AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Romagnoli13
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Romagnoli13 » 22 maj 2017, 16:25

Da su Galliani i Berlusconi i dalje u Milanu, mercato bi isključivo zavisio od toga da li će Milan proći ta pretkola EL-e ili ne.U slučaju prolaza Berlusconi bi odobrio 15M za transfere, koje bi Galliani trčeći odnio u Genou.I onda naravno čekanje da mercato uđe u zadnja dva dana ne bi li ćelavac doveo nekog istrošenog i isluženog igrača za 0 eura. I Milan bi bio konkurentan kao i zadnjih 5 godina. :D
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 22 maj 2017, 16:27

Chinaglia je napisao/la:Belotti je kocka, mnogo ce kostat, a tek jednu fantasticnu sezonu ima iza sebe
Morata od 20 mln je precjenjen igrac, bjezite od njega, kakav on

Aubameyang je odlican, ali licno smatram da bi vam Lacazette najbolje odgovaro, ali eto
Sky - Fassone e Mirabelli a Roma: possibile contatto con Biglia :beba:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 maj 2017, 16:48

30-35 mln

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 22 maj 2017, 17:51

Chinaglia je napisao/la:30-35 mln
Za te pare ćemo vam i Keitu uzeti.Eto prilike i razloga da sljedeće sezone navijaš za Milan.Em ćemo biti strašno jaki, em ćemo vam klepiti 2 od 4 najbolja igrača. :zviz:

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 22 maj 2017, 19:11

Kad je vec pocelo sa argentincima onda je red da se i Biglia pokupi. Al et' ako vec sastance nek dogovore i Keitu upsut, da se poslije ne gubi vrijeme :D
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 22 maj 2017, 20:48

Ja vam svakako zelim da se sto prine vratite u ligu prvaka i skinete juve sa trona u italiji
Ali brate kako ste krenuli pa nece vam ni milijarda biti dovoljna pa vi bi sad mjenjali cjelu ekipu zar stvarno mislite da to moze tako ....fabregas keita rodrigez musacio neznam vise schik luis gustavo dolberg aubumejang lacazet beloti
Pa jos samo da spomenete mesija i ronalda ovdje
Kako god nadam se da cete brzo doci u ligu prvaka

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 22 maj 2017, 21:04

Ponudili smo za Bigliju i Keitu 40 miliona da dođu u paketu, Lazio želi 55 miliona.

Naći će se na pola puta :kafa: Chini, počni navijat za nas imamo više Lazijala u ekipi nego sam Lazio :mrgreen:
We achieved our goal which is returning to Europe, we are happy. Next season we will have to do much better."
The right coach [Montella] has arrived, we have a very united team. It's the first time I see a locker room like that.
This team with 5-6 quality players will be completed. The team will be more competitive."
Zadnja izmjena: nextterrain, dana/u 22 maj 2017, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.

muxa
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 22 maj 2017, 21:10

Bayern111 je napisao/la:Ja vam svakako zelim da se sto prine vratite u ligu prvaka i skinete juve sa trona u italiji
Ali brate kako ste krenuli pa nece vam ni milijarda biti dovoljna pa vi bi sad mjenjali cjelu ekipu zar stvarno mislite da to moze tako ....fabregas keita rodrigez musacio neznam vise schik luis gustavo dolberg aubumejang lacazet beloti
Hvala na lijepim željama. Ma nece se sigurno svi dovesti o kojima se prica, jedni su alternativa drugima. Nek dovedu 4-5 kvalitetnih pojacanja za početak ja sam zadovoljan.

