Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Los*Blancos
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Los*Blancos » 17 avg 2010, 23:07

@Portillo smijesan si
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 avg 2010, 23:31

Ma dobili smo sjajnog igrača u Ozilu da malo nadomjesti žal za RAULOM .Sviđa mi se što Mourinho pravi tim za budućnost ima dosta mladih igrača koji su između 85 i 88 godišta sa nekoliko iskusniji igrača.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 17 avg 2010, 23:40

Los*Blancos je napisao/la:@Portillo smijesan si
Zasto?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Rizah Fejzić

Post Postao/la Rizah Fejzić » 17 avg 2010, 23:52

Ja da vas pohvalim vi uzeli zezati. Koliko znam za Raula su u to vrijeme pričali da je premali i premršav za Atletico Madrid i da nema nikakve predispozicije da se uopšte bavi fudbalom. Mislim svejedno je.
Samo kažem da tamo gdje Raul završava krijeru, Ozil je počeo.
Dok, u isto vrijeme, tamo gdje je Raul stekao slavu, Ozil počinje.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 18 avg 2010, 00:26

J.ebo to dosho Mesut ! 8-)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 18 avg 2010, 02:34

Valja od ovog sastav napraviti :roll: Al tu je Mourinho 8-)
Ako sa ovim kadrom ne skinemo Barcu, nećemo nikad :roll:
Al gladnim očima nikad dosta :roll: Ja bih još lijevog beka :mrgreen:

slika

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 18 avg 2010, 02:49

Steta, nakon Pepea i Garaya, na listi ozlijedjenih i Albiol

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 18 avg 2010, 06:35

Rizah Fejzić je napisao/la:Ja da vas pohvalim vi uzeli zezati. Koliko znam za Raula su u to vrijeme pričali da je premali i premršav za Atletico Madrid i da nema nikakve predispozicije da se uopšte bavi fudbalom. Mislim svejedno je.
Samo kažem da tamo gdje Raul završava krijeru, Ozil je počeo.
Dok, u isto vrijeme, tamo gdje je Raul stekao slavu, Ozil počinje.
Samo sto Ozil nikad nece steci slavu Raula Gonzalez Blanca ;)
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 18 avg 2010, 07:37, ukupno mijenjano 1 put.

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 18 avg 2010, 07:35

Cestitke, napokon si svoj san ostvario...

Ozil: Puno vam hvala.Bili su teski dani za mene, moju familiju i za obadva kluba.Napokon mogu reci da se moj san pretvorio u stvarnost.

Iskreno, svidja li vam se novi dres?

Ozi: Prelijep je, zelim imati puno uspijeha sa njim.

Puno vam je rada trebalo da ostvarite san, nosenje ovog dresa..

Ozil: Da, a na kraju ponosno mogu reci da sam igrac Real Madrida.

Zasto se zakoplicirao vas dolazak u Madrid, kad ste vi prvi to zeljeli?

Ozil: Moja zelja je bila da igram u Madridu, ali takodjer mije zao sto sam izaso iz kluba kakav je W.Bremen.On je klub koji mije dao priliku da napravim veliki korak u svojoj karijeri.Nikad necu zaboraviti svoj pocetak, i vrlo sam im zahvalan, ali sam i sretan..

I kako se osijecate sad kao jedan igrac koji nosi dres Real Madrida??

Ozil: Osijecam preveliko zadavoljstvo, sa velikim ponosom.Kako meni tako je i familiji ponosna na mene.Mislim da je dosao trenutak da napravim veliki korak u karijeri.Voz ka Real Madridu ide samo jednom i ja sam ga uhvatio, imam 21 godinu i zelim uspijeti.

Vi ste vrlo mladi, dijelite svacionicu sa najboljim na svijetu C.Ronaldo, Iker Casillas, ?trazi li respekt od vas??

Ozil: Apsolutno, puno je svijetski klasa, drago mije i nije me strah, znam koji je moj potencial.

Sta vam kazu u familiji nakon transfera?

Ozil: Bio sam u kontaktu samo sa njima, vrlo su sretni, igrati u Real Madridu je nesto sto se fudbaleru najljepse moze desiti.

Igracete sa kolegom iz rep..Khedirom?

Ozil: Da, istina.Bili smo u kontaktu ovih dana, i pricao mije o ljepoti kluba.

Jeste li pricali sa Mourinhom?

