Reče navijač Željezničara.semcho je napisao/la: Ja sam vec rekao, ja ne znam kako bi se osjecao kad bi znao da moj klub kupuje, podplaćuje, štima, puca penale u 92-oj zato sto je covjek zapeo za djetelinu s četiri lista, da ne spominjem reakciju igraca Radnika, itd, itd, sigurno nebi skakao od sreće, jer to nije nogomet.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Sta je s Bojanom Leticem u ZiliniMortemHz je napisao/la:Marko Lomić mozda jer nije igrao godinu..
Dario Vujičević
Tomislav Tomić
Amer Ordagić
Valjalo bi njega zaganjati.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ordagić sigurno neće nigdje u PL, plus ima obraz, nije htio iz Zvijezde džaba otić, isto produžio ugovor sa Slobodom., mislim da morate izvalit pare. ako hoćete Ordagu.
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 21 maj 2017, 10:49, ukupno mijenjano 1 put.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
Convicts1988
- Kontakt:
Danas se cirkus nastavlja
Čelik - Olimpik 1.15 5.80 12
Metalleghe - Široki 1.45 3.90 5.90
Vitez - Mladost 1.30 4.40 7.90

Zanimljivo, od kad je UEFA/FIFA odlucila da prati posljednjih par kola nase PLBIH, zeljo ne moze osutati prema golu, a kamoli pobjediti 
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma jel moguće?Zip je napisao/la:Zanimljivo, od kad je UEFA/FIFA odlucila da prati posljednjih par kola nase PLBIH, zeljo ne moze osutati prema golu, a kamoli pobjediti
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Kvota na mladostConvicts1988 je napisao/la:Danas se cirkus nastavlja![]()
ZZ
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Stavljajte sve sto imate na MetallegheConvicts1988 je napisao/la:Danas se cirkus nastavlja![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Convicts1988
- Kontakt:
Ma sve tri su kečine. Onda zadnje kolo alaselamet, šta će bit pitaj Boga .MortemHz je napisao/la:Stavljajte sve sto imate na MetallegheConvicts1988 je napisao/la:Danas se cirkus nastavlja![]()
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Dogovoren kec odavno, šteta samo što je mala kvotaPenaltiky je napisao/la:mogla bi mladost x2
Ja nesto ne vjerujem da ce i 4 put Siroki i Zrinjski pustiti Metelegeu jer ni oni onda nisu sigurni u zadnjem kolu.
Ali zamisli situaciju nikome skoro nisi osutao prema golu od davljenika a 4 puta pobjedio Siroki i Zrinjski bez primljenog gola.
Puno je to i za prljavi obraz Sirokobrijezana pogotovo nakon stimaljke protiv Viteza.
Ali zamisli situaciju nikome skoro nisi osutao prema golu od davljenika a 4 puta pobjedio Siroki i Zrinjski bez primljenog gola.
Puno je to i za prljavi obraz Sirokobrijezana pogotovo nakon stimaljke protiv Viteza.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- f0rest1946
- Kontakt:
1Convicts1988 je napisao/la:Danas se cirkus nastavlja![]()
2
2
Petobu stavljam
Vitez hx2 1,75 i Metalege hx2 1,45 uz Celik 1
Pa oni nisu sposobni dati dva gola ni u nastimanoj tekmi
Pa oni nisu sposobni dati dva gola ni u nastimanoj tekmi
ZELJEZNICAR 1921!
-
TofiTofita
- Kontakt:
Zanimljivo je da mediji ne spominju ostavke od sinoć.
- prisonbreak
- Kontakt:
Dobrog x u Vitezu.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
X ce biti i u BLprisonbreak je napisao/la:Dobrog x u Vitezu.
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
E jeste mi pametni. Sve vi znate ko je kome stimao. Pa recite mi onda jel Siroki pustio i Olimpicu?
Celiku? Mladosti? Sve su to porazi u Lzo. Jesmo li nerijesili protiv Viteza gore? Lako se pravit pametan ko oni sto su govorili Zelji nastimana titula,a sad nastimana Zrinjskom.
A o komentiranju sudjenja ne bih,jer ipak zale se zeljini navijaci[emoji23]
Celiku? Mladosti? Sve su to porazi u Lzo. Jesmo li nerijesili protiv Viteza gore? Lako se pravit pametan ko oni sto su govorili Zelji nastimana titula,a sad nastimana Zrinjskom.
EKONNP
Siroki je pustio jajcu i vitezu kuci, a sve ostale su gubili zasluzeno i nemoj vise palamudit.skripar96 je napisao/la:E jeste mi pametni. Sve vi znate ko je kome stimao. Pa recite mi onda jel Siroki pustio i Olimpicu?
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj sada period ce biti zanimljiv, ima svaka ekipa da ostane bez dobrog dijela igrackog kadra.
Sezona pocinje tacno za 2 mjeseca, a bar ove ekipe u vrhu su vec spremile neke igrace za prodaju ili oni zele da idu u neku jacu ligu. Dok nekim ekipama treba rekonstrukcija.
Ulazi Borac i Bosna/Gosk/Sloga, svi oni ce isto morati da dovedu 10ak igraca ako zele da ostanu u ligi i budu konkurentni.
Sve ce se brzo izdesavati, a opet ce se vjerovatno ekipama desiti greska da umjesto da sacuvaju glavne igrace do pretkola u Evropi ti igraci ce da odu.
Uglavnom liga bogatija za Borac ce biti ali vjerovatno nece biti nista kvalitetnija jer ce da je napuste Duljevic, Kjosevski, Lendric, mozda Ordagic i Zec, Obradovic, Mesanovic i jos par dobrih igraca.
Sezona pocinje tacno za 2 mjeseca, a bar ove ekipe u vrhu su vec spremile neke igrace za prodaju ili oni zele da idu u neku jacu ligu. Dok nekim ekipama treba rekonstrukcija.
Ulazi Borac i Bosna/Gosk/Sloga, svi oni ce isto morati da dovedu 10ak igraca ako zele da ostanu u ligi i budu konkurentni.
Sve ce se brzo izdesavati, a opet ce se vjerovatno ekipama desiti greska da umjesto da sacuvaju glavne igrace do pretkola u Evropi ti igraci ce da odu.
Uglavnom liga bogatija za Borac ce biti ali vjerovatno nece biti nista kvalitetnija jer ce da je napuste Duljevic, Kjosevski, Lendric, mozda Ordagic i Zec, Obradovic, Mesanovic i jos par dobrih igraca.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 21 maj 2017, 12:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.