i odemo na +9....nista ljepse od prskanja prodanog kluba..... koji raspad u lavoru.... :guz: :crazy: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
TeaM87 je napisao/la:prodali leotaru utakmicu, sta je problem, to je tako kad obezbijedis titulu par koal prije kraja
Tako je bilo i sada, pa pustili Sarajevu. Dobre komšije nema šta.

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:jao divova ni liga ni kup....raspad je poceo hahahahhahahaha
Kao da je kod još nekog tako

scootzzZzTM87 je napisao/la:Ocemo X, ili pobjedu zrinjeee pa na kosevu titulu da uzmemo :D
A jes' navalio

MocMahale444 je napisao/la:Kad mlatnemo Krupu bice bas zima divovima.
Zar i ti Muhamede
sajo10 je napisao/la::urnebes: :urnebes:

slika
Raonffa je napisao/la:Bez sekiracije bordo braćo, ima da idući vikend zajedno slavimo titulu na Koševu :kafa:

Hoćemo titulu, titulu na Koševu! :opaopa:
Hoću i ja janjetine

irfo je napisao/la: Ne znam zasto tuguju, kad ce se slavit titula na Kosevu :kafa:
grbavicka je napisao/la:joj memare... sta osjediti... izvrsit ce samoubistvo kad uzmemo titulu na hadison parku...
shzna je napisao/la:Steta sto ne dobismo kupljenu tekmu.
Prekretnica

scootzzZzTM87 je napisao/la:OOOOOOOOOOOOOOO JEL MOQUCE DA SU SE PITARI PROBUDILI, PA STA JE OVO, JESTE IZASLI IZ RUPA MISEVI, A JOS NE ZNATE DA VAS DIZEMO NA LAVORU 0-3 :njanjanja: :tralala: :tralala:
Ajoj

scootzzZzTM87 je napisao/la:Vi pitari niste svjesni kakvi ste vi ljudi, nalozili se na duplu, na kraju qarinu dobili samo :P
Ne budi zao

MocMahale444 je napisao/la:Sta su ove pizdurine razkokodakale. Tisina jos smo prvi i tako ce ostati.
Karma, Muhamede. Karma.

Eisenbahner1921 je napisao/la:Osvajamo titulu, a onda cemo se koaliciji krvi napiti. Nece vas ovo lizanje do sudnjeg dana saprati.
Ožedni li sinko?

Eisenbahner1921 je napisao/la: Svi se skupite, lakse ce nam biti kada se budemo trebali istresti po vama. :kafa:
Gdje nas želite?

Eisenbahner1921 je napisao/la: Zeljo - titula
Siroki - kup

Juris !

Eisenbahner1921 je napisao/la: De vidi kako da odigraju protiv nas kao vi u Mostaru, pa da i na njima nabijemo gol razliku.
irfo je napisao/la: cujemo se poslije derbija komsije
Čul' ste se?

Raonffa je napisao/la: Neka, treba i Radnik pobjediti bez obzira što neće imati nikakvog motiva.
Samo rasterećeno

themaniaks je napisao/la:a boga mi dragog vas je i grehota prcati vise,koliko ste puta letili pred rudu,prvaci svemira,najavljivanje duple,divovi,Said urinator sa jednom nogom,pisanje ligom,grupna faza,blekic,selimovic,tan...kad kontate uciti na svojim greskama i slaviti titulu neceg kad prvenstvo bude gotovo.Karma je **** moje komsije.
:lol:

irfo je napisao/la:Dogovoricemo se ko ljudi za neki remi, komsije smo, nismo tuzlaci :kafa:
Zaboravio irfo da ima više tuzlaka kod komšija, nego komšija :kafa:

Eisenbahner1921 je napisao/la:Navijaci Zeljeznicara i Sarajeva bi trebali zatraziti od svojih klubova da obje ekipe odigraju jos jedan klasik te da se ne rusi tradicija derbija bez sansi i golova. Ocuvajmo vrijednosti naseg derbija, neka bude remi !
Živio!

PticaSelica1921 je napisao/la:Sibaj nejac pitarsku :kafa:
0:3
So close!

Zenzo je napisao/la:
:think: :think: :think:

HajdeZeljozabiGol je napisao/la: Nek se pripreme sutra cemo svaku pozu da probamo!!! Koliko vec nisu uzeli na LAVORU??? 3.11.2012 ZADNJI PUT :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
slika
Nije da nije bilo ovako...

