FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
naravno ako Amar hoce, bujrum odma nakon radnika neka preuzme, ma i sutra sto se mene tice, ali eto red je sacekat to zadnje kolo
- Neandertalac
- Kontakt:
Neymar@ Nemam pojma ko će biti trener, čudi me da ti ne znaš. Ako sretneš tetka od kakvog igrača pitaj ga, kao što su ti onda pričali da je Amar najveće zlo pa si to pisao po forumu.
UPRAVA NAPOLJE!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Vec je 2:0 za Zrinjski.braco je napisao/la:Mujkanoviću ako si pravi željovac kao što tvrde tvoji navijači, onda nahajcaj svoje igrače protiv Zrinjskog. Finansijska podrška neće izostati, hvala.
Ne rise Nea bgt, ima Amar mana svojih al da se treba vratit sjest na klupu Zelje treba , Ako se vrari siguran sam da ce Cenana on otjerati, pa hajd grjesimo svi mi pa cak ija .. Pozz te HrasnoNeandertalac je napisao/la:Slavki se sprema pedala odavno. Kasno skontali "stručnjaci" da je ubleha a najviše mu Ćenan gura skiju. Spašava svoju glavu, fino mu ovoj ulozi. Čak se Slavko u zadnje vrijeme malo i pitao, Ćenan i Zeba sklapali tim. Tako stvari hodaju.
Neymar@ Nemam pojma ko će biti trener, čudi me da ti ne znaš. Ako sretneš tetka od kakvog igrača pitaj ga, kao što su ti onda pričali da je Amar najveće zlo pa si to pisao po forumu.
Podcjenjuješ Vladiku tj. našeg budućeg trenera. Vidiš da sam prije nekoliko mjeseci najavio ovaj scenario.LjoZee je napisao/la:Vec je 2:0 za Zrinjski.braco je napisao/la:Mujkanoviću ako si pravi željovac kao što tvrde tvoji navijači, onda nahajcaj svoje igrače protiv Zrinjskog. Finansijska podrška neće izostati, hvala.
- Neandertalac
- Kontakt:
Treba kontaktirati Osima. Neka ga naš Sd proba privoliti. Još u delegaciju neka okupi eminetne fudbalske ikone i legende kluba, Nikolića, Manuela, Mini Mija.
UPRAVA NAPOLJE!
Kao što sam napisao bezbroj puta, to je jedina moguća opcija. Ponovo bi bili smiješni ako bi se poigrali sa Slavkom, pa onda tražili trenera. Ako Brko neće, onda mi je sasvim svejedno ko će biti trener, mogu i Hotića vratiti.Quinlan je napisao/la:pa ako Osim nece onda je glupost dati Slavki otkaz, treba mu dati i iducu sezonu
naravno ako Amar hoce, bujrum odma nakon radnika neka preuzme, ma i sutra sto se mene tice, ali eto red je sacekat to zadnje kolo
Voli te tvoje Sarajevo.
braco je napisao/la:Podcjenjuješ Vladiku tj. našeg budućeg trenera. Vidiš da sam prije nekoliko mjeseci najavio ovaj scenario.LjoZee je napisao/la:Vec je 2:0 za Zrinjski.braco je napisao/la:Mujkanoviću ako si pravi željovac kao što tvrde tvoji navijači, onda nahajcaj svoje igrače protiv Zrinjskog. Finansijska podrška neće izostati, hvala.
Braco to ti vidovit ili stali vec? al zamisli scenu tu da uzme sloboda bod ono vlado u inat nasim jer ga nismo uzeli za trenera
- Neandertalac
- Kontakt:
Nije bitno ko je trener, dokle god se sa ovim ne prekine, mi smo u banani. Doduše za desetak godina možda se i priuče pa klepimo kakav trofej.
Čak i da smo uzeli titulu ja bi imao isto mišljenje i stav. Svi vidimo da nije to, To. Titula bi zamaskirana dosta toga.
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
To su ublehaske price. Kada pitas kojih razloga on nestane. Amaru za dobro Zelje moraju popusiti samo da se vrati. Ako je ljut na nekog ili ako ga je neko nedaj Boze uvrijedio odmah da mu se izvine. Pustimo vise prica dva ega, tvrdoglavi oni, tvrdoglav on. Amar je Zelji potrebniji nego svi oni zajedno. Kraj price!Neandertalac je napisao/la:Fakat, reci nam par tih razloga. Uputi nas.plavousrcu je napisao/la:Kojih puno razloga?Zenzo je napisao/la:Pojedini shvatite da nas sutra Slavko napusti, Amar nece doci na njegovo mjesto iz puno razloga.
Voli te tvoje Sarajevo.
Na stranu sve to kad nasi idioti nisu mogli da rjese titulu jos u Krupi i sad ostanu neporazeni u derbiju.
- diplomatija
- Kontakt:
Ovaj sad nece ni dobiti suspenziju jer kad je Zrinjski u pitanju savez zatvara oci. Mi smo imali sve u svojim rukama,ali nasi su se potrudili da u dvije utakmice sruse sve sto je bilo lijepo ove sezone i da nas kolektivno bace u depresiju. Treci dan,a osjecaj je isti. Bol i tuga.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Smirio sam se od subote za sekund, vagam stvari u glavi i stvarno nismo zaslužili kad sagledaš sve aspekte a pogotovo igru zadnjih mjesec dana, isključujući Zrinjski i djelimično Sarajevo u derbiju na Grbavici.
Dobro jutro!
Trenutno korisnika/ca: addebisi, Alipasino, Allosio, ANamelessGhoul, Arma00, b00t, blap, Bordo10, bvsic, Cwirek, drzgemboadislic, DUVNO1921, ELDIABLO20, Ferroviere1987, GavranBeli, Giba87, GrbavicaHrammm, grbavicka1921, Hansestadt, Hrasno15, kosuljaplava, lakilone, Lecler, Levin, LjozeKontraOmnes, LoveFootball1987, Lynx, Mamba21, Miske01, mnon46, MSOZ101, Napapijri, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Orvel, PeppermintSA, PingoFTW, ristagrad, rodjeeni1922, seha77, TefalTava, tiagofaria25, ubipara, ultra1987, Vanja8, WeekendOffender, zastitaIdentiteta, zeljovolimte i 426 gostiju.