Svaka čast rukometnom gradu za još jednu divnu noć. Atmosfera kao nekad. #narandzastojeopetumodi
Hahaha drago mi je da se to moglo primjetiti i na tv prenosu. Prvo je pricao sa nekim iz strucnog staba pa je krenuo prema publici,ali nije niko obracao paznju na njega.Ubrzo se vratio nazad do tog trenera i kao ono odmahuje rukama "Nece niko da me udari".no rules je napisao/la:Ponovo sam odgledao na Moja TV drugo poluvrijeme , sigurno je da sudije nisu uticale na krajnji rezultat , suđenje prosječno , ali da je bilo neko ekstra navlačenje nije ...
Reakcija predstavnika Vogošće Kadrića je seljačka , na 6 min. do kraja pri rezultatu 27:20 Divković je dobio isključenje vjerovatno zbog neke psovke , nakon primljenog još jednog gola taj izvjesni Kadrić je pošao da skače kod delegata i da prijeti sudijama uz još nekoliko igrača , uz mnogo natezanja su napustili dvoranu .
Publika ih ispratila sa "idite kući" što se Geki nije svidjelo pa je malo odmahivao rukama, ali nije uspio isprovocirati publiku
Kod rezultata 16:14 za Konjuh Vogosca ne koristi igrača više i još prima dva gola. Od tada do prekida nije bilo nekih greški posebnih sudija da utiču na rezultat. Vjerovatno Vogosca navikla da ih se pazi.Zvc75270 je napisao/la:Hahaha drago mi je da se to moglo primjetiti i na tv prenosu. Prvo je pricao sa nekim iz strucnog staba pa je krenuo prema publici,ali nije niko obracao paznju na njega.Ubrzo se vratio nazad do tog trenera i kao ono odmahuje rukama "Nece niko da me udari".no rules je napisao/la:Ponovo sam odgledao na Moja TV drugo poluvrijeme , sigurno je da sudije nisu uticale na krajnji rezultat , suđenje prosječno , ali da je bilo neko ekstra navlačenje nije ...
Reakcija predstavnika Vogošće Kadrića je seljačka , na 6 min. do kraja pri rezultatu 27:20 Divković je dobio isključenje vjerovatno zbog neke psovke , nakon primljenog još jednog gola taj izvjesni Kadrić je pošao da skače kod delegata i da prijeti sudijama uz još nekoliko igrača , uz mnogo natezanja su napustili dvoranu .
Publika ih ispratila sa "idite kući" što se Geki nije svidjelo pa je malo odmahivao rukama, ali nije uspio isprovocirati publiku
![]()
![]()
Smijesan pokusaj da se uzvuce nesto vise u njihovu korist.
Za zasluge aktualni komesar PL BIH prof. Dr. Zahirovic je predlozen za člana IO RS BIH ispred Sarajeva. Opet će u savez ući provjereni rukometni radnici. Fujj bas se pokazao u proteklom periodu komesarovanja u ženskoj drugoj ligi a posebno u PL BIH za muškarce.terra je napisao/la:Ove komesare liga pod hitno ukinuti
Čovjek šurujući sa Borcem oduzme titulu Vogošći,a Vogošća je iz kantona?sveznadar je napisao/la:Za zasluge aktualni komesar PL BIH prof. Dr. Zahirovic je predlozen za člana IO RS BIH ispred Sarajeva. Opet će u savez ući provjereni rukometni radnici. Fujj bas se pokazao u proteklom periodu komesarovanja u ženskoj drugoj ligi a posebno u PL BIH za muškarce.terra je napisao/la:Ove komesare liga pod hitno ukinuti
terra je napisao/la:Čovjek šurujući sa Borcem oduzme titulu Vogošći,a Vogošća je iz kantona?sveznadar je napisao/la:Za zasluge aktualni komesar PL BIH prof. Dr. Zahirovic je predlozen za člana IO RS BIH ispred Sarajeva. Opet će u savez ući provjereni rukometni radnici. Fujj bas se pokazao u proteklom periodu komesarovanja u ženskoj drugoj ligi a posebno u PL BIH za muškarce.terra je napisao/la:Ove komesare liga pod hitno ukinuti
Ma skonto sam. Nego pola ljudi prica a nisu ni na utakmici. Ja sam gledo sad utakmicu, covjek je poslao medjunarodni par, istjera nam kapitena u 3 min (crveni), a iskreno sumnjam da bi pola parova dalo crveni za to mada je bio udarac u glavu. I na kraju Izvidjac nema rijeci za sudjenje jer je sve ok, zato mi nije jasno. No eto, nisam ja toliko u tim desavanjima, pricam samo sto sam vidio na terenu na ovoj utakmici.terra je napisao/la:Eto nije Borac nego komesar ženske lige u ime B....,sve se zna
kakva im je gol razlika?no rules je napisao/la:Izvidjac - Vogosca 41:31
Fetah sjedi kao zaliven
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.