gollum je napisao/la:I, kako se zove?miky_hz je napisao/la:Inace od ovog Brazilca bi moglo hajra bit,fino djeluje tehnika odlicna ovo malo sto sam vidio
Jose Francisco Da Silva Botelho Junior

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
gollum je napisao/la:I, kako se zove?miky_hz je napisao/la:Inace od ovog Brazilca bi moglo hajra bit,fino djeluje tehnika odlicna ovo malo sto sam vidio
Ali mislim do one tamo subote,jel Mirza hoce da ga proba u nekoj prijateljskoj utakmici da vidi kako djeluje sa ekipom
Nevjerujem da je do one tamo subote, jer nijedan igrač neželi ostati tako dugo na probi, jer mu je već vakat bilo da nadje klub al opet...miky_hz je napisao/la:Ali mislim do one tamo subote,jel Mirza hoce da ga proba u nekoj prijateljskoj utakmici da vidi kako djeluje sa ekipom
Dok mačke nema, miševi kolo vode, električniElektrika je napisao/la:Nema se šta puno reći otkako nema njega, Željezničari su izgubili u Travniku. Dok je bilo nijaza bilo je i bodova sa strane, a sad samo šipak.neda_TM87 je napisao/la: sta tek reci za Nijaza Brkovica,
Hairlija je napisao/la:[youtube][/youtube]
tako se prave najave i klipovi GRMI !!!Hairlija je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ima bio je bolestan protiv Slobode a veceras je u kombinacijiboccaccio je napisao/la:Sta je sa Scepanovicem,zasto njega nema u kombinacijama?
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], gh0stHZ, izdzezveubrazil, MaroonBjelave, Napapijri i 92 gosta.