Kvalifikacije za Eurobasket 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

mirzza
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2011

Post Postao/la mirzza » 17 avg 2010, 14:13

Imas li dokaz da je Naletilic igrao za repku.

Opacak je smijesno i pricati lik je iz Zenice, igrao u Zanica Celiku i tada je poceo u repki, nikakve veze nema sa klubom KK Siroki nit ga je stvorio nit ga je lansiro u repku.
Cuva Bog Zelju svog!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 avg 2010, 14:15

Imam, prelos je da bude ozbiljna konkurencija za bilo ciju ozbiljniju seniorsku reprezentaciju. :lol: Ukljucujuci BiH.
...Život za Široki...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 avg 2010, 14:16

mirzza je napisao/la:Imas li dokaz da je Naletilic igrao za repku.

Opacak je smijesno i pricati lik je iz Zenice, igrao u Zanica Celiku i tada je poceo u repki, nikakve veze nema sa klubom KK Siroki nit ga je stvorio nit ga je lansiro u repku.
Opačak je bio u rosteru reprezentacije još za vrijeme Markovića, Firića i ostalih. Ne znam jel im'o i 20 godina.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 17 avg 2010, 16:33

1.Velić (senior + trener)
2.Pinjuh (senior)
3.Naletilić (U18- i zamalo da nije umro ali doslovno na pripremama jer su ga ostavili u sobi ko psa a dobio salmonelu)
4.Opačak ( igrao za BH i promovirao se kao igrač u HKK)
5.Princ ( u ŠB došao kao dijete i u ŠB postao reprezentativac)

Iako me iskreno boli šta ćeš ti odgovoriti @mirza ali ovo je samo zbog javnosti da ljudi koji nisu upućeni znaju tko je tko i šta je šta .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 17 avg 2010, 16:38

opet ti o Opačku!
pa Opačak je dijete Zenice,često je bio i na Jugu(tribina stadiona B.P). za reprezentaciju zaigrao još kao mlad igrač, dok je igrao za Čelik. pa je tek kasnije prešao u Široki, tako da on nikako ne može biti među ovdje nabrojanima.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 avg 2010, 16:40

Ma kakv ba Opačak i KK Široki. Opačak je igrao za BiH još kao član Zenice Čelika. Jedno 7-8 godina prije no što je uopšte zaigrao za Široki.

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 17 avg 2010, 17:20

VanBasten je napisao/la:Ma kakv ba Opačak i KK Široki. Opačak je igrao za BiH još kao član Zenice Čelika. Jedno 7-8 godina prije no što je uopšte zaigrao za Široki.
Koliko onda sad ima 45 ma daj . OK njega brišem :roll: .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 avg 2010, 17:22

Kad se nastavljaju kvalifikacije, odnosno kad je sljedeca tekma?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 avg 2010, 17:29

kksiroki je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Ma kakv ba Opačak i KK Široki. Opačak je igrao za BiH još kao član Zenice Čelika. Jedno 7-8 godina prije no što je uopšte zaigrao za Široki.
Koliko onda sad ima 45 ma daj . OK njega brišem :roll: .
Opačak ej nastupao 1999. i 2001. za BiH na Evropskm prvenstvima, tad ej još bio član Zenica Čelika. Istina, smetno sam s uma da je 2006. bio njegov drugi dolazak u Široki.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 avg 2010, 17:31

Omerbavarac je napisao/la:Kad se nastavljaju kvalifikacije, odnosno kad je sljedeca tekma?
20.08. u 17:50 h

abcde
Kontakt:

Post Postao/la abcde » 17 avg 2010, 18:06

Omerbavarac je napisao/la:Kad se nastavljaju kvalifikacije, odnosno kad je sljedeca tekma?
Danas se nastavljaju kvalifikacije.

20:45 Makedonija-Ukraina
20:45 Britanija-Madjarska

Bosna slobodna

ŽeljkoB
Kontakt:

Post Postao/la ŽeljkoB » 17 avg 2010, 21:47

kksiroki je napisao/la:1.Velić (senior + trener)
2.Pinjuh (senior)
3.Naletilić (U18- i zamalo da nije umro ali doslovno na pripremama jer su ga ostavili u sobi ko psa a dobio salmonelu)

Iako me iskreno boli šta ćeš ti odgovoriti @mirza ali ovo je samo zbog javnosti da ljudi koji nisu upućeni znaju tko je tko i šta je šta .
Za jedno mjesto po broju stanovnika ne veliko ali veliko na košarkaškom mapi BiH ovo je veliki podatak po broju igrača koji su bili uključeni u reprezentaciju BiH i koji igraju i za druge reprezentacije i to su igrači nastali u HKK Široki

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 17 avg 2010, 23:52

2.Pinjuh (senior)

mirzza molim a odatle izbrisi opacka jer nema nikakve veze sa sirokim, ostalo je smijesno, velica cijenim ali je covjek iz livna mislim, princ je mostarac, dakle naletilic kojeg zelite otjerati
Cuva Bog Zelju svog!

