PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Sir Vlado Jagodic odabrao prvu postavu protiv Zrinjskog.Prvi i posljednji trening odradjeni.Veceras je planiran polazak za Mostar.

!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ma nece se Savez raspasti, ali ova Komisija za sudjenje ce letjeti. Smijesno sudjenje ove sezone, bilo da su navlacili, bilo da su neznalice...ne znas sam sta je gore 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
“Oh, so you think lack of titles is your ally? But you merely adopted the lack of titles. I was born in it, molded by it. I didn’t see the title until I was already a man, by then to me it was only blinding. The shadows betray you because they belong to me.”arelinho je napisao/la:![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Evo još ovaj brateEisenbahner1921 je napisao/la: Hoce li ga neko konacno banovati!?![]()

Pa ćemo nastavit drugi put akobogda
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Da nam Zeljo ne uze bod na Grbavici sad bi bili prvaci, ali eto njima draze da Zrinjski bude prvak... balijska posla.
UPRAVA NAPOLJE!
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Odyebi mi od zivota vise !wobly92 je napisao/la:Evo još ovaj brateEisenbahner1921 je napisao/la: Hoce li ga neko konacno banovati!?![]()
![]()
Pa ćemo nastavit drugi put akobogda
Životni saputnik! 1921
- TobeYarabi
- Kontakt:
bilo bi dobro da zrinjski kiksa protiv slobode, pa da nam kone vrate ovo nasladjivanje sa kamatom 
Kakva je sezona, ne bismo se iznenadili.TobeYarabi je napisao/la:bilo bi dobro da zrinjski kiksa protiv slobode, pa da nam kone vrate ovo nasladjivanje sa kamatom
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
TobeYarabi je napisao/la:bilo bi dobro da zrinjski kiksa protiv slobode, pa da nam kone vrate ovo nasladjivanje sa kamatom
Otis'o nam Muhamed, ucini nesto.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Pa na toj utakmici sve je moguće, ali ima veliki problem. Mi Radnik nećemo dobiti.TobeYarabi je napisao/la:bilo bi dobro da zrinjski kiksa protiv slobode, pa da nam kone vrate ovo nasladjivanje sa kamatom
De, de.Eisenbahner1921 je napisao/la: Odyebi mi od zivota vise !![]()
![]()
Zamisli zeznemo Zrinjskog dole, e al bi bilo ludilo ovdje haha
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zrinjski kiksa, zeljo nerijeseno odigra i mi pobijedimo.TobeYarabi je napisao/la:bilo bi dobro da zrinjski kiksa protiv slobode, pa da nam kone vrate ovo nasladjivanje sa kamatom
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Odo ja po pive da slavimo ako ćeš i ti....rasavoje je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:bilo bi dobro da zrinjski kiksa protiv slobode, pa da nam kone vrate ovo nasladjivanje sa kamatom![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- TobeYarabi
- Kontakt:
kaze da mu je dosta zene i djece i da ga naka nostalgija vuce, i da ce se vratiti kad mu bude cejfrasavoje je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:bilo bi dobro da zrinjski kiksa protiv slobode, pa da nam kone vrate ovo nasladjivanje sa kamatom![]()
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Zrinjski ce kiksati, a mi cemo izgubiti.TobeYarabi je napisao/la:bilo bi dobro da zrinjski kiksa protiv slobode, pa da nam kone vrate ovo nasladjivanje sa kamatom
Životni saputnik! 1921
- TobeYarabi
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/matteo-b ... car/237804

ostat će tajna zbog čega ovaj nogometaš nije na Grbavici dobio veću minutažu.
Postao/la Neandertalac » 20 maj 2017, 20:44
Uprava se direktno miješa u rad struke!
Kerla mora igrat! Najveća primanja. Još debil zahtijevao da igra lijevog stopera kojeg nije nikad igrao, to znači automatsku rotaciju dva stopera jer je Bogićević lijevi bio.
Marković Ćenanov.
Siniša. Otjeran Memija zbog njega. Tu smo u minusu min sto milja eura, bukvalno ga poklonili. Miro onakav kakav je biva iznerbiran od idiota i napusti trening. Prije njega Uglješa, Bekrić, itd. Disciplina nula.
Lendrić, ponaša se kao da je njegov klub. Ljudi ne mogu vjerovati kako se bahato ponaša.
Prije derbija, sastanak u osam. Misimović zaustavlja Petrovića, sat vremena mu vazi. Epilog Uglješa i Crnov prvih jedanaest.
Ni jedno dijete nije promovisano! Uništeni ili gurnuti u stranu talenti od kojih klub treba da uzme možda milione. Poltroni se mole na forumu da propadnu kako bi odluke bile opravdane. Debili oni mrtvi, vi ne volite klub, samo ste dupelizci. Fuj! Evo vam plaćrnika vaših, rezultat pišanje po glavama najvjernijih navijača u državi.
Ceduljice. Ko igra. Ko je na klupi. Kapiten i Ćenan. Kapiten se žetonira na sve strane, malo uprava malo navijači. Igra povrijeđen da ne bi Bekrić uskočio.
Neka znaju svi. Idemo dalje.
Ne može Pitar biti ništa u klubu, **** ti hljeb! Ne može!
Jeste normalni **** vam since žarko!
Puko sam, definitivno. Pa šta je ovo u pm. Jel' ja ovo sanjam, sve čekam da se probudim. Večeras, one piratske face i kez, ono pišanje bez da mi riječ kaže. A tako je jednostavno bilo, uzmeš ili Slobodu, Krupu, Sarajevo i mi giganti. Šampioni. Je li ovo hvala navijačima za sve?
Jeste li svjesni da ste nam suze natjerali na oči, da ja Naš Željo, ne vaš majmuni, naš Željo izgubio titulu. Prošle goine europu. Fuj, fuj, fuj!
- TobeYarabi
- Kontakt:
a mi rasturiti krupu i odigrati 0-0Eisenbahner1921 je napisao/la:Zrinjski ce kiksati, a mi cemo izgubiti.TobeYarabi je napisao/la:bilo bi dobro da zrinjski kiksa protiv slobode, pa da nam kone vrate ovo nasladjivanje sa kamatom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.