Pola Zeljeznicara ce vam doci na proslavu ,Zakaric,Stojanovic,Crnov,Nikolic,Lendric.mara1905 je napisao/la:Hvala Vam na pobijedi jučer.. Ustat pa reć Amer Bekić![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Stipo Marković, Ajdin Redžić, Tomislav Tomić, Besim Šerbečić, Marko Obradović (Amer Ordagić, al' nemojte više dovodit iz Slobode molim vas).
Igrači ove lige koji bi mogli igrat kod nas. Lijevi bek i veza najviše škripe, pa bi se tu uklopili Marković, Tomić i Redžić. Šerbečića ne bi bilo loše ugrabit zbog godina. Obradović nekako nije konstantan, dobar je al' ima dosta užasnih perioda. Al' mogao bi u rotaciji sa Bekićem i Hadžićem. Marka za prvog špica, Hadžija drugi, Amer da pokriva krilo i napad kad zatreba, i da ulazi kad treba penal pucat'.
Igrači ove lige koji bi mogli igrat kod nas. Lijevi bek i veza najviše škripe, pa bi se tu uklopili Marković, Tomić i Redžić. Šerbečića ne bi bilo loše ugrabit zbog godina. Obradović nekako nije konstantan, dobar je al' ima dosta užasnih perioda. Al' mogao bi u rotaciji sa Bekićem i Hadžićem. Marka za prvog špica, Hadžija drugi, Amer da pokriva krilo i napad kad zatreba, i da ulazi kad treba penal pucat'.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ne mogu nista da napisem od sinoc. Toliko sam u nekom stanju zadovoljstva pa i satisfakcije. Ne iskljucivo zbog toga sto smo kone zavili u crno (i zbog toga djelomicno
) nego vise zbog nacina,cjelokupnog dojma posebno nakon svega sto nam se izdesavalo. Sjebo sam se gledajuci koliko u nama ima motiva,zelje,a tek fizika,motorika...
Daleko najspremnija ekipa u ligi
Svi na nivou,pa cak i taj nesretni Almir,ali Kada....
I ja bih volio ponovo vidjeti Nermina u timu,treba nam ipak takav profil igraca. Uz par pojacanja,ostanak kljucnih igraca i uz odlazak nekih,ovaj tim mora jurisati iducu sezonu na duplu,uz akcenat naravno na sampionat.
Da,struku zadrzati obavezno,jer bolje nemamo u ovoj ligi,izvana otpada svaka varijanta iz vise razloga.
moSa Saraj'vo
Daleko najspremnija ekipa u ligi
Svi na nivou,pa cak i taj nesretni Almir,ali Kada....
I ja bih volio ponovo vidjeti Nermina u timu,treba nam ipak takav profil igraca. Uz par pojacanja,ostanak kljucnih igraca i uz odlazak nekih,ovaj tim mora jurisati iducu sezonu na duplu,uz akcenat naravno na sampionat.
Da,struku zadrzati obavezno,jer bolje nemamo u ovoj ligi,izvana otpada svaka varijanta iz vise razloga.
moSa Saraj'vo
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Uh, sto je lijepo biti navijac Sarajeva i Liverpoola zadnja 2 dana.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- ElCartel11
- Kontakt:
Zamislite u zadnjem kolu Zrinjski izgubi od Slobode, kone remiziraju sa Radnikom, a Hebibovic promasi prazan gol u 92min i ostane 0:0 protiv Krupe 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- TobeYarabi
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/janjos-p ... tim/237656MortemHz je napisao/la:Nisam ja to cuo kad sam slusao izjavu, mozes li mi naciSarajlijica1946 je napisao/la:Poslije tekme na presu je to rekao. Ne izmisljam nikakve insajderske i to. Ali je malo vremena ostalo trener da se mijenja, to je neko moje misljenje. I ne vidim neko ko bi zadovoljio apetite Sarajeva. Ali opet ima neko pametniji, valjda se donese najbolja odluka.
Ovog zelju svi ce ****
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
To Tobe, ne daj mi lagati.TobeYarabi je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/janjos-p ... tim/237656MortemHz je napisao/la:Nisam ja to cuo kad sam slusao izjavu, mozes li mi naciSarajlijica1946 je napisao/la:Poslije tekme na presu je to rekao. Ne izmisljam nikakve insajderske i to. Ali je malo vremena ostalo trener da se mijenja, to je neko moje misljenje. I ne vidim neko ko bi zadovoljio apetite Sarajeva. Ali opet ima neko pametniji, valjda se donese najbolja odluka.
