NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

L-Train
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la L-Train » 22 maj 2017, 03:40

Ako nista,savrseno si zamjenio @titovu jugu na forumu :clap:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 22 maj 2017, 03:43

L-Train je napisao/la:Ova prica @nezalaganja me podsjeca na pricu @romaria koji je nekom sizologikom utvrdio da je Messi kriv za Barcinu losu sezonu,iako je uradio sve sto je bilo do njega.
I nemoj da lazes da je sminkao statistiku u 3 od 5 meceva,u prvoj tekmi da nije dobio grceve 3,4 minute prije kraja Miami bi vjerovatno i dobio utakmicu,u 2 sam dobio,u 5oj povukao maximalno ekipu od pocetka,pogadjao nestvarne suteve i odlijepio ih na +15 ali nikakve pomoci od Wade i Bosha nije dobio,za ostatak rostera da i ne govorim i tu je bio kraj.
Ako se vodimo ovom logikom onda je i Dallas 2011 mrlja na Wadeovoj karijeri,ipak su izgubili,nema veze sto je lik ubacivao 32 poena u prosjeku i sto mu se LeBron raspo :crazy:
I da,to sto su Wade i Bosh izgledali razbijeno u toj seriji protiv Spursa,posebno Wade,mislim covjek je sutirao jbnih 37% iz igre ne umanjuje ni najmanje kosarkasku rapsodiju Spursa posebno od 3 utakmice.
Prvo da ti objasnim da je ovo ekipni sport,a ne tenis.Znaci svi zajedno gube i svi zajedno dobijaju.Ovo "izvlacenje" Jamesa je samo u kontekstu poredjenja sa Jordanom bilo.
Drugo,ako ovo pomenuto nije dovoljno,razlog zasto to finale nazivam mrljom je sto ga je izgubio sa talentovanijom ekipom.Ma koliko vi to pokusavali osporiti,dobili su ga 3 veterana van svog prajma(Parker manje-vise eto),klinac sa 22 god,te par solidnih role igraca.James je pored sebe imao 2 All stara da podsjetim.
I trece,prije nego me nazoves lazovom,barem provjeri o cemu govoris jer u suprotnom pokazujes svoje neznanje.
Kao sto znamo,utakmice 3 i 4 su bile blowout(iako je igrao po 40min zavrsio je sa +/- -20 za svoje vrijeme na parketu)dok je u 5. zabio 20 za poluvrijeme,a onda :
slika

Gdje je bio skoro 8 min dok je SA stvarao prednost?Zavrsio je sa 31 p.Znaci dodao je 11 nebitnih.

Evo i video:

Toliko.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 22 maj 2017, 03:56

Pa zato sto je ekipni sport ni jedan igrac ne moze sam dobiti nikoga,dzaba ti 2 all stara pored kada izgledaju ko kite,ne mozes LeBrona kriviti za to.Wade je vec u tom trenutku bio u padu karijere jer su ga **** koljena i toje bio kraj Miamia.Tu 5 utakmicu sam ti lijepo i napisao da je LeBron sam vukao na pocetku,stvorio prednost,veliku,ali apsolutno ga niko nije ispratio,sve sto su Spursi uradili posle poluvrema je bilo zatvaranje LeBrona jer su znali da ihovakav Wade i Bosh ne mogu dobiti.

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 22 maj 2017, 04:01

Raspravljati se sa likom koji samo prati i gleda lebrona đejmsa :rol:
Za tebe je i ta komunjara od 23 ljeta objektivan bio. Vrati nam se len_biase sve ti je oprošteno.
Viva la France, as they say in Rome.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 22 maj 2017, 04:06

Jahhh :rol: ko prati vise LeBrona mozemo zakljuciti po postovima,svaki drugi tie o Jamesu,nema dana da ga ne spomene,kako ti ne dopizdi biti obicni hejtercic :crazy:

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 22 maj 2017, 04:17

Nećeš vjerovati u toku je plejof koji igra taj isti lebron đejms. Neću spominjati sigurno Tomislava Tomovića. Prestani da lažeš i da vrijeđaš.
Viva la France, as they say in Rome.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 22 maj 2017, 04:21

@L_Train Vidi ovako....Ta 2 All stara su bili AKTUELNI All star igraci,a ne neki bivsi.Znaci imali su jako dobro sezonu dok su birani tu gdje jesu,zar ne?
I druga stvar,ma koliko ti All stari bili losi u finalu iz nekih x razloga koje vi navodite(iako je za mene svako dovoljno spreman cim je na parketu) ,kako je moguce da je taj isti James imao brutalne brojeve sa barem duplo slabijom ekipom u finalu naredne godine i ostvario pobjedu vise??
Ne namece li se kao logicno da su SA i njegovi igraci itekako imali uticaja na to sta se desilo?
A treba li uopste podsjetiti da je ekipa koja ima najboljeg igraca danasnjice i koja je aktuelni prvak u susretu protiv onakvog rostera SA(sa 1 All starom) u svako doba dana i noci favorit!?
U prevodu,ako si favorit i izgubis,kiksao si brate,nema tu puno price.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 22 maj 2017, 04:35

Covjece, LeBron nije bio favorit protiv Spursa tad jer je Miami citav bio losiji nego godinu prije, jel ti ttreba crtat to ? Battier, kljucni covjek za smallball, mrtav igrac bio, Wadea ubijala koljena i nije licio na starog igraca (bez obzira na taj AS izbor, cak je i Hibbert tu bio AS igrac). Pacersi u raspadu su ih uspjeli odvuc u 6 tekmi. Rashard Lewis igrao velike minute. To mu za mrlju moze uzimati samo nerealan covjek il neko ko ga ocima ne moze.

