Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Koji ti je ovo raspad da najavljujes.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:hocemo se smijati ha ha ha.... a raspad se krije ispod tepiha Nema vas ni za kortea po forumu se visi. Hajde sto smo mi dobili 5% ali sto daju 4% sjevera![]()
![]()
Pitari zapjevajte im onu od Grobara ''Uzalud trud, dzaba vam sve, nista od titule i ove godinee''Sarajlijica1946 je napisao/la:Koji ti je ovo raspad da najavljujes.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:hocemo se smijati ha ha ha.... a raspad se krije ispod tepiha Nema vas ni za kortea po forumu se visi. Hajde sto smo mi dobili 5% ali sto daju 4% sjevera![]()
![]()
![]()
Povedi, nas je zeljo opet prvi ponovo.
Bez publike ,cetrvrta tekma u 14 dana ,dva graca napustila klub pred utakmicu,bez pojacanja,bez plata . All Sarajvo je toHajdeZeljozabiGol je napisao/la:hocemo se smijati ha ha ha.... a raspad se krije ispod tepiha Nema vas ni za kortea po forumu se visi. Hajde sto smo mi dobili 5% ali sto daju 4% sjevera![]()
![]()
Onoliko koliko ste nam vi golova dali jucerVirtu4l je napisao/la:Koliko će Alaves platiti obeštećenja Sarajevu
E baš takoMortemHz je napisao/la:Onoliko koliko ste nam vi golova dali jucerVirtu4l je napisao/la:Koliko će Alaves platiti obeštećenja Sarajevu
Rece navijac kluba koji je nastao pored Sarajeva a kojeg su osnovali radnici iz Širokog Brijega i GrudaVirtu4l je napisao/la:Ne znam zašto vas to čudi, fiskulturno društvo torpedo se vratilo hrvatskim korijenima.
I kojem torpedo izbi trofej iz ruku jucer.MortemHz je napisao/la:Rece navijac kluba koji je nastao pored Sarajeva a kojeg su osnovali radnici iz Širokog Brijega i GrudaVirtu4l je napisao/la:Ne znam zašto vas to čudi, fiskulturno društvo torpedo se vratilo hrvatskim korijenima.
Slavkoni nikad nije ni prestao da navija za najbolji klub sa najboljim navijacima u drzavijoker90 je napisao/la:Kaže Sampras "ovo je utakmica u kojoj ne možemo igrati na bod", a onda se naguzi i padne bez ispaljenog metka. Kad skontaš, nije slagao, nije išao na bod.
gleaj prepunog sjevera..6000 ultrasa na sjeveru, a vas samo 1500 doslo na jug a igrate utakmicu za trofej. vise je andjusic povaljo vasih igraca nego sto je vas bilo na juguHajdeZeljozabiGol je napisao/la:hocemo se smijati ha ha ha.... a raspad se krije ispod tepiha Nema vas ni za kortea po forumu se visi. Hajde sto smo mi dobili 5% ali sto daju 4% sjevera![]()
![]()
Takoreći Torpedira Vasu...FrancescoTotti je napisao/la:I kojem torpedo izbi trofej iz ruku jucer.MortemHz je napisao/la:Rece navijac kluba koji je nastao pored Sarajeva a kojeg su osnovali radnici iz Širokog Brijega i GrudaVirtu4l je napisao/la:Ne znam zašto vas to čudi, fiskulturno društvo torpedo se vratilo hrvatskim korijenima.
Prvi krici su dosli sa Juzne tribine, onda sam samo spustio glavu da prode.SlevinKelevra je napisao/la:Gledaj minute sutnje na Kosevu.Pa, sirokobrijezani su moralne vertikale za ove pitrske ublehe
Danas sam i ja cuo ovo da nisu sve karte prodali. Znaci tacno je..TobeYarabi je napisao/la:gleaj prepunog sjevera..6000 ultrasa na sjeveru, a vas samo 1500 doslo na jug a igrate utakmicu za trofej. vise je andjusic povaljo vasih igraca nego sto je vas bilo na juguHajdeZeljozabiGol je napisao/la:hocemo se smijati ha ha ha.... a raspad se krije ispod tepiha Nema vas ni za kortea po forumu se visi. Hajde sto smo mi dobili 5% ali sto daju 4% sjevera![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
100%. Mi smo urlikali i kad ste sa Galatom B igrali.Sarajlijica1946 je napisao/la:Prvi krici su dosli sa Juzne tribine, onda sam samo spustio glavu da prode.SlevinKelevra je napisao/la:Gledaj minute sutnje na Kosevu.Pa, sirokobrijezani su moralne vertikale za ove pitrske ublehe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.