FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Kad sam vidio da je Ausilio nedavno izjavio kao da je teško dovest kvalitetnog igrača došlo mi je loše.Prvo se žalili kako nemaju para,sad kad imaju onda mu je teško dovest igrača 
TuttoMercatoWeb detail that Inter are in advanced talks with Paris Saint Germain over Angel Di Maria. Furthermore, the Nerazzurri are at the same stage with the Argentine wingers agent.
****: FCInterNews.it
****: FCInterNews.it
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Kako se sramote sa ovim trenerima majko mila... Jednostavno nismo zanimljivi ni trenerima druge klase, a kamoli ovim top trenerima, neozbiljni su skroz...
Šik..... Ikac.....Gabi
Kondo..Gagli...JMario
Top bek... DrVrij... Manolas... Top bek
Handa
Sve skrhati na obranu, a ovo ostalo rasprodati...
Šik..... Ikac.....Gabi
Kondo..Gagli...JMario
Top bek... DrVrij... Manolas... Top bek
Handa
Sve skrhati na obranu, a ovo ostalo rasprodati...
- Exclusive: why Inter pulled out of deal with €18m Milan signing
Šteta što se nije doveo RR kad je bez sumnje upgrade na svakog naseg trenutnog beka
- FcIN - Tutto vero: Di Maria a un passo!
GdS, CdS i FcIN prenose da je Di Maria (zajedno sa Pepeom) 99% novi igrač Intera, ipak nijedan "siguran" izvor jos nije prenio ovu informaciju.
- FcIN - Tutto vero: Di Maria a un passo!
GdS, CdS i FcIN prenose da je Di Maria (zajedno sa Pepeom) 99% novi igrač Intera, ipak nijedan "siguran" izvor jos nije prenio ovu informaciju.
#Ausilio OUT
ako je istina i za Pepea i za Di Mariu, skidam kapu ... Pepe itekako moze da bude jako dobar jednu sezonu, a i tutor mladjim igracima ... A Di Maria je zvijer od igraca, mislim da bi se trebao jako lijepo snaci ...
Ok,sve stoji za Rodrigueza,ak ako ne dovedu neku ojebinu za beka kad izaberu trenera.
Dovest ce Ausilio Samira iz Udinesea za 20+mil
Također dok naši češkaju jajca i iščekuju odbijenice od Contea, Simeonea i ostalih Schick ode u Juve
Ufficiale: Andrea Pinamonti sarà con noi fino al 2021.
Nadat se da je on u iducoj sezoni vice-Icardi i da se nece dovoditi takav tip igrača ovo ljeto.
Što više razmišljam o ovom transfer roku siguran sam da bi mi najvece pojačanje za iducu sezonu bila prodaja Candreve..
Koliko sam tog tipa zamrzio za pola godine
kuknjava
Također dok naši češkaju jajca i iščekuju odbijenice od Contea, Simeonea i ostalih Schick ode u Juve
Ufficiale: Andrea Pinamonti sarà con noi fino al 2021.
Nadat se da je on u iducoj sezoni vice-Icardi i da se nece dovoditi takav tip igrača ovo ljeto.
Što više razmišljam o ovom transfer roku siguran sam da bi mi najvece pojačanje za iducu sezonu bila prodaja Candreve..
Koliko sam tog tipa zamrzio za pola godine
#Ausilio OUT
Calciomercato: Sabatini's list for our LB position includes Toljan (Hoffenheim) and Wendel (Leverkusen). 
#Ausilio OUT
Wendell je dobar igrac, mlad, ima dosta prostora za napredak
meni licno bolji od svicarske ublehe, al nije bolji od Kolasinca
meni licno bolji od svicarske ublehe, al nije bolji od Kolasinca
Moze Wendell.Bolji od Koklakšika duplo.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 21 maj 2017, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.
