MortemHz je napisao/la:Dobro jutro, kako ste mi danas

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
MortemHz je napisao/la:Dobro jutro, kako ste mi danas
Moram priznati da se jako dobro osjecam kao vjerujem i svi istinski zaljubljenici najsporednije stvari u nasoj drzavi jer nam je protekli vikend vratio vjeru u bolje sutra za nas fudbal.MortemHz je napisao/la:Dobro jutro, kako ste mi danas
To bre zeljana.Lakoste je napisao/la:
Trener Plavih je najavio da će njegova ekipa biti najspremnija u drugom dijelu sezone.
"Jedan igrač je povraćao, drugi je prekinuo rad, jer su mu se noge oduzele kada sam radio prvi trening. Trudimo se da pojačamo fizičku spremu. Pokušavamo to riješiti u hodu. Daleko smo od toga što priželjkujem. Teren na Koševu bio je mekan, ostajale su rupe i to je dodatno iscrpilo igrače. Najveći je problem što smo izbjegavali duele kad je Sarajevo igralo grubo. Sarajevo je trenutno spremnije, ali poslije pauze niko neće biti spremniji od nas. To se vidjelo i sa Radnikom", kazao je Petrović
Moja ekipa će biti najspremnijahahahahahaahahaLakoste je napisao/la:Da pohvalim Slavkecove pripreme, trcanje po Vilsu. Najspremija ekipa lige.![]()
![]()
Trener Plavih je najavio da će njegova ekipa biti najspremnija u drugom dijelu sezone.
"Jedan igrač je povraćao, drugi je prekinuo rad, jer su mu se noge oduzele kada sam radio prvi trening. Trudimo se da pojačamo fizičku spremu. Pokušavamo to riješiti u hodu. Daleko smo od toga što priželjkujem. Teren na Koševu bio je mekan, ostajale su rupe i to je dodatno iscrpilo igrače. Najveći je problem što smo izbjegavali duele kad je Sarajevo igralo grubo. Sarajevo je trenutno spremnije, ali poslije pauze niko neće biti spremniji od nas. To se vidjelo i sa Radnikom", kazao je Petrović
De postavi onu sliku kad trce po stepenicama, Rocky Balboa.Lakoste je napisao/la:Tobe, tebra, napravi ono ko za Slobodu 10-ak stavki za Zeljkana
Što će nama kondicioni trener, ja to znam najbolje.Lakoste je napisao/la:Da pohvalim Slavkecove pripreme, trcanje po Vilsu. Najspremija ekipa lige.![]()
![]()
joker90 je napisao/la:http://www.sarajevo365.com/driblanje/ma ... om-mjestu/
Sad je cijela država u strahu da bi Željkan mogao proslaviti titulu čak i ako završe na drugom mjestu! Mitomani su to, a i šta će sa onolikom naručenim majicama.
Dzematski odbor im sastavlja ekipu. Opozicija je iz kafane.joker90 je napisao/la:Ako Salko ima Sesara u svojoj kartoteci, šta se ovi bune koji qrac? Ili Salki i pojačanja kroji Hadžikamatarević kao što mu on i Ćenan kroje sastav? Blagojević na klupi, a taraba Marković mora igrati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.