Ja sam zadnji put kap alkohola popio 2012. godine, a sinoć sam se ubio k'o krava, četveronoške došao do kućeQwerty90 je napisao/la:Ma oho se njemu od mene**** majku kontam danas ću biti bolje, ono gore **** majku, od sinoć 3 apaurina po 3 mg, kontaju mi kući da imam šizofreniju ...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: RE: Re: FK Željezničar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: FK Željezničar
Naravno da nije, ali mi se muči od najava nekih igrača, a imali smo mnogo primjera.SlevinKelevra je napisao/la:S obzirom da odose Lendric, Miro i mozda Veca, a Zeba jedini nije podbacio od ostalih, onda samo njega ostaviti, a ostalo od nule. Jel to ideja?Rokoko87 je napisao/la:
Nemoj.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- plavousrcu
- Kontakt:
Pazi logike nase. Dobri su igraci, ali zbog povreda su u losoj formi. Takve igrace dovedemo kako bismo ih vratili u formu. Takvi igraci ni u kakvom slucaju ne bi formu trebali vracati u Zelji. Ima li neko da stvarno misli da pod Petrovicevim vodstvom u narednoj sezoni mi mozemo napredovati?SlevinKelevra je napisao/la:Zakaric i Crnov su odlicno igraci koji su zbog povreda u losoj formi. Tj. da nije bilo tih povreda, daleko bi oni bili i od Zelje, i od BiH... S obzirom da Robben i Isco ne mogu kod nas ovog ljeta, neka Crnova i Zakarica... Valjace.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Mene zanima jedna stvar al fkt zasto se nasi ne oglase sad iz kluba povodom utakmice u Bjeljinji na ono sudjenje Bandica kome J*** sve umrle, zasto ne reaguju pitam se jer znate sami kolki je pritisak na nama bio kad smo sjeli na 1 mjesto od pitara do zrinje kako nam se sudije stimaju , zanimljivo je da nakon te utakmice celnici saveza podnose ostavke zasto zbog cega il koga ?Virtu4l je napisao/la:Ja sam zadnji put kap alkohola popio 2012. godine, a sinoć sam se ubio k'o krava, četveronoške došao do kućeQwerty90 je napisao/la:Ma oho se njemu od mene**** majku kontam danas ću biti bolje, ono gore **** majku, od sinoć 3 apaurina po 3 mg, kontaju mi kući da imam šizofreniju ...
danas s kim god pričam, svi su uglavnom orgijali po kafanama do zore
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
-
narodniheroj
- Kontakt:
Oni su igrači za Vitez ili Metalege, nedo bog da nam ovakvi i dalje dolaze.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
U takvoj smo situaciji, da su nam bili velika pojacanja. Jel iko na forumu ili na forumima, digao glas protiv dolaska ove dvojice?plavousrcu je napisao/la:Pazi logike nase. Dobri su igraci, ali zbog povreda su u losoj formi. Takve igrace dovedemo kako bismo ih vratili u formu. Takvi igraci ni u kakvom slucaju ne bi formu trebali vracati u Zelji. Ima li neko da stvarno misli da pod Petrovicevim vodstvom u narednoj sezoni mi mozemo napredovati?SlevinKelevra je napisao/la:Zakaric i Crnov su odlicno igraci koji su zbog povreda u losoj formi. Tj. da nije bilo tih povreda, daleko bi oni bili i od Zelje, i od BiH... S obzirom da Robben i Isco ne mogu kod nas ovog ljeta, neka Crnova i Zakarica... Valjace.
To je ključ svega - onanišemo na gotovo svako pojačanje i najčešće bivamo razočarani njihovim partijama.SlevinKelevra je napisao/la: U takvoj smo situaciji, da su nam bili velika pojacanja. Jel iko na forumu ili na forumima, digao glas protiv dolaska ove dvojice?
Zato, ne volim to, smuči mi se.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Neandertalac
- Kontakt:
Jesam ja. Zakarić, višak kila, upozoravao na silaznu pitanje karijere ali naravno isticao da ima neki kvalitet koji bi uz adekvatan rad mogao doći do izražaja.
Za Crnova naglašavao da nije igrao i da je duho bio povrijeđen, hriniično, Takođe pad forme. Naravno, imao neki kvalitet.
Stojanović, znamo svi da sam zagovarao Bešireviča.
Kerla je bio nužno zlo i mislim da sam jedini za koga on nikada nije bio dobar stoper već itekako prosječan, tehnički jedan od najlošijih u ligi.
Zeba ok.
Međutim, ovaj prelazni je određen dobro u odnosu na prijašnji samo zato što je taj bio kriminalna a ne jer je ovaj briljantan. To je bitno istaći, ako se dobro sjećam baš smo ja i Virtu bacali diskusiju oko toga.
