Neće baš svi treneri ni da dođu pod ovim uslovima, citiraću Gsn Misimović: trener nikada neće imati potpunu autonomiju.dimitrije21 je napisao/la:Ne mogu bez Amara pa ima li iakav trener koji zna posao da s doevede da nije amar šta ste zaslepljeni njime, da vam se drugi smiju da smo nesposobni išta osvojit bez njega šta je sa vama ljudi i kad iz očaja njega doevedeš onda on tersa i ucjenjuje dokle više zaboga milog nađi trenera koji zna i nema problema, što simu ne dovedu ?
Da ne budem shvaćen pogrešno, za neke stvari ustati pa spomenuti Misimovica, znam da nas je riješio nekih velikih jada i posložio jako puno stvari. Međutim, nemam problem javno to da kažem, sportski segment, velikom zaslugom njegovom i ljudi oko njega, koji su na kraju krajeva nebitni jer se on pita za sve a i moćan je za razliku od ostalih, tu smo kontinuirano u problemima. Inat, sujeta, tvrdoglavost, neko dokazivanje, nije mi jasno nikako jer znam da i on voli Želju kao svi mi.
Možemo i mi uzet titulu, voditi tim a sve fudbalski neuki ljudi, to je jako opasno i kontraproduktivno po klub.
To je uzrok, sve ostalo su posljedice.