Uostalom uporedi samo malo kakvu je odbranu Miami imao u sezoni 2012-13 a kakvu u 2013-14. Vidjeces jedan ozbiljan pad, vjeruj mi.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 22 maj 2017, 05:00

Niko ne spori pad MIA,ali da li ti meni pokusavas reci da biras ekipu sa 3 veterana(Duncan inace nije imao nikakvih problema sa koljenima za razliku od jadnog Wadea),talentovanim klincem od 22 god i nekoliko solidnih role igraca ispred aktuelnog sampiona, najboljeg igraca danasnjice i jos 2 All stara(svi u prajmu)??Biras ih samo zato sto su ovi prvi bili u boljoj formi i bez obzira sto im je najbolji igrac(Parker), jos uvijek tada,dolazio iz povrede zbog koje nije igrao protiv OKCa zadnju tekmu??
E to vec nema nikakve logike,osim ako nisi navijac SA u sta sumnjam za deklarisanog "mrzitelja" SA.
Pisi sta hoces,ali je nepisano pravilo u NBAu da je uvijek favorit ona ekipa sa najboljim igracem u seriji,osim ako protivnik nema barem jednog All stara vise.Ovo jos vise dolazi do izrwzaja kad znamo da Jamesa smatramo top 3 igracem svih vremena.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 22 maj 2017, 05:07

Ja se nekad zapitam da li je SAS jaka, dobra ekipa ili autsajder

Tada je Parker bio kolikonse sjećam najbolji PG lige, a ne vjerujem da se o duncanu pisalo kao o dedi koji ne može hodat

Mislim yebe mi se za Jamesa, ali variraju fakti od godine do godine

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 22 maj 2017, 05:11

Znaci sad je i Parker, u to vrijeme proglasavan najboljim playem lige i boljim od CP3a, bio veteran, a Wade sa unistenim koljenima All star igrac (iako su, vidi cuda, isto godiste). Fenomenalno :tokralju:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 22 maj 2017, 05:16

Nikada ne variraju fakti nama navijacima.Variraju vama,jer jedne godine su favoriti ,a druge jedva mogu sa nekim u 1.rundi,iako se ekipa jako malo mijenja.Tony nema sanse ds je bio najbolji PG lige 2014.god.Nadji taj post,ako vec tvrdis to.Duncan je imao 38god.Ma kako dobro igrao,38 god je 38 god.I odgovori i ti slobodno na pitanje...Zelis mi reci da ne biras Jamesa u prajmu sa jos 2 All stara isto u prajmu protiv 3 veterana ,talentovanog klinca i par role igraca??
Ja cu u svako doba dana i noci uzeti Jamesa u toj situaciji samo da SA nije protivnik.
@epi Ko je bio All star te godine?Parker ili Wade?
Pametnom dosta.Hoces da im povadimo i statistiku za tu sezonu?

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 22 maj 2017, 05:18

NEZALAGANJE je napisao/la: @epi Ko je bio All star te godine?Parker ili Wade?
Obojica.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 22 maj 2017, 05:21

Epidaurus je napisao/la:
Obojica.
Ok,hajde da onda tom povrijdjenom i unistenom Wadeu (koji je igrao finale koliko znam)vidimo statistiku za tu sezonu i uporedimo je sa statistikom najboljeg igraca SA tada(Parker)? Moze?

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 22 maj 2017, 05:29

Ma nemam snage fakat vise, vjeruj u sta god zelis al to finale nije i ne moze biti mrlja Jamesu. Bio je najbolji igrac u obje ekipe, nije bio favorit prije finala jer se svi sjecamo na sta je Miami taj licio u PO. Nadji postove iz tog finala i vidjet ces da je dosta ljudi ocekivalo cak da Spursi lako dobiju Miami.

filip13

Post Postao/la filip13 » 22 maj 2017, 06:50

NEZALAGANJE je napisao/la:Da...I??
To je mjerilo za GOATa,sto je James dobio takvu ekipu?
Da li je Jordan ikada igrao sa jos 2 aktuelna All stara pored sebe i tako uzimao titule kao sto je to James radio i radi?

Igrao je sa pipenom za kojeg znamo ko je i sa rodmanom koji je jedan od najboljih defanzivaca i skakaca svih vremena,malo li je

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 maj 2017, 08:10

Playoff games with fewer than 15 points: LeBron James: 6; Michael Jordan: 0
:tokralju:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 22 maj 2017, 09:28

Miami-heat je bio favorit svake godine, a što su gubili to je druga stvar. Koliko su ono titula obećali.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 22 maj 2017, 11:52

NEZALAGANJE je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:
Obojica.
Ok,hajde da onda tom povrijdjenom i unistenom Wadeu (koji je igrao finale koliko znam)vidimo statistiku za tu sezonu i uporedimo je sa statistikom najboljeg igraca SA tada(Parker)? Moze?
Da presjecem ovu raspravu, i 2013 i 2014 u PO Miami je bio apsolutni prvi favorit , ali predstava SAS , prvenstveno roll igrača Green (tada sam i Kawhi-a smatrao rool igracem) je prikazalo SAS u najboljem svijetlu , da nije gluposti Pop-a da izvadi Duncana kada je Bosh skocio i lopta dosla do Allan-a bila bi oba finala rjesena, (ili da su Manu i Kawhi pogodili svoja slobodna) James je bio u punoooom prime-u i nije imao majmuna za vratom jer je imao titulu iz 2012 ,a Wade ma koliko je imao naceta koljena jos uvijek je bio ubitacan pogotovo u odbrani a Boshove brojke varaju u Miami-u nebi on doio max.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 maj 2017, 12:47

Isti ko Bake sa 100 hiljada radnih mjesta.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.