Dugo sam cekao na tvoj tekst, nakon ona prethodna dva koja su bila vrlo kvalitetna i koja su zadivila vecinu forumasa. Odlicno je ovo, nastavi da pises.

Slažem se sa napisanim, jednostavno nemam inspiraciju za neku kolumnu. Sve uvjete imam (vrijeme, volju, želju), nedostaje još motiv, odnosno inspiracija.Monolog je napisao/la:Hm, moram priznati da su mi prethodni tekstovi bolji od ovog. U poređenju s njima, ovaj mi djeluje kao ono "samo da nešto izbacim". Daleko od toga da je loš(nigdje to ne rekoh, da se razumijemo), ali si nas/me razmazio onim drugim tekstom, tako da...
Đoletovi stihovi me itekako inspirišu, ali onda tekstovi kreću o ljubavnim jadima, a to baš i nije poželjno na sportskim forumima, zar ne?Monolog je napisao/la:Znam kako ti je. Ja svoju pronalazim gledajući trilere ili čitajući ruske književnike. Zar tebe ne mogu inspirisati Đoletovi stihovi?
Srećom, nije lično iskustvo. U pitanju je fikcija, hvala dragom Bogu. Hvala na lijepom komentaru, Pasha.Pasha je napisao/la:oooo pa ti nisi ministar, neg' prozni pisac.
u početku sam pomislio da je neko lično iskustvo, al' me je to sa suicidom presjeklo i skontam da je ipak fikcija.
Da, malo po malo, ali me uništava. Ma, Đole je car!Omerbavarac je napisao/la:Mene su razuvjerile godine, odmah mi je bilo jasno da nije 43-godisnji mladic.![]()
Inace tekst je vrlo dobar i kvalitetan, pogotovo za one zaljubljene.
Brate dragi, Balas te unisti.![]()
Ne znam da li ovo da primim k srcu, malo sam uvrijeđen.NoName je napisao/la:Ja nisam ni pročitao niti ću da čitam jer poeziju i prozu smatram gubljenjem vremenaJa sam tvrdokorni realista. Ali eto, po komentarima ostalih mislim da je dobro pa da ti kažem svaka čast!
Pa rekao sam ti svaka častMinistaR je napisao/la:Ne znam da li ovo da primim k srcu, malo sam uvrijeđen.NoName je napisao/la:Ja nisam ni pročitao niti ću da čitam jer poeziju i prozu smatram gubljenjem vremenaJa sam tvrdokorni realista. Ali eto, po komentarima ostalih mislim da je dobro pa da ti kažem svaka čast!
![]()
Ma, u pravu si, poezija je bezpotrebno napisana priča. Bolje "skovati" neku dobru kolumnu, a evo potrudit ću se da je večeras napišem, pa se nadam nekom konkretnom komentaru s tvoje strane, bezimeni...
ma ti si u dusi teski emotivac... kakav realista kakvi bakraci... nije to nama u krvi, to je samo odbrambeni mehanizamNoName je napisao/la:Pa rekao sam ti svaka častMinistaR je napisao/la:Ne znam da li ovo da primim k srcu, malo sam uvrijeđen.NoName je napisao/la:Ja nisam ni pročitao niti ću da čitam jer poeziju i prozu smatram gubljenjem vremenaJa sam tvrdokorni realista. Ali eto, po komentarima ostalih mislim da je dobro pa da ti kažem svaka čast!
![]()
Ma, u pravu si, poezija je bezpotrebno napisana priča. Bolje "skovati" neku dobru kolumnu, a evo potrudit ću se da je večeras napišem, pa se nadam nekom konkretnom komentaru s tvoje strane, bezimeni...A komentar sam dao jer te izuzetno cijenim i cijenim tvoj rad, makar mene nimalo ne zanimalo što si napisao u ovom slučaju, zbog razloga koje sam naveo.
![]()
Ti samo piši, kada budeš pisao o nekim temama koje i mene zanimaju moći ću da dam i neki konkretan komentar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.