FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zabio ga Bekic u 21', danas 21.05.. Evo, nesto kontam..

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- PitarBordo
- Kontakt:
Eh da nam je jedan ovakav, pa zbog njega se išlo na utakmice bukvalno. I kad nije igrao skandiralo mu se... PRAVI LAV BENKO!!!zlo87 je napisao/la:Zabio ga Bekic u 21', danas 21.05.. Evo, nesto kontam..
Samo Saraj'vo.
Ja vjerujem da bi bili prvi, al dobro, zadovoljan sam i ovakoPitarBordo je napisao/la:Eh da nam je jedan ovakav, pa zbog njega se išlo na utakmice bukvalno. I kad nije igrao skandiralo mu se... PRAVI LAV BENKO!!!zlo87 je napisao/la:Zabio ga Bekic u 21', danas 21.05.. Evo, nesto kontam..

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- franklampard8
- Kontakt:
**** magarac.amar009 je napisao/la:Danas dva najmrza kluba u BiH svinjski i g.... iz gabele osvojise titule...jednom se nagu.... sarajevo a drugom klub iz mog Kaknja... pozdrav od crvene legije...
1946
Šta ćemo mi za Harisa?
Je l pošteno da mu halalimo ako ode džaba?
Malo sam podijeljen oko toga, ali opet nekako više naginje na to da mu želim svu sreću i veliko hvala za sve.

Je l pošteno da mu halalimo ako ode džaba?
Malo sam podijeljen oko toga, ali opet nekako više naginje na to da mu želim svu sreću i veliko hvala za sve.

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
jbg bili smo bolji u sva 4 derbija u sezoni i u nekim od njih nismo imali ni srece da pobijedimo i sramota je sto nas zeljo nije pustio da dobijemo u predzadnjem jer se vidjelo da smo bolji i mogli smo mi titulu osvojiti, ali jok drazi su njima ovi hercegovci, fuj

Pyro is not a crime !
Dulji ce budala samo pozeliti najgore.
Meni je interesantno kako je jučer malo kartona bilo. Odlično se igralo, odnono, odlično SMO igrali.
-
- Kontakt:
kako neki lijep osjecaj danas boze dragi
a ahhahahahahsonpenn je napisao/la:Je li istina da je Hebib sinoc fulio proslavu,umjesto u Bosnu,otisao u Igman![]()

-
- Kontakt:
Mene je najviše fascinirala fizička sprema igrača, svaka čast ko je zadužen za spremu, aferim.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I da vas dođe 10 hiljada.. sa svih polja i svih livada..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne mozes Dulji zamjerit nista ako ode, bar ja necu moci, jbg kad vidim kako covjek svaku utakmicu presing onaj igra i grize meni srce ko dzamija, koliko je on kriv za ovaj ugovor toliko je i kompanija iz uprave da se ne varamo, pitanje najboljeg igraca lige se moralo rijesavati mnogo prije ove sezone kad je vec doslo 5 do 12, no sta je tu je, i ako ode, nadam se da cemo dovesti nekog kapitalca tipa Benko da nadomjesti Hareta.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kad samo pomislim koliko podvala su nam priredjivali, pokusavali nas ismijavati ova pobjeda mi dodje ko titula haman!
Tako je,fizicki najspremnija ekipa lige definitivno i to se zaista mora pohvaliti. Vidjelo se to u ove zadnje dvije utakmice najbolje.SiouxLukavac je napisao/la:Mene je najviše fascinirala fizička sprema igrača, svaka čast ko je zadužen za spremu, aferim.
I ovo za Dulju,apsolutno mu ne treba nista zamjeriti!
Momak je posteno odradio ugovor do kraja,nije se stedio,nije zabusavao i na tome mu svaka cast!
Ko je kriv sto ugovor nije na vrijeme produzen to je sad druga prica,ali nije samo on kriv
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 21 maj 2017, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
Harisu hvala za sve, dosta toga je donio klubu, tako da se ne treba niko ljutiti sto ide djabe. 

FK Sarajevo u srcu.
GIF
GIF
-
- Kontakt:
jadna nam majka kada dulja ode,on nam je 50% ekipe,znači ništa od tog snimka?
VVVBK
VVVBK
@mma_hz
Nije ovakvim postovima mjesto na forumu.
Nije ovakvim postovima mjesto na forumu.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, EastMadness, Jabroni i 24 gosta.