FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Buducnost u Zelji imaju samo oni treneri i igraci koji hoce i imaju kvalitet za " titule" ,ostali aufiderzen .Kazu raja, hej ba nigdje borbenosti.Fazon je u tome da moras kvalitetom biti isti sa protivnikom a prevagu pravis dodatnom borbenoscu.Sta je ba vama , pa mi smo skrpili na brzake ekipicu da probamo Europu dostici i evo hvala bogu docekasmo.Mogli bi i zaraditi vise para u euroligi(700 000 eura), nego li u ligi sampiona(350 000 eur). Igramo na Grbavici- sva lova nama bio nam cilj.Jug se pravi, imaju sve dozvole kod mene u opc.Sad treba glavni da kaze koliko ce biti odvojeno love za prava pojacanja.Ja sam tek sada skontao da igraci nisu imali onaj odlucujuci damf za titulu...realno i ako nam se nudila na tacnimMi idemo dalje da zivimo Zelju
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nemojte molim vas Markovica niti u jednu kombinaciju. Izgleda mi kao pristojan momak, i hvala mu za eurogol protiv Zrinjskog (mi se na tribinama deremo, gotovo je, gotovo je
), ali ono sto on pokazuje, mogu i ja odigrati, samo mi daj da se malo dovedem u formu.
Jovana spojiti sa nekom kljusinom, koja nece pustiti Andjusicu da uradi ono sto je jucer uuradio. Nadjite snimak i pogledajte reakciju Markovica, naseg def veznog.

Jovana spojiti sa nekom kljusinom, koja nece pustiti Andjusicu da uradi ono sto je jucer uuradio. Nadjite snimak i pogledajte reakciju Markovica, naseg def veznog.

Re: RE: Re: FK Željezničar
[emoji106] [emoji106]SlevinKelevra je napisao/la:Nemojte molim vas Markovica niti u jednu kombinaciju. Izgleda mi kao pristojan momak, i hvala mu za eurogol protiv Zrinjskog (mi se na tribinama deremo, gotovo je, gotovo je), ali ono sto on pokazuje, mogu i ja odigrati, samo mi daj da se malo dovedem u formu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Volio bi i ja novog Culuma, Nyemu ili Tomica, ali znamo ko je spomenute dovodio.SlevinKelevra je napisao/la:Nemojte molim vas Markovica niti u jednu kombinaciju. Izgleda mi kao pristojan momak, i hvala mu za eurogol protiv Zrinjskog (mi se na tribinama deremo, gotovo je, gotovo je), ali ono sto on pokazuje, mogu i ja odigrati, samo mi daj da se malo dovedem u formu.
Nemam snage ni ovaj izvjestaj da pogledam. Pozlit ce mi ako jos jednom vidim bruku.
Gledanje ovog izvještaja je čisti mazohizam.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Ovako su najhrabriji, 200 na jednog.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pregledaj izvještaj.Zenzo je napisao/la:O cemu to vi jel' to bio neki fajt ?
Koja minuta ? Fkt nemam snage da gledam cijeli izvjestaj.
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
-
- Kontakt:
Gledaj na 5:54 i uzivaj.Qwerty90 je napisao/la:Gledanje ovog izvještaja je čisti mazohizam.
E ovo se zove navijačka grupasamoposmatram je napisao/la:Gledaj na 5:54 i uzivaj.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Treba biti fer i priznati, da su u pitanju papucari. Sasvim normalna pojava...Virtu4l je napisao/la:Ovako su najhrabriji, 200 na jednog.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Bio tu, skakao, urlao, divljao, al' jbg valjda naša energija na tribinama nije dobacila do manekena na terenu ...samoposmatram je napisao/la:Gledaj na 5:54 i uzivaj.Qwerty90 je napisao/la:Gledanje ovog izvještaja je čisti mazohizam.
Ponosan sam na nase navijace. Stvarno im svaka cast. Lijepa organizacija ove godine na svakoj utakmici. Kapa do poda momcima.[emoji144] [emoji122]
Priča mi jedan pitar danas da su nekog našeg navijača na istoku pretukli, valjda pljeskao dok su naši igrači izlazili na teren i zbog toga nastao belaj. Vjerovatno je mislio na ovo što je prikazano u izvještaju.
Ma neka, zato su dobili tačdaun poslije utakmice.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ove pič.ke ne zaslužuju navijace kao što su manijaci! Čast izuzetcima.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 52 gosta.