I ovdje im se gubi svaki trag!
Ako sam nekoga ili nešto bitno fulio, halalite mi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 21 maj 2017, 00:49

Rigoletto je napisao/la:
Sariel je napisao/la:
ko ne bi iskreno ?
saro od tebe me ne dira ništa, znam da si puko.
dal te moj darne,,, plako bi ti plako :urnebes: pardon plakao :rol:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 21 maj 2017, 00:52

Ras je napisao/la:

.
Pa oni ne navijaju za Slobodu, nego Sarajevo i Zrinjski, odnosno za sve koji igraju protiv Željezničara, vidiš izgube 3-1 kući oni o Željezničaru pišu :rol:
neka se gone u **** materinu, ostali su bez jednog navijača sada
Slavko Petrovic i ivan Lendric dvije najvece ublehe bh fudbala
[quote]Ove picke ne zasluzuju nasu podrsku neka ih neko drugi gleda u EUROPI !!!
[/quote]
:o :rol: nesto ste rekli :urnebes:
beeeee kmeeeee beeeee
***** LI VAM PORODICE, SLAVKO ODLAZI ODMAH OVOG TRENA, SVE VAM *****!
:o :( teske su ovo rijeci maniaci teske. :(
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 21 maj 2017, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 21 maj 2017, 00:52

wobly92 je napisao/la:Malo na temu "U novu sezonu zajedno ćemo jači, bićemo prvi a i kupa osvajači."

Uživajte :kafa:

Eisenbahner1921 je napisao/la: Zeljo - titula !
Siroki - kup !
PticaSelica1921 je napisao/la: Pali su oni davno.Svi redom.
Znas,kada ne mozes biti najbolji pa bijes proradi i huja ?Oni bi se sutra svi u usko ka.rali i pi.cke dali da budu najveci i najtrofejniji.
Pusti se njihovog fol moralisanja i okretanja vode na svoj mlin,znas dobro da ne mogu sa nama :D :kralj:
Zna se ko je :kralj: u :bih:

delinjo je napisao/la:mogu mislit kmecanja kad se digne treofej u dolini hahahahha
Ovaj mi je favorit :kafa:

scootzzZzTM87 je napisao/la:Titula je nasa!
scootzzZzTM87 je napisao/la:Sve do kraja savez nema predaje, samo nas gurajte do titule!
Eisenbahner1921 je napisao/la: Sve cemo suspendovati, jer smo tako u mogucnosti !
Do sad nismo ali ako bude potrebe, sve cemo namjestiti. Najveci smo, najtrofejniji, sa najvecom armijom navijaca.. Moze nam se.
PticaSelica1921 je napisao/la:slika
Kad uzmemo titulu predvidjam ovo :kafa:
:rol:
grbavicka je napisao/la:ovde ce biti psihickih i mentalno mrtvih 28.5. kad zeljo digne pehar... aco ce morati hitnu da salje po njih...
Zeljo92 je napisao/la:Neces ti oka sklopit ovih dana, kakvi su tekstovi pipremljeni protiv fks. Rascerupat cemo vas ko kokos
grbavicka je napisao/la:
sloboda nije :lol: :lol: :lol:
Nije ni Željo
vozdra je napisao/la:

Željkan, što pitaš? :thumbup:
:?: :?: :?:

Zenzo je napisao/la:Zelji bodovi za titulu, Jakupovicu suspenzija, Zrinjski strasna ekipa, navijaci na obje strane :thumbup: , Baka kuknjava , Deba :thumbup: .

Pitarima cuna. :rol:
7aprildomemoj je napisao/la:JEKO IRVP :opaopa: :kralj: :salut: :wave:

themaniaks je napisao/la:ko je prvi mamicu vam **** hahahhahah pitariiiiii tuzni li ste divoviii mars u rupeee
:hmmmm:
COYS je napisao/la:Koe prvi? :D
Hmm
themaniaks je napisao/la:Paovanje ner ste jadni jer trazite alibije,kriv vam onaj kriv vam ovaj sad sudiji nemate sta reci jel problem cestitati.Za vas smo institucija ali vi nemate karaktera da priznate fatate se za neke gluposti trazite krivce po forumima na stadionu vas nema za termina i vi se usudite reci da je Zeljo smijesan.Zeljo vam je **** mater svima.Pozz
Dakako

cala je napisao/la:koe prvi picke
shzna je napisao/la:Lembdra prvi strijelac.

Zeljeznicar sampion.