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 22 maj 2017, 22:06

Bayern111 je napisao/la:Ja vam svakako zelim da se sto prine vratite u ligu prvaka i skinete juve sa trona u italiji
Mi imamo tako lošu ekipu da nam ta milijarda treba samo sa se vratimo na pozitivnu nulu. Naravno da neće svi doći koji se pominju ali od abumejanga, belotia, lacazetea, dolberga jedan da dođe ja a i svi ovdje bi bili prezadivoljni, naravno uz adekvatna pojačanja u ostalim linijama.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 22 maj 2017, 23:12

Biglia je dobar igrač i volio bih da ga dovedu, al' kako god okreneš nama opet treba jedan kreativac u sredini terena, i Kessie i Biglia (pogotovo Kessie) su box to box veznjaci koji mogu dobro igrati u oba smjera, al' svejedno mislim da nam treba neko ko će diktirati tempo u veznom redu i biti mozak ekipe.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 maj 2017, 23:36

pa Lucas Biglia je kreativac, ali onaj pravi, dakle regista, glavni igrac u ekipi
igrac koji povezuje sve linije u ekipi, diriguje ekipom, ali nije igrac koji daje posljednji pas

sada, ne znam sta biste vise voljeli, kakvu vrstu kreativca..

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 22 maj 2017, 23:43

Zavisi kakva formacija bude, odnosno ako se bude igralo sa "desetkom" onda treba neko ko će dati taj zadnji pas, ako bude sa trojicom u sredini onda je potreban taj koji diriguje ekipom.

Sad ako ti kažeš da je on kreativac, da može dirigovati ekipom i veznim redom onda ok, mada ono što sam ja gledao ne vidim da je jedan Montolivo lošiji kreativac i "dirigent" od Biglie, samo je Biglia puno jači defanzivno, zna uzeti loptu, napraviti pametan faul, markirati, dok je Montolivo igrač manje u defanzivi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 maj 2017, 23:59

pa nije njegovo da daje posljednji pas, on odigrava te kratke pasove, veze igru, diriguje ekipom i donosi sigurnost istoj, a npr pogledaj Pirla i njegovu statistiku, vidjeti ces da tu nema asistencija, a pomislio bi da ih ima bruku, obzirom da je rijec o vrhunskom fudbaleru

npr Lucas Biglia i Pjanic su dva kreativca, ali razlicita tipa igraca, prvi je zadnji, drugi je centralni vezni, prvi ima ogromnu odgovornost u obje faze, ovaj drugi je uglavnom zaduzen za igru u ofanzivi, jer obicno pored sebe ima igraca koji je zaduzen za igru u defanzivi

Lucas Biglia igra sa Parolom i Sergejom u veznom redu, ali niti jedan od te dvojice nije kreativan igrac, obojica su centralni vezni, odnosno box-to-box igraci, koji dakako i zabijaju i asistiraju, ali ih to ne cini kreativcima

Lazio bi imao mnogo problema kada bi igru morali kreirat Parolo ili Sergej

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 23 maj 2017, 01:04

Biglia je vrhunski igrač, tu nema puno rasprave.

Još jedna dobra vijest stiže.Naime Kineska vlada ce ponovo odobriti velike investicije u inostranstvo.Sto ce itekako imati pozitivan efekat na Milan.Ukratko novi predsjednik kluba bi se mogao vratiti svom prvobitnom planu, a to je da u što kraćem roku udupla prihode kluba.A u tome bi mu pomogle neke moćne kompanije iz Kine.Što bi značilo da bi ovaj mercato biti rekordan što se tiče potrošnje u Milanu. Jedna od prvih kompanija koja bi mogla postati dio Milana je Huarong Asset Management, čija je vrijednost procinjena na skoro 15B dolara.

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 23 maj 2017, 02:04

Lijepo je bit' navijac Milana.
Ima ona narodna: Ko ceka, taj i doceka.
Forza!
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 23 maj 2017, 08:58

slika

Tačno 10 godina
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 23 maj 2017, 09:59

Biće to fina ekipa.

Vrijeme je da Milan ima ozbiljnu riječ u Serie A.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 23 maj 2017, 11:55

citam evo da je simon kjaer na listi zelja AC Milana

transfer bi platili 5 mio + Sosa u Fenerbahce
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

meskalin
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 23 maj 2017, 13:18

SonVolt je napisao/la:slika

Tačno 10 godina
I na današnji dan 1990 protiv Benfice za odbranu titule 1-0 Rijkaard :)

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 23 maj 2017, 13:19

Simon Kjaer je trebao doci dok je u Palermu bio puno se pricalo i svi smo ga prizeljkivali i na kraju qita. Cim on igra u turskoj ligi nema od njega hljeba vise...
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []