Evo kandidata za iduću parolu.ultrasstyle_tz je napisao/la:mada jbg ne osvojise ni jedan trofej, a zajebase ostatak za to 4. mjesto.
Na kraju "hrvati" najvise profitirase. Oba trofeja, i dva tima u evropi. Da im je to neko rekao na pocetku sezone...
plus GOSK ulazi, ako Metalege ispadne. Sezona iz snova.
A vi se dogovarajte i mecite jedni drugim...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- UstanikSBII
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- egocentrik
- Kontakt:
http://imgur.com/a/4i1ii
Svaka cast novinar, dont forget, drugs are bad..
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Hoce li Mladost prodati obraz i Celik u zadnjem kolu ?
- Zeljeznicar -
Sta sve napisa likegocentrik je napisao/la:http://imgur.com/a/4i1ii
- Marsal
- Kontakt:
Trebat će HDZ-u puno para da kupi utakmicu od lika koji ima godišnji obrt od oko 200 miliona maraka.Zenzo je napisao/la:Hoce li Mladost prodati obraz i Celik u zadnjem kolu ?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Za dobro BiH fudbala,..jasta ce 100%Zenzo je napisao/la:Hoce li Mladost prodati obraz i Celik u zadnjem kolu ?
Nek prodaje tko šta želi...Mi ovisimo o sebi i ovakve stavri nas ne bi trebale zanimat, ali eto očito je dovoljno par maloumnika i transparent da osramote čitav grad.Zenzo je napisao/la:Hoce li Mladost prodati obraz i Celik u zadnjem kolu ?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Da Bog da sve u apoteci potrosili ako dođe do toga, nego vi trpajte ove rvatine u Sirokom.Marsal je napisao/la:Trebat će HDZ-u puno para da kupi utakmicu od lika koji ima godišnji obrt od oko 200 miliona maraka.Zenzo je napisao/la:Hoce li Mladost prodati obraz i Celik u zadnjem kolu ?
- Zeljeznicar -
- prisonbreak
- Kontakt:
Sta momci uradise od jedne od najbolji tribina u BH!
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Pa jel moguce da na internetu nema nista osim slika sa Jajce-Siroki?
Pa da. Razvalite nas.Zenzo je napisao/la:Da Bog da sve u apoteci potrosili ako dođe do toga, nego vi trpajte ove rvatine u Sirokom.Marsal je napisao/la:Trebat će HDZ-u puno para da kupi utakmicu od lika koji ima godišnji obrt od oko 200 miliona maraka.Zenzo je napisao/la:Hoce li Mladost prodati obraz i Celik u zadnjem kolu ?
Da vidimo sad koliko ste bolji ka STA vam onaj jablan kaze.
Rece nedavno da cete nas gurnuti u zadnjem kolu u cvatu.
Pusta blacenja zadnjih mjeseci Širokog, posebno od stane Zenicani. Ali rekao sam ja. Zadnje kolo "melem". Ali nemogu ne priznati da ste mi dragi nakon onoga da Zeljom lani. Zato. Be relax. Nas zadnja bas ne zanima nesto posebno.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Ma gurajte ih dole da se na vrate nikad,..hatma im je ubrzo.
Što neki kockasti nije ovde napisao kako ga stid navijača širokog za fašizam, eeeee kako ste smiješni.
Bravo robiji dobili ste još jednog poštivaoca

Bravo robiji dobili ste još jednog poštivaoca
Tu je razlika.club21 je napisao/la:Što neki kockasti nije ovde napisao kako ga stid navijača širokog za fašizam, eeeee kako ste smiješni.
Bravo robiji dobili ste još jednog poštivaoca![]()
- Marsal
- Kontakt:
Stvarno ne mogu vjerovat šta smo/šta su uradili sa onim transparentom.
Bokte yebo boriš se tri godine protiv toga, ne ideš na utakmicu, suprotstavljaš se SDA mafiji i onda dođeš na utakmicu sa onakvim transom. Yeboga dan, ne mogu opisati koliko me je kao Zeničanina i normalnog insana stid.
Da imalo šta u glavama imaju trebali su iskazat podršku Sarajevu i Krupi jer su igrali pošteno u svakoj utakmici ove sezone.
Bokte yebo boriš se tri godine protiv toga, ne ideš na utakmicu, suprotstavljaš se SDA mafiji i onda dođeš na utakmicu sa onakvim transom. Yeboga dan, ne mogu opisati koliko me je kao Zeničanina i normalnog insana stid.
Da imalo šta u glavama imaju trebali su iskazat podršku Sarajevu i Krupi jer su igrali pošteno u svakoj utakmici ove sezone.
Marsal je napisao/la:Stvarno ne mogu vjerovat šta smo/šta su uradili sa onim transparentom.![]()
Da imalo šta uglavama imaju trebali su iskazat podršku Sarajevu i Krupi jer su igrali pošteno u svakoj utakmici ove sezone.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Nemas se sta syebavati. likCe ostaje, Zeljeznicar nece uzeti titulu, sve je za deset.Marsal je napisao/la:Stvarno ne mogu vjerovat šta smo/šta su uradili sa onim transparentom.![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pa šta ti/vama nije jasno?Marsal je napisao/la:Stvarno ne mogu vjerovat šta smo/šta su uradili sa onim transparentom.![]()
Da imalo šta uglavama imaju trebali su iskazat podršku Sarajevu i Krupi jer su igrali pošteno u svakoj utakmici ove sezone.
Ko sada vodi grupu?
Naravno da je bruka teška. Pa prošle godine u zadnjem kolu "na proste faktore" rasturio Željezničar i pogurao Široki u Europu i na takav odnos(mi igramo za sebe, a ne u koristih drugih) prema ostalim protivnicima, moramo biti ponosni.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- Evolve
- Kontakt:
Apsolutno, Krle igra silom prilika, ozljede su nas unakazile dosta, pa on igrao, iako kao sto si reko nema osobina za krila, al ima tu neku borbenost, pa ajd...zenica159 je napisao/la:Nekako je on meni bas za 9ke, a situacija ko sa nasim Dilaverom momak klasicni centarfor a na krilo ga stavljaju, mene cudi sto Krstanovic u SB nekad krilo igra, posto mi on nema nijednu osobinu krila.Evolve je napisao/la: Dobar je nama Dejan, ostaje u nas, malo da popravi škrtost i igru u obrani, i odlicno krilo imamo.
NK Široki Brijeg
- Marsal
- Kontakt:
Pasha na klub sam i više nego ponosan, ali na navijace koji su pokazali onu parolu definitivno nisam.
Sutra ce neko rec da i ti i ja podrzavamo ono jer smo Celikovci.
A bukvalno 1% navijaca ne podrzava ono...ali elem nejse...
Sutra ce neko rec da i ti i ja podrzavamo ono jer smo Celikovci.
A bukvalno 1% navijaca ne podrzava ono...ali elem nejse...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.