Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Republika Bosna i Hercegovinaaaaaaaa !!!
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Bravo za njega.bambus je napisao/la:Da ti olaksam,momak je manijak.skripar96 je napisao/la: Autor teksa:Adnan Hasanbegovic,Sarajevo. A index sigurno nije iz Hrvatske,samo se tako predstavljaju.
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
A bili bi hrvatski portal da su iz Hrvatske? Ako koristiš tu matricu iz šovinizma / ksenofobije, onda to znači da vi iz Lištice niste Hrvati.skripar96 je napisao/la:Autor teksa:Adnan Hasanbegovic,Sarajevo. A index sigurno nije iz Hrvatske,samo se tako predstavljaju.HordasIstok je napisao/la:skripar96 je napisao/la:Ja sam smrtno ozbiljan. Posle utqkmice na Pecari skandalozni naslovi,pozivanje na linc,a neko su otisli tako daleko da su rekli citiram: "zamotajte pehar u zastavu,popisajte se na njega i bacite ga u listicu",a danas naslov na jednom portalu
"Pogledajte sto su navijaci Celika porucili Sarajlijama"
Malo licemjerno,zar ne?
to su vasi iz lipe napisali sa indexa.hr
Koristite otrcane šovinističke kriterije, pa onda sami sebe zavalite.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kakve veze ima HDZ i Thompson s odvratnoscu tog portala? Ne voli pola Hrvatske ni HDZ ni Thompsona pa im se gadi to smecePenaltiky je napisao/la:Ljudi koji žive u BiH su Hrvati al Index nije, kako ih nije sramota udarit na HDZ i ne bit desničaro, ne smatrat Thompsona herojem...
A neki su i sad u NDH
EKONNP
Oprosti mi svevisnji provokatoru,krivo sam se izrazio. Mislio sam reci da nije HRVATSKI portalHigh je napisao/la:A bili bi hrvatski portal da su iz Hrvatske? Ako koristiš tu matricu iz šovinizma / ksenofobije, onda to znači da vi iz Lištice niste Hrvati.skripar96 je napisao/la:Autor teksa:Adnan Hasanbegovic,Sarajevo. A index sigurno nije iz Hrvatske,samo se tako predstavljaju.HordasIstok je napisao/la:
EKONNP
Koristili ili ne, oni su svakako Bosanci katolicke vjeroispovjesti.High je napisao/la:
A bili bi hrvatski portal da su iz Hrvatske? Ako koristiš tu matricu iz šovinizma / ksenofobije, onda to znači da vi iz Lištice niste Hrvati.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Popišala vas braća iz lipe vaše braćo Bosanci.skripar96 je napisao/la:Ja sam smrtno ozbiljan. Posle utqkmice na Pecari skandalozni naslovi,pozivanje na linc,a neko su otisli tako daleko da su rekli citiram: "zamotajte pehar u zastavu,popisajte se na njega i bacite ga u listicu",a danas naslov na jednom portalu
Malo licemjerno,zar ne?
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
Niste vi upoznati s ranijim odvratnocama indexa,nepriznavanjem ubijenih u Bleibirgu,huskanjem,dijeljenjem Hrvatske na ustase i partizane i slicnim stvarimaPenaltiky je napisao/la:Gdje je problem sa indexom?
EKONNP
Jes index je počeo praksu dijeljenja na ustaše i partizaneskripar96 je napisao/la:Niste vi upoznati s ranijim odvratnocama indexa,nepriznavanjem ubijenih u Bleibirgu,huskanjem,dijeljenjem Hrvatske na ustase i partizane i slicnim stvarimaPenaltiky je napisao/la:Gdje je problem sa indexom?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Momak nije Adnan nego Armin. Ako vec pises nesto, pisi provjereno.skripar96 je napisao/la:Autor teksa:Adnan Hasanbegovic,Sarajevo. A index sigurno nije iz Hrvatske,samo se tako predstavljaju.HordasIstok je napisao/la:skripar96 je napisao/la:Ja sam smrtno ozbiljan. Posle utqkmice na Pecari skandalozni naslovi,pozivanje na linc,a neko su otisli tako daleko da su rekli citiram: "zamotajte pehar u zastavu,popisajte se na njega i bacite ga u listicu",a danas naslov na jednom portalu
Malo licemjerno,zar ne?
Hahahaha,boze sacuvaj,nisam to rekao.Penaltiky je napisao/la:Jes index je počeo praksu dijeljenja na ustaše i partizaneskripar96 je napisao/la:Niste vi upoznati s ranijim odvratnocama indexa,nepriznavanjem ubijenih u Bleibirgu,huskanjem,dijeljenjem Hrvatske na ustase i partizane i slicnim stvarimaPenaltiky je napisao/la:Gdje je problem sa indexom?![]()
Oni su je produbili,zajedno s nekim desnicarskim medijimaa ciji su citatelji jos zatucaniji od indexovih
EKONNP
Isprike,nisam provjerio ime prije pisanja[emoji6] . Ostalo mi u glaavi da je Adnanljalja je napisao/la:Momak nije Adnan nego Armin. Ako vec pises nesto, pisi provjereno.skripar96 je napisao/la:Autor teksa:Adnan Hasanbegovic,Sarajevo. A index sigurno nije iz Hrvatske,samo se tako predstavljaju.HordasIstok je napisao/la:
EKONNP
- Marsal
- Kontakt:
U koliko je večeras Pregled kola?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
22:30 brate.Marsal je napisao/la:U koliko je večeras Pregled kola?
Taj isti ind.ex.hr je napisao da je FK Sarajevo klub muslimanskih nacionalista. Mozda su i ok portal.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Bojan brani na rakiji.maxmore je napisao/la:Taj isti ind.ex.hr je napisao da je FK Sarajevo klub muslimanskih nacionalista. Mozda su i ok portal.
Sto dokazuje struktura kluba, navijaca i tima.maxmore je napisao/la:Taj isti ind.ex.hr je napisao da je FK Sarajevo klub muslimanskih nacionalista. Mozda su i ok portal.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
[emoji23] [emoji23] [emoji23]maxmore je napisao/la:Taj isti ind.ex.hr je napisao da je FK Sarajevo klub muslimanskih nacionalista. Mozda su i ok portal.
EKONNP
- Marsal
- Kontakt:
zenica159 je napisao/la:22:30 brate.Marsal je napisao/la:U koliko je večeras Pregled kola?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 1 gost.