Trofej za ispoštivanje? Bio bi redBesic je napisao/la:Kako ćemo Slobodu adekvatno nagraditi;Rigoletto je napisao/la: idemo stepenicu više, guramo ih u ligu za opstanak, tamo ih čekaju ovi zombi klubovi
2014/15 dolaze šampionu u zadnjem kolu , ispoštuju ga
2015/16 dolaze šampionu u zadnjem kolu, ispoštuju ga
2016/17 dolaze šampionu u zadnjem kolu , ispoštuju ga
Zaslužuju pohvale
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Re: PL prepucavanja
Pitari sta je to bilo sinoc u kralja tomislava, kazu da je usain bolt dobio ozbiljnu konkurenciju 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa ako je taj trofej fizički opipljiv, ja bih da im se dodjeli.Rigoletto je napisao/la: Trofej za ispoštivanje? Bio bi red
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- escobarpablo
- Kontakt:
Živ je debil, dobro je, bili smo se zabrinuli. Nek si ti nama živ i zdrav kanto godine, a biće titula ... za vas ne, ali Bože moj...Virtu4l je napisao/la:Pitari sta je to bilo sinoc u kralja tomislava, kazu da je usain bolt dobio ozbiljnu konkurenciju
Fino grupisanje na zapadu iz vertikale u horizontalu. RESPECT.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Ti ces nekom nesto dodijelit siso jedna klosarska seljoberska.mrs nazad cuvat krave cobane jedan.mrsBesic je napisao/la:Pa ako je taj trofej fizički opipljiv, ja bih da im se dodjeli.Rigoletto je napisao/la: Trofej za ispoštivanje? Bio bi red
vrati pare od motokultivatora..
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 21 maj 2017, 10:58, ukupno mijenjano 1 put.
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Saro nedjelja je, ne griješi dušeSariel je napisao/la:Ti ces nekom nesto dodijelit siso jedna klosarska seljoberska.mrs nazad cuvat krave cobane jedan.mrsBesic je napisao/la:Pa ako je taj trofej fizički opipljiv, ja bih da im se dodjeli.Rigoletto je napisao/la: Trofej za ispoštivanje? Bio bi red
ne plači virto, nije vrijedna,Virtu4l je napisao/la:Pitari sta je to bilo sinoc u kralja tomislava, kazu da je usain bolt dobio ozbiljnu konkurenciju
tvojih suza bas ni jedna, titula
jesi to gledao okrsaj teleskopom
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Re: RE: Re: PL prepucavanja
S durmitora se cijela yuga vidi...Pantelija je napisao/la:ne plači virto, nije vrijedna,Virtu4l je napisao/la:Pitari sta je to bilo sinoc u kralja tomislava, kazu da je usain bolt dobio ozbiljnu konkurenciju
MA J*** i tebe i nedelju.skupa s ovo malo duse...
Sariele nemoj tako mi smo sad neprijatelji Željezničara, objavili su nam ratSariel je napisao/la:Ti ces nekom nesto dodijelit siso jedna klosarska seljoberska.mrs nazad cuvat krave cobane jedan.mrsBesic je napisao/la:Pa ako je taj trofej fizički opipljiv, ja bih da im se dodjeli.Rigoletto je napisao/la: Trofej za ispoštivanje? Bio bi red
vrati pare od motokultivatora..
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Pijan si opet, znao sam. Izvrsi neku prekvalifikaciju, moras nesto radit, propascesSariel je napisao/la:MA **** i tebe i nedelju.skupa s ovo malo duse...
Nije meni zeljo dusman.nego sportski i navijacki rival.Besic je napisao/la:
Sariele nemoj tako mi smo sad neprijatelji Željezničara, objavili su nam rat
Neprijatelji su takvi seljoberi ko ti.ogadiste i sjebaste sve u ovoj drzavi .od portira do predsjednistva.
Stoko bezrepa.mrs
A ne placem, negdje u dubini sam vjerovao da ce se ovo desiti, bilo je neizbjezno, vama cestitam na pobjedi.Pantelija je napisao/la:ne plači virto, nije vrijedna,Virtu4l je napisao/la:Pitari sta je to bilo sinoc u kralja tomislava, kazu da je usain bolt dobio ozbiljnu konkurenciju
Nisam gledao teleskopom, znas da ja vazda imam info iz prve ruke.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jeko pjan?Rigoletto je napisao/la:Pijan si opet, znao sam. Izvrsi neku prekvalifikaciju, moras nesto radit, propascesSariel je napisao/la:MA **** i tebe i nedelju.skupa s ovo malo duse...
Bar ja ne mijenjam pricu i ne motam u celofan...
I chage na sunce da vidimo ko prosi a ko vodu nosi ok...
Što nista slavili ispred Vječne? Jel to Ivan reko ne valja 6 dana prije Ramazana?Virtu4l je napisao/la:Pitari sta je to bilo sinoc u kralja tomislava, kazu da je usain bolt dobio ozbiljnu konkurenciju
SARAJEVO
Gdje sam promjenio pricu? Ja sam sebi dosljedan od prvog upisa na ovom forumu prije par godina. Uvijek sam zagovarao sportsko prijateljstvo s tuzlom i bordo deckima, ne znam zasto si toliko kivan, uzivaj u ovoj nasoj zajednickoj sreci i opusti seSariel je napisao/la:Jeko pjan?Rigoletto je napisao/la:Pijan si opet, znao sam. Izvrsi neku prekvalifikaciju, moras nesto radit, propascesSariel je napisao/la:MA **** i tebe i nedelju.skupa s ovo malo duse...
Bar ja ne mijenjam pricu i ne motam u celofan...
I chage na sunce da vidimo ko prosi a ko vodu nosi ok...
Da je obratno, vi se ne bi isto radovali?let3 je napisao/la:Greška.OsmanhodzicBuco je napisao/la:ne razumijem ove Željovce koji nas zovu dušmanima jer im nismo pustili danas da pobijede,,, bil vi nas pustili?
Ne nazivamo fudbalere Sarajeva dušmanima, oni su profesionalci i zasluženo pobjedili. Cestitke na tome.
Nazivamo navijace pitarluka, koji se danas na koševu raduju tituli zrinjskog više nego sami ultrasi![]()
dno dna i neviđeni dušmanluk.
Dva razlicita pojma.
Sasvim je prirodno da mi medjusobno najvise volimo kad zahebemo glavnog rivala. To je prirodno i to po menj nije dusmanluk neko rivalstvo. Kad je Sarajevo ispalo od Kukesia, vi ste svi likovali vuse nego da je Zeljo dobio.
Evo, Zrinja ce bitu prvak, mene niko ne zeza za to. Da ste vi prvu, na desetine bi ih se naklatili na moj fb da podbadaju, kao sto sam ja njih evo od juce
Krmak ,mojne ga više .Čovjek nije jutros navrijeme popio terapiju moglo bi ga opizdit pa ćeš ga nnosit na "ovo malo duše".
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Najbolje bi bilo da odete skupa slaviti sa Zrinskim i Širokim titule i kup pa da proslavite "vaše poraze"
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.