Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la MortemHz » 21 maj 2017, 02:10

A sad ce i Europa brzo moj Sabi, treba se vec poceti dogovarati sa ljudima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 maj 2017, 02:10

MortemHz je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Pa oni su katastrofa, imaju 2 dobra pojedinca u ekipi i to je to. Realno su oni trece mjesto zasluzili igrama. Mi smo zasluzili makar kup ako nismo bili dovoljno dobri za prvo mjesto ali eto haj bit ce sezona valjda..
Bez briqe brate iduce sezone pisamo po sirotinji! :kafa: Uz dva kvalitetna pojacanja iz Mijanmara mozemo do duple krune! :kafa:
Tomić, Ordagić i Hadžić i to je to :D
Ja ne znam stvarno sto se toliko nadate da ce preci Ordaga, i ne pisem jer logicno ne bi volio da predje u bilo koji klub lige, nego jer je i pod ugovorom a i zreo je odavno za inostranstvo. Ako ga dovedete onda svaka cast jbg :D
Nad tobom sunce najljepše sja

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 maj 2017, 02:14

Marko Lomić mozda jer nije igrao godinu..
Dario Vujičević
Tomislav Tomić
Amer Ordagić
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 21 maj 2017, 02:28

Ljudi jel ovo moguce da se ovakav penal svira pa bio i moj Zeljo ovo nema smisla pa sta smo mi bogu skrivili.

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 21 maj 2017, 02:29

Alipasino je napisao/la:pa sta smo mi bogu skrivili.
:lol: :lol: :lol: još se pitaš šta...
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 maj 2017, 02:31

Alipasino je napisao/la:Ljudi jel ovo moguce da se ovakav penal svira pa bio i moj Zeljo ovo nema smisla pa sta smo mi bogu skrivili.
:lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 21 maj 2017, 03:09

Tek sada vidih promasaj Hebiba, kako momka nece gol, brutalno nesto...
NK Široki Brijeg

semcho
Kontakt:

Post Postao/la semcho » 21 maj 2017, 06:46

Prvo sam sebi se čudim, sto me vise uopste interesuje naša liga, pa se nesto ko raspravaljam o istoj. Ovakvu lakrdiju i smijuriju od sudjenja odavno nisam gledao, gdje se u javnost iznose informacije o pokušaju mita, da covjek nebi radio svoj posao (Bandovic), vec sam pisao o zvizdanju himnoj, ponasanju publike na nekim stadionima, navijaca koji ne znaju nabrojati par igrača "svoje" ekipe, navijači tipa "ma hajmo im ebat majku, oni fol ovdje došli". Ja sam vec rekao, ja ne znam kako bi se osjecao kad bi znao da moj klub kupuje, podplaćuje, štima, puca penale u 92-oj zato sto je covjek zapeo za djetelinu s četiri lista, da ne spominjem reakciju igraca Radnika, itd, itd, sigurno nebi skakao od sreće, jer to nije nogomet. Naravno, da se znalo i prije oko namjestanja, a u biti sve se svodilo na neka nagadjanja, medjutim ovo koiko je uzelo maha i koliko je postalo ofirno je drama. Očekujmo ukljucenje evropske nogometne federacije. Nesto me ova sva desavanja i ne pogadjaju toliko, sta znam, ruku na srce i Željo ove sezone nije pokazao neki nogomet, toplo, hladno, na srecu, pa negdje se i pokaze, itd... Manijaci šampioni, još jednom pokazali da su najbrojniji, najbolji, sto je Barcelona u La Ligi, to su Manijaci sto se tice navijacke scene u BiH.

Belodedic
Kontakt:

Post Postao/la Belodedic » 21 maj 2017, 08:10

tuzlak1987 je napisao/la:Prvo treba zabraniti Krupi i Metallegheu da igraju uopste ligu ako nemaju stadiona do jula onda relegacija i ulazi onaj ko ima stadion.
Kakvo neznanje...ili neinformisanost.. A tek ideja :crazy:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 maj 2017, 08:43

Evolve je napisao/la:Tek sada vidih promasaj Hebiba, kako momka nece gol, brutalno nesto...
Imao je poslije toga jos jednu sansu, sama mu se vraca lopta on ponovo citav go masi.

Sva cast za potez Pere Stojkica, tako to rade pravi kapiteni! :bow:

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 21 maj 2017, 09:02

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Evolve je napisao/la:Tek sada vidih promasaj Hebiba, kako momka nece gol, brutalno nesto...
Imao je poslije toga jos jednu sansu, sama mu se vraca lopta on ponovo citav go masi.