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 18 avg 2010, 00:35

mirzza je napisao/la:
2.Pinjuh (senior)

mirzza molim a odatle izbrisi opacka jer nema nikakve veze sa sirokim, ostalo je smijesno, velica cijenim ali je covjek iz livna mislim, princ je mostarac, dakle naletilic kojeg zelite otjerati
Ti se očito praviš ili ne ti si takav :roll: , provokativan , bezobrazan , neinformiran (po potrebi ) , kakav Livnjak i Mostarac , šta to ima veze gdje je tko rođen , valjda je bitno tko je proizveo igrača , što si Pinjuha zaboravio , slučajno ? Velić je prije ŠB mislim igrao u Boscu (studensko svećeničkom klubu u ZG ,2-3 liga ili nešto slično ) a iz ŠB je postao prvi Hrvat rep. BH a kasnije trener , tko želi otjerati Naletilića ( mi pazimo na svoju djecu ) opet lupaš ko Maksa po divizijama , zašto se nisi osvrnuo na ono što se tom dečku dogodilo za vrijeme boravka s rep.BH , ne ti samo uzimaš iz konteksta što ti odgovara (to možeš prosipati u užem zavičaju ali teško nekome tko je nešto malo vidio,prošao i zna a na ovom forumu ima dovoljno takvih ) .

ŽeljkoB
Kontakt:

Post Postao/la ŽeljkoB » 18 avg 2010, 09:29

A zaboravio si Stanka Baraća :D

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 18 avg 2010, 10:31

kksiroki je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
2.Pinjuh (senior)

Ti se očito praviš ili ne ti si takav :roll: , provokativan , bezobrazan , neinformiran (po potrebi ) , kakav Livnjak i Mostarac , šta to ima veze gdje je tko rođen , valjda je bitno tko je proizveo igrača , što si Pinjuha zaboravio , slučajno ? Velić je prije ŠB mislim igrao u Boscu (studensko svećeničkom klubu u ZG ,2-3 liga ili nešto slično ) a iz ŠB je postao prvi Hrvat rep. BH a kasnije trener , tko želi otjerati Naletilića ( mi pazimo na svoju djecu ) opet lupaš ko Maksa po divizijama , zašto se nisi osvrnuo na ono što se tom dečku dogodilo za vrijeme boravka s rep.BH , ne ti samo uzimaš iz konteksta što ti odgovara (to možeš prosipati u užem zavičaju ali teško nekome tko je nešto malo vidio,prošao i zna a na ovom forumu ima dovoljno takvih ) .
Nije slučajno nego je Pinjuh vaš produkt, kao i Velić i Princ za Naletilića znam da se desilo nešto ružno a zaboravio sam tačno šta.
Uglavnom prvi hrvat u repci nije bio Velić nego Mario Primorac al nebitno, mozeš reći nakon Dejtona :D

Hvala na ta 4 igraca, daj Boze da ih bude 44 naredne godine :D
Cuva Bog Zelju svog!

ŽeljkoB
Kontakt:

Post Postao/la ŽeljkoB » 18 avg 2010, 10:39

Mario Primorac je slovenac

martinmkd
Kontakt:

Post Postao/la martinmkd » 18 avg 2010, 10:45

Makedonija - Ukraina 71-51
Britanija - Madjarska 66-64

Sad jos da pobjedimo Madjare i posle mislim da lako cemo na domasni teren protiv Britaniju i u gostiju kod vas u Bosni, i Makedonija ima najvise +69 kosa pozitivnu razliku od svih ekipe koji igraju kvalifikacije cak i prvoplasirani.

Evo vasih navijaca u Skopje, Makedonija kad su bili BHFanaticos :)
http://www.pic.mk/?v=1003991282121915.jpg

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 18 avg 2010, 11:54

ŽeljkoB je napisao/la:Mario Primorac je slovenac
zemljo otvori se i prugutaj neuke :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Primorac je kao što se zna iz Čapljine i igrao je do rata u KK Bosni. na prvenstvu 1993 u Njemačkoj igrao je za BiH. jedini meč koji nije odigrao na tom prvenstvu bilo je četvrtfinale protiv Hrvatske. on je to obrazložio strahom za sigurnost porodice u Čapljini(tad je bio taj nesretni sukob između HVO-a i ARBiH). bio je drugi strijelac reprezentacije BiH iza rahmetli Dine Bilalovića.
to što je on poslije uzeo slovenačko državljanstvo ne mijenja ovo prije napisano. ;)
Zadnja izmjena: Pasha, dana/u 18 avg 2010, 12:04, ukupno mijenjano 1 put.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

ŽeljkoB
Kontakt:

Post Postao/la ŽeljkoB » 18 avg 2010, 12:03

Pasha je napisao/la:
ŽeljkoB je napisao/la:Mario Primorac je slovenac
zemljo otvori se i prugutaj neuke :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Primorac je kao što se zna iz Čapljine i igrao je do rata u KK Bosni. na prvenstvu 1993 u Njemačkoj igrao je za BiH. jedini meč koji nije odigrao na tom prvenstvu bilo je četvrtfinale protiv Hrvatske. on je to obrazložio strahom za sigurnost porodice u Čapljini(tad je bio taj nesretni sukob između HVO-a i ARBiH). bio je drugi strijelac reprezentacije BiH iza rahteli Dine Bilalovića.
to što je on poslije uzeo slovenačko državljanstvo ne mijenja ovo prije napisano. ;)
ipak znači da je sada slovenac

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.