FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2017, 14:30

Neandertalac je napisao/la:Hoće li neko odgovarati za 64 igrača koji su došli i otišli u ovoj sezoni?
Čega 64?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 21 maj 2017, 14:33

Virtu4l je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Hoće li neko odgovarati za 64 igrača koji su došli i otišli u ovoj sezoni?
Čega 64?
Ispravka krivog navoda.

57 igrača.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 21 maj 2017, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 21 maj 2017, 14:53

Ja cu vazda Doc radi Zelje Ali ako igraca bili onda stvar sto Sam ja doso onda Sam ljut naravno na igraca ne na Zelju,ovo mi je najgori poraz OD Videotona.

DbCooper
Kontakt:

Post Postao/la DbCooper » 21 maj 2017, 15:00

Nema veze, idemo dalje, sledecu sezonu napast samo titulu a u kupu dati sansu igracima iz juniorskog pogona i na taj nacin se posvetiti titulu a istovremeno ojacati i neke mlade snage kroz kup utakmice...
Samo jedan go moze promjenit sve...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 21 maj 2017, 15:10

___________________Kjosevski
_Stanić___Bogićević_______Osmanković___Beširević
_________Blagojević_______Šabanađović
__Stevanović________Žerić________Zakarić
___________________Lendrić

Protiv Radnika.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 21 maj 2017, 15:16

Dug post se nastavlja..
Ova politika sa polovnjacima ne pali.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 21 maj 2017, 15:17

Neandertalac je napisao/la:___________________Kjosevski

Protiv Radnika.

Bogicevic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 21 maj 2017, 15:18

DbCooper je napisao/la:Nema veze, idemo dalje, sledecu sezonu napast samo titulu a u kupu dati sansu igracima iz juniorskog pogona i na taj nacin se posvetiti titulu a istovremeno ojacati i neke mlade snage kroz kup utakmice...
Nema veze ako se na kraju uradi sveobuhvatna analiza. Dosao Ugljesa, ko ga doveo i ko mu je dao toliku platu? Dosao Stojanovic, ko ga doveo i dao mu toliku platu? I tako redom. Onda podvuce se linija i kaze se Cenanu ti si doveo ovu petoricu kostali su nas toliko novca, nisu nista napravili. Lete oni, letis i ti. I tako redom. Ako ostane samo na nema veze nista necemo uraditi.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 21 maj 2017, 15:27

Bajic PONOVO pogodio. Ona ekipa prije dvije godine je dream team za ovu sadasnju. Cisto igracki kvalitet ako gledamo.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 21 maj 2017, 15:28

SlevinKelevra je napisao/la:Bajic PONOVO pogodio. Ona ekipa prije dvije godine je dream team za ovu sadasnju. Cisto igracki kvalitet ako gledamo.
Draže mi je bilo gledati Memiju, Dadu, Dženisa, Riada, Amira u glavnim ulogama, a uz njih neke provjerene igrače koji znaju šta je Željo, nego ove polovnjake kojih boli neka stvar, čast Zebi.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 21 maj 2017, 15:29

Dođoh sad sebi. Kraj utakmice, nekom momku pored mene oči pune suza, meni haman crno pred očima. Ne mogu da nađem riječi da opišem kako se osjećam, mada ih ni ne moram tražiti jer i vi sigurno imate taj neki odvratni osjećaj nakon utakmice koji ne popušta nikako, tako da razumijete.

Željo mi je yebo mater, ni to što sam se napio sinoć ko stoka nebil zaboravio bar na tren jučerašnji dan mi nije pomoglo. Postojala je šansa za ovakav scenarij ispuštanja titule, ali ja ga nisam želio prihvatiti, gurno sam ga negdje u ćošak. Vjerovao sam svim srcem da osvajamo titulu, čak i nakon kiksa protiv Krupe. I onda se desi da izgubiš od najvećih rivala, a drugim tim preokrene s igračem manje u sudijskoj nadoknadi iz nepostojećeg penala. Scenarij za film yebote.