Sta je Pero uradio? Ima nas neupucenih :mrgreen:
Slavko Petrovic <3

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 21 maj 2017, 09:05

Sabinho je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Ljudi jel ovo moguce da se ovakav penal svira pa bio i moj Zeljo ovo nema smisla pa sta smo mi bogu skrivili.
:lol:
Svirana su dva jos gora u polufinala kupa pa cak i tvom Zelji :tralala:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 21 maj 2017, 09:05

Hebiga vraca bog za ono sto vas je savez gurao. Sada vas samo Sloboda moze spasiti, naravno uz pomoc sudaca. Onog juce u Bijeljinu nije savez savjetovao, covjek pomogao braci uz novcanu pomoc.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 maj 2017, 09:09

BordoBolesnik je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:

Sta je Pero uradio? Ima nas neupucenih :mrgreen:
Slavko Petrovic <3
Nema veze sa nasim klubom. Al je ljudski potez da se najezis. Rekao je da je jedna medalja za malog Luku koji je nastradao u avionskoj nesreci! Ne ponovilo se, bez obzira kako se zvao i kako se molio! :salut:

realno
Kontakt:

Post Postao/la realno » 21 maj 2017, 09:10

Nije niko kriv,osim samog Zelje,sto nisu prvaci,imali sve u svojim nogama. Ova troica sto su stavili mandat na raspolaganje,ne nam sta bih rekao,savez je napredovao mnogo,liga smanjena,sto je bila dugogodisnja zelja svih nas,eh sad po meni jedino sto jos kaska su sudije ili bolje reci ljudi koji ih delegiraju. Mislim da jos tu treba napravit,rez,uz dosljedno i unapred dogovorene kazne(pravilnik) kaznjavanje svih ,oko nepostivanja lige,drzave i saveza.
Celik u srcu

Martinez8
Kontakt:

Post Postao/la Martinez8 » 21 maj 2017, 09:20

realno je napisao/la:Nije niko kriv,osim samog Zelje,sto nisu prvaci,imali sve u svojim nogama. Ova troica sto su stavili mandat na raspolaganje,ne nam sta bih rekao,savez je napredovao mnogo,liga smanjena,sto je bila dugogodisnja zelja svih nas,eh sad po meni jedino sto jos kaska su sudije ili bolje reci ljudi koji ih delegiraju. Mislim da jos tu treba napravit,rez,uz dosljedno i unapred dogovorene kazne(pravilnik) kaznjavanje svih ,oko nepostivanja lige,drzave i saveza.
Kao manijak, slazem se s tobom da smo sami krivi i sa ovim ostalim. Savez je dosta napredovao, sljedece sto trebaju srediti su sudije i ovaj lopovluk, kazne klubovima zbog tog nepostivanja i svega ostalog i jos poboljasnje infrastrukture, prvenstveno travnjaka na stadionima.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 21 maj 2017, 09:40

Mene bi iskreno bilo sramota slaviti onu pobjedu iz nepostojećeg penala. Hajde što je dosuđen al još gore je što se ljudi prave ludi kao da je zaista ono bio penal o.O

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 21 maj 2017, 09:44

FoSte95 je napisao/la:Mene bi iskreno bilo sramota slaviti onu pobjedu iz nepostojećeg penala. Hajde što je dosuđen al još gore je što se ljudi prave ludi kao da je zaista ono bio penal o.O
nisam gledo, jel stvarno nije bio?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 21 maj 2017, 10:04

Rigoletto je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:Mene bi iskreno bilo sramota slaviti onu pobjedu iz nepostojećeg penala. Hajde što je dosuđen al još gore je što se ljudi prave ludi kao da je zaista ono bio penal o.O
nisam gledo, jel stvarno nije bio?
Nije bio penal,bio je jedanesterac!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

ALOBOLA
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la ALOBOLA » 21 maj 2017, 10:12

fks74 je napisao/la:
Hebiga vraca bog za ono sto vas je savez gurao. Sada vas samo Sloboda moze spasiti, naravno uz pomoc sudaca. Onog juce u Bijeljinu nije savez savjetovao, covjek pomogao braci uz novcanu pomoc.

Dabogda tebe djeca pomagala ko nas sudac.
Sta penal? Nije bio?Jeli moguće?
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.