Kvalifikacije za Eurobasket 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2011
Imas li dokaz da je Naletilic igrao za repku.
Opacak je smijesno i pricati lik je iz Zenice, igrao u Zanica Celiku i tada je poceo u repki, nikakve veze nema sa klubom KK Siroki nit ga je stvorio nit ga je lansiro u repku.
Opacak je smijesno i pricati lik je iz Zenice, igrao u Zanica Celiku i tada je poceo u repki, nikakve veze nema sa klubom KK Siroki nit ga je stvorio nit ga je lansiro u repku.
Cuva Bog Zelju svog!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Imam, prelos je da bude ozbiljna konkurencija za bilo ciju ozbiljniju seniorsku reprezentaciju.
Ukljucujuci BiH.

...Život za Široki...
Opačak je bio u rosteru reprezentacije još za vrijeme Markovića, Firića i ostalih. Ne znam jel im'o i 20 godina.mirzza je napisao/la:Imas li dokaz da je Naletilic igrao za repku.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
1.Velić (senior + trener)
2.Pinjuh (senior)
3.Naletilić (U18- i zamalo da nije umro ali doslovno na pripremama jer su ga ostavili u sobi ko psa a dobio salmonelu)
4.Opačak ( igrao za BH i promovirao se kao igrač u HKK)
5.Princ ( u ŠB došao kao dijete i u ŠB postao reprezentativac)
Iako me iskreno boli šta ćeš ti odgovoriti @mirza ali ovo je samo zbog javnosti da ljudi koji nisu upućeni znaju tko je tko i šta je šta .
2.Pinjuh (senior)
3.Naletilić (U18- i zamalo da nije umro ali doslovno na pripremama jer su ga ostavili u sobi ko psa a dobio salmonelu)
Iako me iskreno boli šta ćeš ti odgovoriti @mirza ali ovo je samo zbog javnosti da ljudi koji nisu upućeni znaju tko je tko i šta je šta .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
opet ti o Opačku!
pa Opačak je dijete Zenice,često je bio i na Jugu(tribina stadiona B.P). za reprezentaciju zaigrao još kao mlad igrač, dok je igrao za Čelik. pa je tek kasnije prešao u Široki, tako da on nikako ne može biti među ovdje nabrojanima.
pa Opačak je dijete Zenice,često je bio i na Jugu(tribina stadiona B.P). za reprezentaciju zaigrao još kao mlad igrač, dok je igrao za Čelik. pa je tek kasnije prešao u Široki, tako da on nikako ne može biti među ovdje nabrojanima.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Ma kakv ba Opačak i KK Široki. Opačak je igrao za BiH još kao član Zenice Čelika. Jedno 7-8 godina prije no što je uopšte zaigrao za Široki.
Koliko onda sad ima 45 ma daj . OK njega brišemVanBasten je napisao/la:Ma kakv ba Opačak i KK Široki. Opačak je igrao za BiH još kao član Zenice Čelika. Jedno 7-8 godina prije no što je uopšte zaigrao za Široki.

104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kad se nastavljaju kvalifikacije, odnosno kad je sljedeca tekma?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Opačak ej nastupao 1999. i 2001. za BiH na Evropskm prvenstvima, tad ej još bio član Zenica Čelika. Istina, smetno sam s uma da je 2006. bio njegov drugi dolazak u Široki.kksiroki je napisao/la:Koliko onda sad ima 45 ma daj . OK njega brišemVanBasten je napisao/la:Ma kakv ba Opačak i KK Široki. Opačak je igrao za BiH još kao član Zenice Čelika. Jedno 7-8 godina prije no što je uopšte zaigrao za Široki..
20.08. u 17:50 hOmerbavarac je napisao/la:Kad se nastavljaju kvalifikacije, odnosno kad je sljedeca tekma?
Danas se nastavljaju kvalifikacije.Omerbavarac je napisao/la:Kad se nastavljaju kvalifikacije, odnosno kad je sljedeca tekma?
20:45 Makedonija-Ukraina
20:45 Britanija-Madjarska
Bosna slobodna
Za jedno mjesto po broju stanovnika ne veliko ali veliko na košarkaškom mapi BiH ovo je veliki podatak po broju igrača koji su bili uključeni u reprezentaciju BiH i koji igraju i za druge reprezentacije i to su igrači nastali u HKK Širokikksiroki je napisao/la:1.Velić (senior + trener)
2.Pinjuh (senior)
mirzza molim a odatle izbrisi opacka jer nema nikakve veze sa sirokim, ostalo je smijesno, velica cijenim ali je covjek iz livna mislim, princ je mostarac, dakle naletilic kojeg zelite otjeratikksiroki je napisao/la:1.Velić (senior + trener)
2.Pinjuh (senior)
Cuva Bog Zelju svog!
Ti se očito praviš ili ne ti si takavmirzza je napisao/la:mirzza molim a odatle izbrisi opacka jer nema nikakve veze sa sirokim, ostalo je smijesno, velica cijenim ali je covjek iz livna mislim, princ je mostarac, dakle naletilic kojeg zelite otjeratikksiroki je napisao/la:1.Velić (senior + trener)
2.Pinjuh (senior)