Onaj golman, smiješno . Odron. Rupa.
Za Crnova naglašavao da nije igrao i da je duho bio povrijeđen, hriniično, Takođe pad forme. Naravno, imao neki kvalitet.
Stojanović, znamo svi da sam zagovarao Bešireviča.
Kerla je bio nužno zlo i mislim da sam jedini za koga on nikada nije bio dobar stoper već itekako prosječan, tehnički jedan od najlošijih u ligi.
Zeba ok.
Međutim, ovaj prelazni je određen dobro u odnosu na prijašnji samo zato što je taj bio kriminalna a ne jer je ovaj briljantan. To je bitno istaći, ako se dobro sjećam baš smo ja i Virtu bacali diskusiju oko toga.
Onaj golman, smiješno . Odron. Rupa.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Za Bobica ne mozemo nista reci jer lik nema minute u nasem dresu. Ostala "pojacanja" su fula skroz. Bio sam za Zakarica i Kerlu( Bog nek mi oprosti),ali za Stojanovica i Crnova nikad. Daj Boze da smo se opametili jer vidim da se ona ubleha Sesar spominje. Jos bi nam samo to falilo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kako majke ti odron i rupa, kako zaključi?
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Neandertalac
- Kontakt:
Da, baš tako, odron i rupa. Koliko mu je godina i gdje je branio, koliko nastupa na golu, primljenih golova.Rokoko87 je napisao/la:Kako majke ti odron i rupa, kako zaključi?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Sasvim pristojan rezervni golman, a te svoje zaključke ostavi po strani.Neandertalac je napisao/la:Da, baš tako, odron i rupa. Koliko mu je godina i gdje je branio, koliko nastupa na golu, primljenih golova.Rokoko87 je napisao/la:Kako majke ti odron i rupa, kako zaključi?
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma ni blizu pristojnog. Još možda nisi znao, Bobić je doveden da brani umjesto Vece. Znači Veca trebao na klupu. U kontru Zubanu.Rokoko87 je napisao/la:Sasvim pristojan rezervni golman, a te svoje zaključke ostavi po strani.Neandertalac je napisao/la:Da, baš tako, odron i rupa. Koliko mu je godina i gdje je branio, koliko nastupa na golu, primljenih golova.Rokoko87 je napisao/la:Kako majke ti odron i rupa, kako zaključi?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Sad na ljeto ako ode Veca, vidjet cemo Bobica na djelu samo dobre pripreme trebaju ili ce se traziti novi golman.
- Zeljeznicar -
-
samoposmatram
- Kontakt:
Na kraju sezone pocinjemo od nule.
Skupina igraca koji odlaze zbog transfera ili zbog starosti. Najgori slucaj.
Kerla, Bogicevic, Zeba, Bekric, Stevanovic, Stojanovic, Kjosevski, Nikolic, Bocca, Musa, i Lendric.
Vracaju se Beganovic i D. Sadikovic.
Prvih 11
------------- Beganovic ------------
- Crnov ---- Sadikovic ----- Zakaric -
---------- Markovic -- Blagojevic -------
- Stanic -- Osmankovic - ? -- Stevanovic -
----------------- ? ----------------------------
Kerla, Bogicevic, Zeba, Bekric, Stevanovic, Stojanovic, Kjosevski, Nikolic, Bocca, Musa, i Lendric.
Prvih 11
------------- Beganovic ------------
- Crnov ---- Sadikovic ----- Zakaric -
---------- Markovic -- Blagojevic -------
- Stanic -- Osmankovic - ? -- Stevanovic -
----------------- ? ----------------------------
Ostaju Zeba, Bekric radi vazecih ugovora sem ako se ne oproste radi godina, nadam se da Lendrica, Vecu prodajemo za dobre pare, Boca i Musa se vracaju sa posudbi.samoposmatram je napisao/la:Na kraju sezone pocinjemo od nule.
Stevanovicu sretno i hvala za sve, Kerla marš i daleko ti Grbavica bila.
Ne znam za Nikolica, Stojanovca, Bogicevica do kada su im ugovori.
- Zeljeznicar -
Ja sam siguran da Petrović i Ćenan već imaju nekoliko dogovorenih transfera.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako samo Partizan i Rijeka lagano dodjose do titule,a nasi glume "zvijezde" i gube titulu kad im je i remi dovoljan.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
Milkaodkokosa
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Ja sam siguran da Petrović i Ćenan već imaju nekoliko dogovorenih transfera.
Se.rem se na obojicu i na njihove "transfere".
- plavousrcu
- Kontakt:
Kakav bi sou bio da uzmemo titulu
.
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, kosuljaplava, KrajinaTm87, Plavamamba i 31 gost.