Uzivajte pitari. :kafa:
Svi uživamo :kafa:

themaniaks je napisao/la:Hvala jakupovicu na tituli
Hvala mu

Eisenbahner1921 je napisao/la:Aj tinks rezultat is real.. Zrinjski plejd gud seknd half.. Hu iz first ?
Du vi rili nid tu sej it?

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Dominacija divova od xy godina sa gazdom pasojedom prekinuta vrlo brzo.... Najava da ce biti Dinamo a vrlo brzo iza plave masine sa Doline cupova. Raskovani ce te biti na lavoru od M Stevanovica.
scootzzZzTM87 je napisao/la:slika
themaniaks je napisao/la:
HAHAHAHAHHAHAHAH

PticaSelica1921 je napisao/la:Otkazuju aparati,pucaju cirevi,kino ekipa na intenzivnoj,u Seheru -3 s naoblakom i mogucim ledom u toku sljedece sedmice od -4 do -6 stepeni Jakupovicevih,Tanu i Sabrini pozlilo; vanredno stanje.
Sve su to posljedice uspjeha najveceg kluba u drzavi.
P.S. Bas je bila slaba posjeta i navijanje, oko 7- 8 milja odokativno ili sto bi pitari rekli 25 'iljada dusa :lol:
Daj neko nek tabelu okaci da vidimo sta i kako :wave:
De okačite je

Zeljo92 je napisao/la:Pucaju cirevi.

shzna je napisao/la: bit će prelijepo pustiti sportske prijatelje iz Bijeljine, na proslavi titule, da i oni proslave izlazak u Evropu. :kafa:
PticaSelica1921 je napisao/la:Kako ste braco?kako zeludac ? :urnebes:
Elhamdulillah

grbavicka je napisao/la: slika
ovako cemo vas udarati golovima u derbiju... :D
HajdeZeljozabiGol je napisao/la:jedva cekam da proslavimo titulu na lavoru...i odemo na +9....nista ljepse od prskanja prodanog kluba..... koji raspad u lavoru.... :guz: :crazy: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
TeaM87 je napisao/la:prodali leotaru utakmicu, sta je problem, to je tako kad obezbijedis titulu par koal prije kraja
Tako je bilo i sada, pa pustili Sarajevu. Dobre komšije nema šta.

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:jao divova ni liga ni kup....raspad je poceo hahahahhahahaha
Kao da je kod još nekog tako

scootzzZzTM87 je napisao/la:Ocemo X, ili pobjedu zrinjeee pa na kosevu titulu da uzmemo :D
A jes' navalio

MocMahale444 je napisao/la:Kad mlatnemo Krupu bice bas zima divovima.
Zar i ti Muhamede
sajo10 je napisao/la::urnebes: :urnebes:

slika
Raonffa je napisao/la:Bez sekiracije bordo braćo, ima da idući vikend zajedno slavimo titulu na Koševu :kafa:

Hoćemo titulu, titulu na Koševu! :opaopa:
Hoću i ja janjetine

irfo je napisao/la: Ne znam zasto tuguju, kad ce se slavit titula na Kosevu :kafa:
grbavicka je napisao/la:joj memare... sta osjediti... izvrsit ce samoubistvo kad uzmemo titulu na hadison parku...
shzna je napisao/la:Steta sto ne dobismo kupljenu tekmu.
Prekretnica

scootzzZzTM87 je napisao/la:OOOOOOOOOOOOOOO JEL MOQUCE DA SU SE PITARI PROBUDILI, PA STA JE OVO, JESTE IZASLI IZ RUPA MISEVI, A JOS NE ZNATE DA VAS DIZEMO NA LAVORU 0-3 :njanjanja: :tralala: :tralala:
Ajoj

scootzzZzTM87 je napisao/la:Vi pitari niste svjesni kakvi ste vi ljudi, nalozili se na duplu, na kraju qarinu dobili samo :P
Ne budi zao

MocMahale444 je napisao/la:Sta su ove pizdurine razkokodakale. Tisina jos smo prvi i tako ce ostati.
Karma, Muhamede. Karma.

Eisenbahner1921 je napisao/la:Osvajamo titulu, a onda cemo se koaliciji krvi napiti. Nece vas ovo lizanje do sudnjeg dana saprati.
Ožedni li sinko?

Eisenbahner1921 je napisao/la: Svi se skupite, lakse ce nam biti kada se budemo trebali istresti po vama. :kafa:
Gdje nas želite?