A zaboravio si Stanka Baraća 

Nije slučajno nego je Pinjuh vaš produkt, kao i Velić i Princ za Naletilića znam da se desilo nešto ružno a zaboravio sam tačno šta.kksiroki je napisao/la:Ti se očito praviš ili ne ti si takavmirzza je napisao/la:mirzza molim a odatle izbrisi opacka jer nema nikakve veze sa sirokim, ostalo je smijesno, velica cijenim ali je covjek iz livna mislim, princ je mostarac, dakle naletilic kojeg zelite otjeratikksiroki je napisao/la:1.Velić (senior + trener)
2.Pinjuh (senior)
Iako me iskreno boli šta ćeš ti odgovoriti @mirza ali ovo je samo zbog javnosti da ljudi koji nisu upućeni znaju tko je tko i šta je šta ., provokativan , bezobrazan , neinformiran (po potrebi ) , kakav Livnjak i Mostarac , šta to ima veze gdje je tko rođen , valjda je bitno tko je proizveo igrača , što si Pinjuha zaboravio , slučajno ? Velić je prije ŠB mislim igrao u Boscu (studensko svećeničkom klubu u ZG ,2-3 liga ili nešto slično ) a iz ŠB je postao prvi Hrvat rep. BH a kasnije trener , tko želi otjerati Naletilića ( mi pazimo na svoju djecu ) opet lupaš ko Maksa po divizijama , zašto se nisi osvrnuo na ono što se tom dečku dogodilo za vrijeme boravka s rep.BH , ne ti samo uzimaš iz konteksta što ti odgovara (to možeš prosipati u užem zavičaju ali teško nekome tko je nešto malo vidio,prošao i zna a na ovom forumu ima dovoljno takvih ) .
Uglavnom prvi hrvat u repci nije bio Velić nego Mario Primorac al nebitno, mozeš reći nakon Dejtona

Hvala na ta 4 igraca, daj Boze da ih bude 44 naredne godine

Cuva Bog Zelju svog!
Mario Primorac je slovenac
Makedonija - Ukraina 71-51
Britanija - Madjarska 66-64
Sad jos da pobjedimo Madjare i posle mislim da lako cemo na domasni teren protiv Britaniju i u gostiju kod vas u Bosni, i Makedonija ima najvise +69 kosa pozitivnu razliku od svih ekipe koji igraju kvalifikacije cak i prvoplasirani.
Evo vasih navijaca u Skopje, Makedonija kad su bili BHFanaticos
http://www.pic.mk/?v=1003991282121915.jpg
Britanija - Madjarska 66-64
Sad jos da pobjedimo Madjare i posle mislim da lako cemo na domasni teren protiv Britaniju i u gostiju kod vas u Bosni, i Makedonija ima najvise +69 kosa pozitivnu razliku od svih ekipe koji igraju kvalifikacije cak i prvoplasirani.
Evo vasih navijaca u Skopje, Makedonija kad su bili BHFanaticos

http://www.pic.mk/?v=1003991282121915.jpg
zemljo otvori se i prugutaj neukeŽeljkoB je napisao/la:Mario Primorac je slovenac

Primorac je kao što se zna iz Čapljine i igrao je do rata u KK Bosni. na prvenstvu 1993 u Njemačkoj igrao je za BiH. jedini meč koji nije odigrao na tom prvenstvu bilo je četvrtfinale protiv Hrvatske. on je to obrazložio strahom za sigurnost porodice u Čapljini(tad je bio taj nesretni sukob između HVO-a i ARBiH). bio je drugi strijelac reprezentacije BiH iza rahmetli Dine Bilalovića.
to što je on poslije uzeo slovenačko državljanstvo ne mijenja ovo prije napisano.

Zadnja izmjena: Pasha, dana/u 18 avg 2010, 12:04, ukupno mijenjano 1 put.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ipak znači da je sada slovenacPasha je napisao/la:zemljo otvori se i prugutaj neukeŽeljkoB je napisao/la:Mario Primorac je slovenac![]()
![]()
![]()
Primorac je kao što se zna iz Čapljine i igrao je do rata u KK Bosni. na prvenstvu 1993 u Njemačkoj igrao je za BiH. jedini meč koji nije odigrao na tom prvenstvu bilo je četvrtfinale protiv Hrvatske. on je to obrazložio strahom za sigurnost porodice u Čapljini(tad je bio taj nesretni sukob između HVO-a i ARBiH). bio je drugi strijelac reprezentacije BiH iza rahteli Dine Bilalovića.
to što je on poslije uzeo slovenačko državljanstvo ne mijenja ovo prije napisano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.