NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Gabela mora srediti jos neke sitnice za prvu ligu,Trebinje isto,jedino nam Vitez ostaje,oni su tada na gostovanju Olimpicu
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
- Evolve
- Kontakt:
Ma vjerujem da nece sam stadion suspendirat nego utakmica bez gledatelja.prisonbreak je napisao/la:Kako sam upoznat mora biti 70 km, tako da nece moc Mostar, al kako god. Lp
Pojacanja vec treba trazit! I to odmah 120% uc u to. Uigravat ekipu sto je vise moguce, a ne dovodit igrace tamo do 9mj sto je dosada bio slucaj.
Ovo ce biti jedan od prvih pokazTelja jel se odmah pocelo ozbiljno.
NK Široki Brijeg
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Od stadiona. Pa tako da bi moglo biti i BP ako je dozvoljeno, zavisno kako se uprave dogovre.skripar96 je napisao/la:70 km udaljeno od naseg stadiona ili?prisonbreak je napisao/la:Kako sam upoznat mora biti 70 km, tako da nece moc Mostar, al kako god. Lp
Nisam to znao,onda ne moze ni Posusje. Onda bi mozda Vitez bio opcija.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Pa zar nije bolje da zaradite na BP 25-30 hiljada KM ?skripar96 je napisao/la:70 km udaljeno od naseg stadiona ili?prisonbreak je napisao/la:Kako sam upoznat mora biti 70 km, tako da nece moc Mostar, al kako god. Lp
Svakako vam nije bitno , a mozete pare iskoristiti za troskove putovanja u Evropa Ligi.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Re: RE: Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Dobro i kazes.avenija je napisao/la:Pa zar nije bolje da zaradite na BP 25-30 hiljada KM ?skripar96 je napisao/la:70 km udaljeno od naseg stadiona ili?prisonbreak je napisao/la:Kako sam upoznat mora biti 70 km, tako da nece moc Mostar, al kako god. Lp
Svakako vam nije bitno , a mozete pare iskoristiti za troskove putovanja u Evropa Ligi.
EKONNP
- prisonbreak
- Kontakt:
Ma joj onda bi bio cirkus, zasto su ga onda suspendovali, al' kod nas je sve moguce.Evolve je napisao/la:Ma vjerujem da nece sam stadion suspendirat nego utakmica bez gledatelja.prisonbreak je napisao/la:Kako sam upoznat mora biti 70 km, tako da nece moc Mostar, al kako god. Lp
Pojacanja vec treba trazit! I to odmah 120% uc u to. Uigravat ekipu sto je vise moguce, a ne dovodit igrace tamo do 9mj sto je dosada bio slucaj.
Ovo ce biti jedan od prvih pokazTelja jel se odmah pocelo ozbiljno.
Suspendirali su ga da se ne igra na njemu dok oni ne skontaju koja je kazna. Ko jos normalan u svijetu suspendira stadion. Ajde bez navijaca da se igra,al stadion nema logike
EKONNP
- prisonbreak
- Kontakt:
Suspendovali ga, a donijet ce kaznu prije nego sto se odigra ijedna uakmica, plus ako skinu suspenziju pa to je komedija.skripar96 je napisao/la:Suspendirali su ga da se ne igra na njemu dok oni ne skontaju koja je kazna. Ko jos normalan u svijetu suspendira stadion. Ajde bez navijaca da se igra,al stadion nema logike
Welcome to Bosnia and Hezegovina[emoji4] [emoji6]prisonbreak je napisao/la:Suspendovali ga, a donijet ce kaznu prije nego sto se odigra ijedna uakmica, plus ako skinu suspenziju pa to je komedija.skripar96 je napisao/la:Suspendirali su ga da se ne igra na njemu dok oni ne skontaju koja je kazna. Ko jos normalan u svijetu suspendira stadion. Ajde bez navijaca da se igra,al stadion nema logike
EKONNP
Malo je ipak bolji video na Bljesku, bolje se cujemo
. Gledam sad, video pogledalo vise od 113 tisuca ljudi...
Dan koji ce se pamtiti do kraja zivota...
Dan koji ce se pamtiti do kraja zivota...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Lončar na instagramu: #jossedamdanaibyebyesiroki 

Hmm...
Hmm...
Raskinuli ugovor sa Sesarom.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
- Evolve
- Kontakt:
Niko tužniji od mene...
Dobar igrac,al isto kao da nije htio igrati kod nas,ovo je najbolje rješenje. Djula sretno dalje
Samo jedno ime
Dobar kao Crnov. Ali bio. Pojačanje za nas.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Trenutno korisnika/ca: JimmyPage, LondonBlues, Perotti, rodjeeni1922, Tuce11 i 60 gostiju.