Eisenbahner1921 je napisao/la: Zeljo - titula
Siroki - kup

Juris !

Eisenbahner1921 je napisao/la: De vidi kako da odigraju protiv nas kao vi u Mostaru, pa da i na njima nabijemo gol razliku.
irfo je napisao/la: cujemo se poslije derbija komsije
Čul' ste se?

Raonffa je napisao/la: Neka, treba i Radnik pobjediti bez obzira što neće imati nikakvog motiva.
Samo rasterećeno

themaniaks je napisao/la:a boga mi dragog vas je i grehota prcati vise,koliko ste puta letili pred rudu,prvaci svemira,najavljivanje duple,divovi,Said urinator sa jednom nogom,pisanje ligom,grupna faza,blekic,selimovic,tan...kad kontate uciti na svojim greskama i slaviti titulu neceg kad prvenstvo bude gotovo.Karma je **** moje komsije.
:lol:

irfo je napisao/la:Dogovoricemo se ko ljudi za neki remi, komsije smo, nismo tuzlaci :kafa:
Zaboravio irfo da ima više tuzlaka kod komšija, nego komšija :kafa:

Eisenbahner1921 je napisao/la:Navijaci Zeljeznicara i Sarajeva bi trebali zatraziti od svojih klubova da obje ekipe odigraju jos jedan klasik te da se ne rusi tradicija derbija bez sansi i golova. Ocuvajmo vrijednosti naseg derbija, neka bude remi !
Živio!

PticaSelica1921 je napisao/la:Sibaj nejac pitarsku :kafa:
0:3
So close!

Zenzo je napisao/la:
:think: :think: :think:

HajdeZeljozabiGol je napisao/la: Nek se pripreme sutra cemo svaku pozu da probamo!!! Koliko vec nisu uzeli na LAVORU??? 3.11.2012 ZADNJI PUT :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
slika
Nije da nije bilo ovako...

I ovdje im se gubi svaki trag!
Ako sam nekoga ili nešto bitno fulio, halalite mi.
:tokralju: koji si ti bolesnik
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 21 maj 2017, 00:53

Zasto navijaci slobode tripuju da oni nesto odlucuju? Od ekipe koju krupa rasturi u gostima neocekuje se nista nego da bude kanta za nabijanje zrinjskom.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 21 maj 2017, 00:54

rasavoje je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Vidi ti nje sto se koprca :shh:

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 21 maj 2017, 00:54

Eisenbahner1921 je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:Bit cemo prvi i kupa osvajaci!
Dostojan ostati u pobjedi i porazu. Fino vam je tribina izgledala, a na terenu ste pojedeni. sve cisto.
Apsolutno se slazem.
Jesi i ti trc'o sa bracom danas? :mrgreen:

Kud nisam umro jutros..
Ko je trco kome i kad trco ovdje necu pisati, jer se upozorilo par puta da nije forum za tog tako da... sportski pozdrav
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 maj 2017, 00:55

SlevinKelevra je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ja bih komotno mogao davati instrukcije kako stres podnijeti :rol: :rol: Kao navijac Sarajeva dosao do ruba nervnog sloma :urnebes:
Danas sam ozbiljno razmisljao da puknem nesto za smirenje... Prvo me yebavala moja TV, pa onda nasa igra, pa se prebacim na Radnik pa tu imas sta vidjeti, plus kladionica, eno ima listic na temi.... Dan te yebo, al bukvalno. :puke:
Ali kakav manjak volje kod vasih :urnebes: :urnebes: :oops: :oops: Maloprije gledam Benficu, uzeli titulu igraju reda radi, gube 2-0 u gostima izginuse da se vrate u mec i 2-2 na kraju :)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 21 maj 2017, 00:56

Bice bolje kad prespavas. slika
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 maj 2017, 00:57

volim te majke mi hahahahahahahahahhahahahaha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 maj 2017, 00:57

Wobly pa ne mozes to radit :tokralju: pa ne u 1 ujutro, kcus nema dovoljne kapacitete :lol: :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 21 maj 2017, 00:58

rasavoje je napisao/la:
Bice bolje kad prespavas. slika
Necu se vise vracati na ovaj forum imam jos malo do 4444 i fajront.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 maj 2017, 00:59

rasavoje je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Znamo gdje nije majku joj :D

Edit: I zašto se vade moji postovi, jesam fino rekao da će se proslaviti titula na Koševu? Jeste li slavili danas titulu Zrinjskog? :kafa:
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 21 maj 2017, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.