Ovog zelju svi ce ****
Samo sam ja gledao press poslije, ali ga ne mozes naci da si pita.
PS Ja bih ponudio ugovor ovom Bonuciju iz zelja. Samo nemojte psovati.
- TobeYarabi
- Kontakt:
i ja sam gledao pres kad je cala to rekao, ali ne mogu sad nigdje naci taj video.Sarajlijica1946 je napisao/la:To Tobe, ne daj mi lagati.TobeYarabi je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/janjos-p ... tim/237656MortemHz je napisao/la: Nisam ja to cuo kad sam slusao izjavu, mozes li mi naci
Ovog zelju svi ce ****![]()
Samo sam ja gledao press poslije, ali ga ne mozes naci da si pita.
PS Ja bih ponudio ugovor ovom Bonuciju iz zelja. Samo nemojte psovati.
a slazem se i za bonucija
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
sto ga usra na kraju...ElCartel11 je napisao/la:Zamislite u zadnjem kolu Zrinjski izgubi od Slobode, kone remiziraju sa Radnikom, a Hebibovic promasi prazan gol u 92min i ostane 0:0 protiv Krupe
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ne mora biti prazan, fulit ce svakako.Zagor je napisao/la:sto ga usra na kraju...ElCartel11 je napisao/la:Zamislite u zadnjem kolu Zrinjski izgubi od Slobode, kone remiziraju sa Radnikom, a Hebibovic promasi prazan gol u 92min i ostane 0:0 protiv Krupe
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Bravo. Odlicna selekcija @bodi123! Potpuno se slazem. Iako ne gotivim Amera Bekica, moram priznati da je posljednje dvije tekme u kojima je konacno dobio prednost nad laznim napadacem Ahmetovicem, pokazao da je puno bolji i korisniji od njega. Idealno bi bilo kad bi doveli jos boljeg napadaca a Bekica imati za klupe.bodi123 je napisao/la:Zasto tjerati uopste Amera Bekica? Meni taj decko djeluje sasvim ok, svoje mjesto na klupi kao rezervni napadac uvijek moze imati, ne mozes naci boljeg za klupe od njega. Problem je Ahmetovic koji je prvi napadac i koji nije nista bolji od Bekica. Njega treba otjerati i dovesti bolju devetku za prve postave, a Amera neka tu gdje i jeste.haris004 je napisao/la:Od onih što se najvise nadam da nas napuštaju izdvajam Husejinovića i Rustemovića.
Sljedeći na listi su Bekići, ali opet ne pod svaku cijenu. Zasto bi otjerali Almira za Puzigaću, ili Amera za igrača tipa Nikolić iz selje. Napomenuo bih da mi je zanimljiv igrač Jasarevic iz Krupe, lijevi bek, mislim da je i mlad.
Na kraju krajeva, zanimljivo ljeto pred nama, europa nakon godine izbivanja. Nadam se da se insajderi spremaju polako za prelazni rok
Said definitivno prvi, odmah potom Rustem. Ne bi imao nista protiv odlazaka Crnkica, Hebibovica i Almira Bekica takodje, Balic svakako ide i on je nebitan.
Zadrzati ovaj kostur iz odbrane, Pavlovic; Hodzic, Novakovic i Mihojevic, i dovest lijevog beka, ili ko sto neko rece pomjeriti Pericu iz veze na beka a dovesti onda zamjenu njemu u vezu.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Bekic je sigurno bolji od Ahmetovica, Ahmetovic je prava podvala ...
Idi yebi se.ElCartel11 je napisao/la:Zamislite u zadnjem kolu Zrinjski izgubi od Slobode, kone remiziraju sa Radnikom, a Hebibovic promasi prazan gol u 92min i ostane 0:0 protiv Krupe
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ubleha samo takva!!!Zastone je napisao/la:Bekic je sigurno bolji od Ahmetovica, Ahmetovic je prava podvala ...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemoj brate stavljati moje slikeedRed je napisao/la:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Nemoj brate stavljati moje slikeedRed je napisao/la:
Jesi vidio Mortem trasn Robije, mater im yebem svima! Kakvi su to debili na kvadrat!
Ja bas htjedoh pitati je ko nabildani.MortemHz je napisao/la:Nemoj brate stavljati moje slikeedRed je napisao/la:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
De tetovaza ?MortemHz je napisao/la:Nemoj brate stavljati moje slikeedRed je napisao/la:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.