Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Vidim IZ pravi gidu u Sa 25 Maja.
Nego jedno bitno pitanje, za koga navija Tešanj?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa Ulster je irska pokrajina (sjeverna Irska je dio toga), ima i ragbi klub, Belfast je središte.alan_kardec je napisao/la: eee jest Ulster, sad me ti podsjeti. Baš originalan naziv. Nije Irish pub a opet asocira na Irsku.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Mosa ljože.Penaltiky je napisao/la:Vidim IZ pravi gidu u Sa 25 Maja.
Mada Tosk evo usao u 1.fbih jos godina i gore smo umjesto viteza i slicnih prevara
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- JackTheStripper
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa Ulster je irska pokrajina (sjeverna Irska je dio toga), ima i ragbi klub, Belfast je središte.alan_kardec je napisao/la: eee jest Ulster, sad me ti podsjeti. Baš originalan naziv. Nije Irish pub a opet asocira na Irsku.
Ulster je srce Irske.

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
- Donnie Darko
- Kontakt:
diferencijalne jednačine višeg reda, najbolja oblast ikad 
Irska je nakon Islanda najgotivnija zemlja Europe
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
porfavor hermanoSarmelino je napisao/la:Irska je nakon Islanda najgotivnija zemlja Europe
pun mi je qrac kise i zime
jug Francuske,Spanjolske,Portugal, daj sunca kakvi Islandi i Irske...to je dobro za otic zaradit koju kintu al zivjet u toj depresiji nikad..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- alan_kardec
- Kontakt:
JackTheStripper je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa Ulster je irska pokrajina (sjeverna Irska je dio toga), ima i ragbi klub, Belfast je središte.alan_kardec je napisao/la: eee jest Ulster, sad me ti podsjeti. Baš originalan naziv. Nije Irish pub a opet asocira na Irsku.
Ulster je srce Irske.![]()
znao sam i bez vas to, al eto hvala na informacijama.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Jes vrijeme lijepo al su ljudi ultimativni gurbetimadridist je napisao/la:porfavor hermanoSarmelino je napisao/la:Irska je nakon Islanda najgotivnija zemlja Europe
jug Francuske,Spanjolske,Portugal, daj sunca kakvi Islandi i Irske...to je dobro za otic zaradit koju kintu al zivjet u toj depresiji nikad..
Portugal je jedino dobar od tih juznih ubleha
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Sarkazam ili šablon?Donnie Darko je napisao/la:diferencijalne jednačine višeg reda, najbolja oblast ikad
i da dodam napomenu za Kavaja - pa navijaš za najodvratnije klubove na planeti u svakom sportu
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
idel momcinoDonnie Darko je napisao/la:diferencijalne jednačine višeg reda, najbolja oblast ikad
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sta fali SpursimaAerials je napisao/la:Sarkazam ili šablon?Donnie Darko je napisao/la:diferencijalne jednačine višeg reda, najbolja oblast ikad
i da dodam napomenu za Kavaja - pa navijaš za najodvratnije klubove na planeti u svakom sportu
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- alan_kardec
- Kontakt:
Sarmelino je napisao/la:Portugal je jedino dobar od tih juznih ubleha
kvalitet života i životni standard su sjevernije, u Skandinaviji, Švabiji, Švici... ali sunce, plaže, dobri komadi, pravi mentalitet, pravi temperament... su južno. Španija, Italija, Grčka, ex-yu...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma Spursi mogu proći, ali ovi fudbalski su mu odron 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Donnie Darko
- Kontakt:
ma šablon svih šablona, jest da će bit zajebano malo zapamtit sve slučajeve, ali ako zapamtiš bukvalno se sam zadatak radiAerials je napisao/la:Sarkazam ili šablon?Donnie Darko je napisao/la:diferencijalne jednačine višeg reda, najbolja oblast ikad
Evo završio maloprije, počeo oko pola 12, bez značajnije pauze osim ručka, a vidio si do kad sam ostao budan sinoć, msm, jutrosbodi123 je napisao/la:idel momcinoDonnie Darko je napisao/la:diferencijalne jednačine višeg reda, najbolja oblast ikad
A Šveđanke su eto odronialan_kardec je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:Portugal je jedino dobar od tih juznih ubleha
kvalitet života i životni standard su sjevernije, u Skandinaviji, Švabiji, Švici... ali sunce, plaže, dobri komadi, pravi mentalitet, pravi temperament... su južno. Španija, Italija, Grčka, ex-yu...
- JackTheStripper
- Kontakt:
madridist je napisao/la:porfavor hermanoSarmelino je napisao/la:Irska je nakon Islanda najgotivnija zemlja Europe
Pun mi je qrac tih gurbeta romanskih, (Spanci, Francuzi, Talijani i Portugalci). Jug Njemacke (Bavarska) i Austrija, raj na zemlji.
Svabo je za gore spomenute izmislio svijet i zivot.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
MislisPenaltiky je napisao/la:ne navija kavai za želju recimo
Pocni nba aktivnije pratiti,treba i gore temu ocistitiAerials je napisao/la:Ma Spursi mogu proći, ali ovi fudbalski su mu odron
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.