Ozil: Da, Mourinho me je nazvao i cestitao mi
slika

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 18 avg 2010, 07:49

slika
:mrgreen: :mrgreen:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 avg 2010, 10:11

Dako prodjemo te treceligase sa ovom postavom :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 18 avg 2010, 12:37

AHAHHAAH sta pare cine od igraca............
Covjek do neki dan molio Pepa da ga kupi , vidi ovaj ga ne benda ni 2 postopa ode gdje moze i gdfje ce pare obrtat ;)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 18 avg 2010, 12:39

Mesut Ozil - svaka čast ovom momku, odmor proveo u Barceloni i obećavao im da će doći kod njih i na kraju otišao u Real Madrid. Koji car ovaj Turčin. Ja ga već volim i gotivim, iako ni ne navijam za Real Madrid.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 18 avg 2010, 12:42

Bosco je napisao/la:Mesut Ozil - svaka čast ovom momku, odmor proveo u Barceloni i obećavao im da će doći kod njih i na kraju otišao u Real Madrid. Koji car ovaj Turčin. Ja ga već volim i gotivim, iako ni ne navijam za Real Madrid.
eto koji si ti jad i bjednik ! Botu on je molioi Barcu , ali transfer je sprijecio Pep koji je rekao NE i gotovo ! Isto kao i sa Mascheranom ! Ovo se suosjecas sa ponizenima , Njih malo redovnije kantamo nego vas ;) AL vi kad dodjete budete udareni po P I C I !

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 18 avg 2010, 12:44

Gdje si ti Iniesta, nismo te prepoznali.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 18 avg 2010, 12:47

Andres je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Mesut Ozil - svaka čast ovom momku, odmor proveo u Barceloni i obećavao im da će doći kod njih i na kraju otišao u Real Madrid. Koji car ovaj Turčin. Ja ga već volim i gotivim, iako ni ne navijam za Real Madrid.
eto koji si ti jad i bjednik ! Botu on je molioi Barcu , ali transfer je sprijecio Pep koji je rekao NE i gotovo ! Isto kao i sa Mascheranom ! Ovo se suosjecas sa ponizenima , Njih malo redovnije kantamo nego vas ;) AL vi kad dodjete budete udareni po P I C I !
Ljubomora je opasna stvar. To sto Index i ostali kvazisajtovi pisu da je Ozil molio Pepa da ga kupi je samo glupo supljiranje i mlataranje u prazno. Znam dobro da su se do neki dan navijaci Barce hvalili kako ce im doci Fabregas a ako on ne dodje onda ce Ozil 100% i sad kad je presao u Real kofol ne valja ovaj Turcin, ionako je prosjek, molio Pepa da ga kupi a ovaj nije htio, vidio nema mjesta u Barci pa otiso u Real bla bla bla. Kako god Real bez Ozila,Kake,CR-a,Higuaina,Benzeme,Ramosa ce opet dobiti Barcu a zasto? Zbog Mourinha naravno 8-) Kad Turcin usutka Camp Nou onda cete zaliti sto je dosao kod nas a ne kod vas
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 18 avg 2010, 13:02

Cuj molio Barcu da ga kupi :mrgreen: :mrgreen: a dijece, a bisera 8-)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 avg 2010, 13:20

postoji li neki igrac kojeg Real nece dovesti :D ovo je sve u cilju da se svrgne Barsa s vrha sto je naravno nemoguce i da se hala iz Madrida ove godine pomakne od 8finala lige prvaka :D ..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 18 avg 2010, 13:29

Saurman je napisao/la:postoji li neki igrac kojeg Real nece dovesti :D ovo je sve u cilju da se svrgne Barsa s vrha sto je naravno nemoguce i da se hala iz Madrida ove godine pomakne od 8finala lige prvaka :D ..
slika

kenank7
Kontakt:

Post Postao/la kenank7 » 18 avg 2010, 13:30

Raul7 je napisao/la:
Andres je napisao/la:
Ljubomora je opasna stvar. To sto Index i ostali kvazisajtovi pisu da je Ozil molio Pepa da ga kupi je samo glupo supljiranje i mlataranje u prazno. Znam dobro da su se do neki dan navijaci Barce hvalili kako ce im doci Fabregas a ako on ne dodje onda ce Ozil 100% i sad kad je presao u Real kofol ne valja ovaj Turcin, ionako je prosjek, molio Pepa da ga kupi a ovaj nije htio, vidio nema mjesta u Barci pa otiso u Real bla bla bla. Kako god Real bez Ozila,Kake,CR-a,Higuaina,Benzeme,Ramosa ce opet dobiti Barcu a zasto? Zbog Mourinha naravno 8-) Kad Turcin usutka Camp Nou onda cete zaliti sto je dosao kod nas a ne kod vas
Pa ne vodi vas Chuck Norris pa da dobijete Barcu bez Ozila,Kake,CR-a,Higuaina,Benzeme,Ramosa! Jes' normalan? :mrgreen: :mrgreen:
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name! :)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.