Boli to što smo imali sve u svojim rukama, a onda ostaneš bez ičega. I to tek tako, bez borbe smo ostali bez toga kao da je riječ o nečem nebitnom. A nama navijačima to znači sve na svijetu. Da su igrači imali 5% srca kao naši navijači u Krupi i na Koševu, imali bi pozitivan rezultat. Još pokušavam da shvatim kako smo odigrali ove posljednje 2 utakmice. Pa nismo 3 put na go pogledali kako treba, a želiš da se vratiš na tron bh. fudbala. Ja neću da kažem da igrači nisu imali želju da osvoje titulu, ali nisu ni 1% te želje pokazali na terenu. Nama navijačima derbi predstavlja yebeni highlight godine, nema veće i svetije utakmice za nas od derbija. A oni su se popišali na to i izašli su sa pristupom kao da je revijalna utakmica, a ne utakmica sa Sarajevom. Kad se sjetim izjave Slavke da je odmarao igrače na ovom posljednjem DERBIJU na Grbavici, hoće nešto da mi bude. Isto ko da mi je šamar puko. Pa ne možeš to nikako izjavit.

Igra nam je čitavu sezonu jadna. Ne tražim da igramo lepršavo ko Bayern, sa nekim mega pasovima pič.kama materinama, jer znam da to nije realno za očekivati u ovoj **** od lige. Želim samo konkretniju igru, da se ne povlačimo ko pič.ke poslije svakog datog gola. Budite realni kad smo odgledali rahat utakmicu Želje ove sezone, da mogu se fino zavalit na stolicu na stadionu, zapalit cigaru i reći yebali smo im majku majčinu. Sve utakmice patnja do patnje, mali je broj utakmica gdje se nisam tresao do 90. minute.

Ne znam šta će se dešavati u narednim danima,mjesecima nadam se da neće opet biti raspadi sistema, tjeranja, medijske hajke, prozivanja itd., ali poznavajući nas to nas čeka. Vidim već je Jahić probio led, načeo je.

Navijači nisu zaslužili sve ovo, zbog navijača je ovaj klub i dobio epitet "najposjećeniji". Upamtite, vi ste obični qrac bez navijača. Vidimo se u nedjelju na Grbavici!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 21 maj 2017, 15:37

Rokoko87 je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Bajic PONOVO pogodio. Ona ekipa prije dvije godine je dream team za ovu sadasnju. Cisto igracki kvalitet ako gledamo.
Draže mi je bilo gledati Memiju, Dadu, Dženisa, Riada, Amira u glavnim ulogama, a uz njih neke provjerene igrače koji znaju šta je Željo, nego ove polovnjake kojih boli neka stvar, čast Zebi.
Ne boli njih neka stvar, niko nije namjerno pustio nista, vec ljudi ne znaju. Markovic je igrac kakvih ima u nasoj drugoj ligi, dodaj na pet metara, ili nabij ako si pod pritiskom. On prije dvije godine ne bi ni na klupi bio.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 21 maj 2017, 15:44

SlevinKelevra je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:
Ne boli njih neka stvar, niko nije namjerno pustio nista, vec ljudi ne znaju. Markovic je igrac kakvih ima u nasoj drugoj ligi, dodaj na pet metara, ili nabij ako si pod pritiskom. On prije dvije godine ne bi ni na klupi bio.
Bitan je sistem kojeg mi nismo imali.
Kod nas je taktika vrati stoperima, oni golmanu, gurni je Miri, on nek centrira, daj je Zebi da proba nešto izmajmunisati i to je to.
Sjeti se Kokota, ima i onakvih sigurno, ali se borio, trudio na neprirodnoj poziciji, uklizavao, nabrijavao ekipu.

Znam ja da kod nas u ekipi mnogi ne znaju, ali barem pokaži borbu i daj sve od sebe..
Ja kad sam govorio da se sa ovom igrom ne može jer će sreća nestati u ključnim momentima, nisam baš bio prihvaćen.
Imali smo primjer Edisa i ništa nismo naučili.

I nikad ne možeš doći na derbi i vaditi se na toj utakmici jer kakva god konstalacija snaga bila ne možeš biti siguran da ćeš ostvariti pozitivan rezultat.
Eto, oni su kao bili psihički i fizički krahirani pa?

Ne znam Bgm, krivo mi je što je već dosta prošlo od posljednje titule, a sad smo ponovo mogli da je vratimo gdje i pripada.
MOGLI..

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 21 maj 2017, 16:24

Matteo Boccaccini poslije Radnika napušta Željezničar

http://sportsport.ba/bh_fudbal/matteo-b ... car/237804

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 21 maj 2017, 16:29

braco je napisao/la:Matteo Boccaccini poslije Radnika napušta Željezničar

http://sportsport.ba/bh_fudbal/matteo-b ... car/237804
Nista iznenadjujuce. Ni mirise, ni smrdi. Trebao je igrati prije Kerle, ali kazu da Kerla ima u ugovoru da mora igrati odredjenui broj minuta. Suludo mi to zvuci da bi bila istina?

