PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
500 karti za jug vratili
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Koliko i vi zaradite za Stevanovica.Virtu4l je napisao/la:Koliko će Alaves platiti obeštećenja Sarajevu

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja sam cuo da je neko rekao ''PITARIIIII'' pa su mu nasi nesto uzvratili..SlevinKelevra je napisao/la:Gledaj minute sutnje na Kosevu.Pa, sirokobrijezani su moralne vertikale za ove pitrske ublehe
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
OpetHordasOdMalena je napisao/la:Koliko i vi zaradite za Stevanovica.Virtu4l je napisao/la:Koliko će Alaves platiti obeštećenja Sarajevu

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nije prikladna tema ali sam ozbiljan. Nemam razloga da lazem, stidim se i jednih i drugih! Protiv Galate nisam bio tako da nemam sta komentarisati. Sportski pozdrav.SlevinKelevra je napisao/la:100%. Mi smo urlikali i kad ste sa Galatom B igrali.Sarajlijica1946 je napisao/la:Prvi krici su dosli sa Juzne tribine, onda sam samo spustio glavu da prode.SlevinKelevra je napisao/la:Gledaj minute sutnje na Kosevu.Pa, sirokobrijezani su moralne vertikale za ove pitrske ublehe

-
- Kontakt:
Sa "**** vam mater Ustašku"?MortemHz je napisao/la:Ja sam cuo da je neko rekao ''PITARIIIII'' pa su mu nasi nesto uzvratili..SlevinKelevra je napisao/la:Gledaj minute sutnje na Kosevu.Pa, sirokobrijezani su moralne vertikale za ove pitrske ublehe
-
- Kontakt:
Rece neko ko je forumase ubijedjivao da su Horde zla napravile rupu na sredini tribine zbog povrijedjenog momka..MortemHz je napisao/la:Rece navijac kluba koji je nastao pored Sarajeva a kojeg su osnovali radnici iz Širokog Brijega i GrudaVirtu4l je napisao/la:Ne znam zašto vas to čudi, fiskulturno društvo torpedo se vratilo hrvatskim korijenima.

Životni saputnik! 1921
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Slavko opet o sudenju! 

Nije bio glasan o sudijama,kad im se stelilo kako je stiglo i suspenziji sudaca nakon svakog njihovog meca u posljednje vrijemeSarajlijica1946 je napisao/la:Slavko opet o sudenju!

Kad ce onaj strucnjk za sudjenje da cujem koju pametnu?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- TobeYarabi
- Kontakt:
zadnje 2 utakmice nisu potplatili sudije, osvojili 1 bodSarajlijica1946 je napisao/la:Slavko opet o sudenju!

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lazes kao i uvijek, rekao sam da sam tako mislio i poslije sam se izvinuo jer je bilo do mene mada cijenim tvoj pokusaj necega..Eisenbahner1921 je napisao/la:Rece neko ko je forumase ubijedjivao da su Horde zla napravile rupu na sredini tribine zbog povrijedjenog momka..MortemHz je napisao/la:Rece navijac kluba koji je nastao pored Sarajeva a kojeg su osnovali radnici iz Širokog Brijega i GrudaVirtu4l je napisao/la:Ne znam zašto vas to čudi, fiskulturno društvo torpedo se vratilo hrvatskim korijenima.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Znas sta je bilo prosli put kad je rekao da ih ostave na miru.harry_90 je napisao/la:Nije bio glasan o sudijama,kad im se stelilo kako je stiglo i suspenziji sudaca nakon svakog njihovog meca u posljednje vrijemeSarajlijica1946 je napisao/la:Slavko opet o sudenju!
Kad ce onaj strucnjk za sudjenje da cujem koju pametnu?

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
TofiTofita je napisao/la:Sa "**** vam mater Ustašku"?MortemHz je napisao/la:Ja sam cuo da je neko rekao ''PITARIIIII'' pa su mu nasi nesto uzvratili..SlevinKelevra je napisao/la:Gledaj minute sutnje na Kosevu.Pa, sirokobrijezani su moralne vertikale za ove pitrske ublehe

Više manijaka u onom čošku juga, nego zvrkova na sjeveru, brukaTobeYarabi je napisao/la:gleaj prepunog sjevera..6000 ultrasa na sjeveru, a vas samo 1500 doslo na jug a igrate utakmicu za trofej. vise je andjusic povaljo vasih igraca nego sto je vas bilo na juguHajdeZeljozabiGol je napisao/la:hocemo se smijati ha ha ha.... a raspad se krije ispod tepiha Nema vas ni za kortea po forumu se visi. Hajde sto smo mi dobili 5% ali sto daju 4% sjevera![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jesu zato dva stopera krupe, koji su im u konacnici donijeli taj bod. Da se razumijemo, Vukotica su izmolili preko raznih fb profila. Ovaj drugi kredit otplacuje, zapelo mu pravo.TobeYarabi je napisao/la:zadnje 2 utakmice nisu potplatili sudije, osvojili 1 bodSarajlijica1946 je napisao/la:Slavko opet o sudenju!![]()

- ElCartel11
- Kontakt:
Sto bi rekao jedan forumas koji ce se pronaci:
Titulahahahahahahaha
Titulahahahahahahaha
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Evolution87
- Kontakt:
i to duplahahahahhahahahhaElCartel11 je napisao/la:Sto bi rekao jedan forumas koji ce se pronaci:
Titulahahahahahahaha
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Marsal
- Kontakt:
De nek neko skloni ovog Švrakića sa TV-a
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
DobrahahahhahahahaEvolution87 je napisao/la:i to duplahahahahhahahahhaElCartel11 je napisao/la:Sto bi rekao jedan forumas koji ce se pronaci:
Titulahahahahahahaha

Životni saputnik! 1921
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sad cw ti Boro. Uzivaj.Marsal je napisao/la:De nek neko skloni ovog Švrakića sa TV-a

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.