PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Niste ni trebali. Ja ne mogu da shvatim da bi neko od vas i trazio nesto. To mogu samo oni koji posjete par utakmica u sezoni, a najbucniji su u takvim situacijama.UltraSA je napisao/la:I onda se pitaju zašto im ne damo bod na derbiju
Sta ce nam od gamadi bilo sta?
Mi bi potpuno isti bili, ako ne i gori.let3 je napisao/la:Podbadaš manijake, što ce Zrinjski biti šampion ,a ne tvoj klubEvander je napisao/la: Da je obratno, vi se ne bi isto radovali?
Sasvim je prirodno da mi medjusobno najvise volimo kad zahebemo glavnog rivala. To je prirodno i to po menj nije dusmanluk neko rivalstvo. Kad je Sarajevo ispalo od Kukesia, vi ste svi likovali vuse nego da je Zeljo dobio.
Evo, Zrinja ce bitu prvak, mene niko ne zeza za to. Da ste vi prvu, na desetine bi ih se naklatili na moj fb da podbadaju, kao sto sam ja njih evo od jucezanimljivo.
Životni saputnik! 1921
Sad pored vječne, kad Lemdara stoji, reko šta je C America
veli lemdara, evo cekam od sinoc ovu moju raju, par stotina hiljaada, da ih nisi vidio? da nisu promasili trg?
reko ledmdara moj, samo ti stani tu, psi laju, karavani prolaze
veli lemdara, evo cekam od sinoc ovu moju raju, par stotina hiljaada, da ih nisi vidio? da nisu promasili trg?
reko ledmdara moj, samo ti stani tu, psi laju, karavani prolaze
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Al koliko su para izvalili ove sezonu za igrace i, sudije I osvijise karinu hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
UPRAVA NAPOLJE!
Lune lune lune da sredimo racune 
NEEEMAAA VEEEZEE ZBOG TIIITUUULEEEEEelamalakia je napisao/la: koliko si ti napacen![]()
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Evolution87
- Kontakt:
Titova je i dalje blokirana kone jos slave titulu. Pa sta se ovo desava ljudi???
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Mozemo se mi ovdje zafrkavati, ali ovdje zadugo nema ni drzave, ni drusta kako valja. Sport se samo utopio u to sivilo. Svi gledaju kako otici odavde galvom bezobzira.
Sve je manje ljudi na utakmicama. Koga god pitam za nasu ligu odgovor je uglavnom: "Yebo nas fudbal, sve se zna unaprijed. Bolje je zaganjati vizu i bjezat odavde." I tako iz dana u dan.
Da li ima nekoga ko ce presijeci ovo ludilo? Ja ga ne vidim.
Sve je manje ljudi na utakmicama. Koga god pitam za nasu ligu odgovor je uglavnom: "Yebo nas fudbal, sve se zna unaprijed. Bolje je zaganjati vizu i bjezat odavde." I tako iz dana u dan.
-
PiazzaGrande
Rivalstvo izmedju Sarajeva i Željezničara je jedino pravo sportsko rivalstvo u BiH...Jučer sam se uvjerio u to...
Volim te bola'!
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Poraze?Eld0rado je napisao/la:Najbolje bi bilo da odete skupa slaviti sa Zrinskim i Širokim titule i kup pa da proslavite "vaše poraze"
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Mi juce pobijedismo gradskog rivala.
- Neandertalac
- Kontakt:
Željezničar
Zrinjski
Sarajevo
Po trofejima
Zrinjski
Sarajevo
Po trofejima
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I dalje pljuvat cemo teeeeeeeeewobly92 je napisao/la:NEEEMAAA VEEEZEE ZBOG TIIITUUULEEEEEelamalakia je napisao/la: koliko si ti napacen![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Poceli smo dan znaci dobro..Neandertalac je napisao/la:Željezničar
Zrinjski
Sarajevo
Po trofejima
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
escobarpablo je napisao/la:HordasOdMalena je napisao/la:Sema64 je napisao/la:Ovo moje ruganje ide ; fs ns BiH,piticama ,faraonima posoljnim,svinjskom covicevom, listici i svim vjestackim tvorevinama koje nemaju povijest i cistu istoriju kao moj voljeni klub Zeljo( nista ti ni rezimi nisu mogli moj voljeni klube, idemo u nove pobjede na svojoj Grbavici 1/1 u vl.
Zivjela moja braca Manijaci najbolji u regiji).![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Nemoj njih oni na to ne gledajuMortemHz je napisao/la:Poceli smo dan znaci dobro..Neandertalac je napisao/la:Željezničar
Zrinjski
Sarajevo
Po trofejima
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
ovo je najkulturnije ruganje ikada upućeno na ovom forumu. Svaka čast na vaspitanjuHordasOdMalena je napisao/la:Sema64 je napisao/la:Ovo moje ruganje ide ; fs ns BiH,piticama ,faraonima posoljnim,svinjskom covicevom, listici i svim vjestackim tvorevinama koje nemaju povijest i cistu istoriju kao moj voljeni klub Zeljo( nista ti ni rezimi nisu mogli moj voljeni klube, idemo u nove pobjede na svojoj Grbavici 1/1 u vl.
Zivjela moja braca Manijaci najbolji u regiji).
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Sta se zna? Ko je to znao/uzeo pare prosle sezone kad je Drina uzela Slobodu? Ko je ikad napisao ista prije tekme o tome a Sloboda tu izgubila titulu? Ko je znao da ce Radnik oderati Slobodu i izvuci remi na Tusnju? Da ce nama remijem uzeti titulu? Zar nije prosle sezone bila prica Borac opstaje kako-tako u PL, Sloboda uzima Kup a Zrinjski PL? Je li bilo tako? Je li receno ove godine Zeljo sampion PL a Siroki Kup da se zadovolji nacionalni kljuc? Kazu dogovor da ove sezone ne ispada srpski klub a oba srpska kluba u ligi za prvaka.AlemC85 je napisao/la:Mozemo se mi ovdje zafrkavati, ali ovdje zadugo nema ni drzave, ni drusta kako valja. Sport se samo utopio u to sivilo. Svi gledaju kako otici odavde galvom bezobzira.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- elamalakia
- Kontakt:
wobly izdrzi !!!wobly92 je napisao/la:NEEEMAAA VEEEZEE ZBOG TIIITUUULEEEEEelamalakia je napisao/la: koliko si ti napacen![]()
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
ne znamo"Čestitam Zrinjskom na naslovu, ovo je prilika koju neće propustiti. Znaju oni zašto im čestitam, nije ovo prvi put da dobivaju utakmice golom u sudačkoj nadoknadi. Znaju oni na što ja mislim, ali ipak smo sami sebi krivi", rekao je Ivan Lendrić za Al Jazeera Balkans.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Hoću brate, ne sikiraj mi seelamalakia je napisao/la: wobly izdrzi !!!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.