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 21 maj 2017, 16:30

Neandertalac je napisao/la:___________________Kjosevski

Protiv Radnika.
:thumbup:

panzer88
Kontakt:

Post Postao/la panzer88 » 21 maj 2017, 16:36

slika I ne treba se nista dalje govorit. Cinicnim bijednicima koji su kupljeni za status "e vidjen sam u drustvu tog i tog" pa danas pisaju po ovom gospodinu treba dobro se nasrat u usta. Kad vam je isti Amar donosio titule, placao autobuse, pripreme, krho kes u Zelju ko da mu je babovina, tad vam nije smetao, a danas pod krinkom "a sta cemo ako ode na godisnji opet" i "ne trebaju nam Amarove kupljene titule" blate osobu koja je najvece ime u Zeljinoj poslijeratnoj historiji. Uprava nek radi ono sto su do sada radili, i neka ih 100 godina u klubu, a za sportski dio nek dovedu covjeka koji zna sta i kako, ne ublehe sa kartotekama, fizickim spremama i ostalim bajkama za malu djecu. Amar Osim gospodo draga, dok ne shvatite, vazda cemo biti yebani.

Sent from my iPhone using Tapatalk

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 21 maj 2017, 16:44

panzer88 je napisao/la:slika I ne treba se nista dalje govorit. Cinicnim bijednicima koji su kupljeni za status "e vidjen sam u drustvu tog i tog" pa danas pisaju po ovom gospodinu treba dobro se nasrat u usta. Kad vam je isti Amar donosio titule, placao autobuse, pripreme, krho kes u Zelju ko da mu je babovina, tad vam nije smetao, a danas pod krinkom "a sta cemo ako ode na godisnji opet" i "ne trebaju nam Amarove kupljene titule" blate osobu koja je najvece ime u Zeljinoj poslijeratnoj historiji. Uprava nek radi ono sto su do sada radili, i neka ih 100 godina u klubu, a za sportski dio nek dovedu covjeka koji zna sta i kako, ne ublehe sa kartotekama, fizickim spremama i ostalim bajkama za malu djecu. Amar Osim gospodo draga, dok ne shvatite, vazda cemo biti yebani.

Bespotrebno je raspravljati o ovome. Pickica i prodanih dusa ce uvijek biti. Nema ih nakon Krupe i Koseva, izgleda da ih je stid i Amara i samih sebe.

panzer88
Kontakt:

Post Postao/la panzer88 » 21 maj 2017, 16:50

plavousrcu je napisao/la:
panzer88 je napisao/la:slika I ne treba se nista dalje govorit. Cinicnim bijednicima koji su kupljeni za status "e vidjen sam u drustvu tog i tog" pa danas pisaju po ovom gospodinu treba dobro se nasrat u usta. Kad vam je isti Amar donosio titule, placao autobuse, pripreme, krho kes u Zelju ko da mu je babovina, tad vam nije smetao, a danas pod krinkom "a sta cemo ako ode na godisnji opet" i "ne trebaju nam Amarove kupljene titule" blate osobu koja je najvece ime u Zeljinoj poslijeratnoj historiji. Uprava nek radi ono sto su do sada radili, i neka ih 100 godina u klubu, a za sportski dio nek dovedu covjeka koji zna sta i kako, ne ublehe sa kartotekama, fizickim spremama i ostalim bajkama za malu djecu. Amar Osim gospodo draga, dok ne shvatite, vazda cemo biti yebani.

Bespotrebno je raspravljati o ovome. Pickica i prodanih dusa ce uvijek biti. Nema ih nakon Krupe i Koseva, izgleda da ih je stid i Amara i samih sebe.
Ne kontam kako ja onda mogu bit navijac Zelje isto ko on, kako ti mozes bit navijac ko i on? Ne moze, nikako ne moze. Kaze bolje da se zovemo fk amar osim... Pa 7 trenera je proslo kroz klub, 7 **** trenera, i sta dobismo? Qrac od ovce. Ako je nekima u interesu da se ponovi period od 2002-2009, meni nije, a vjerujem ni vecini navijaca isto tako nije... Fudbal se igra za rezultate, na terenu, ne za cash flow, tekuce poslovanje, pozitivan godisnji obracun itd.

Milkaodkokosa
Kontakt:

Post Postao/la Milkaodkokosa » 21 maj 2017, 17:34

http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljo-ni ... emi/237812

Kad te ovaj pocne mamlaz prcati znas da si u kurcu...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 60 gostiju.