Wendell iz Leverkusena? @Chini stv te cijenim ko dobrog čovjeka i korektnog forumaša, al to što iznad pišeš su gluposti. Realno Rodriguez iako ima lošu sezonu iza sebe, 2 nivoa je iznad Sea i Wendella.
embrace the chaos
Kolasinac ce pojesti Premiership, vidjeti ces, liga savrsena za njega, fizika i trka, bas sto njemu trebaDenno je napisao/la:Wendell iz Leverkusena? @Chini stv te cijenim ko dobrog čovjeka i korektnog forumaša, al to što iznad pišeš su gluposti. Realno Rodriguez iako ima lošu sezonu iza sebe, 2 nivoa je iznad Sea i Wendella.
Wendell se meni svidio jos prosle ili pretprosle sezone, ne sjecam se, a svicarska ubleha je precjenjen igrac
vrhunski je samo u izvodjenju penala, ne fula ih majku jeb'o
uostalom, nije on slucajno poslije svih ovih sezona jos uvijek u VFL-u, vec bi ga neko doveo kao npr Kolasinca, odigra jednu sezonu na TOP nivou i odmah transfer pravi, najbolji lijevi bek ove sezone u Bundesligi
I Nainggolan je jos uvijek u Merdi pa ne znaci da ne valja.
Slažem se s tim da Seu odgovara EPLChinaglia je napisao/la:Kolasinac ce pojesti Premiership, vidjeti ces, liga savrsena za njega, fizika i trka, bas sto njemu trebaDenno je napisao/la:Wendell iz Leverkusena? @Chini stv te cijenim ko dobrog čovjeka i korektnog forumaša, al to što iznad pišeš su gluposti. Realno Rodriguez iako ima lošu sezonu iza sebe, 2 nivoa je iznad Sea i Wendella.
Wendell se meni svidio jos prosle ili pretprosle sezone, ne sjecam se, a svicarska ubleha je precjenjen igrac
vrhunski je samo u izvodjenju penala, ne fula ih majku jeb'o
uostalom, nije on slucajno poslije svih ovih sezona jos uvijek u VFL-u, vec bi ga neko doveo kao npr Kolasinca, odigra jednu sezonu na TOP nivou i odmah transfer pravi, najbolji lijevi bek ove sezone u Bundesligi
Samo meni Seo ne izgleda mnogo inteligentno na terenu, dok RR da, kupio me još onda kad je poništavao Balea i Ronalda u UCL. A relativno i on je još mlad, a godinama unazad je glavni baja i u Wolfsburgu i u reprezentaciji.
embrace the chaos
Rodriguez i ovaj uopće ne mogu u istu rečenicu.
ja glupog poredjenja majko draga :kafa:SiamoNoi je napisao/la:I Nainggolan je jos uvijek u Merdi pa ne znaci da ne valja.
koji ovajSiamoNoi je napisao/la:Rodriguez i ovaj uopće ne mogu u istu rečenicu.
Koknošac.Chinaglia je napisao/la:koji ovajSiamoNoi je napisao/la:Rodriguez i ovaj uopće ne mogu u istu rečenicu.
pa naravno da ne mogu, jedan ce u Arsenal i Premiership, a drugi ce u raspali Milan i raspalu Serie A
Rodriguez>>>Konkošiknac
Ova Gazzetta je vec neko vrijeme gora od Tuttoshita.
“Steven Zhang will be at Stadio Olimpico tonight to follow the team” – according to Corriere dello Sport. “The son of the boss could have stayed home instead of going to Rome for a meaningless game, but he wanted to show that the Zhang family will be there for Inter also during hard times.
Toliko o tome koliko su upuceniAntonio Conte remains Inter’s number one target to become the next manager of Inter. His future remains up in the air and Gazzetta dello Sport report that Inter are still looking at alternatives to the current Chelsea manager.
Juventus manager Max Allegri is a new alternative for the Nerazzurri. Should Allegri lead the Old Lady to triplete glory, he could well consider his work with Juventus as done and Inter could make an assault. Napoli’s Maurizio Sarri and Roma’s Luciano Spalletti remain two other possible names for the Inter bench.
Izgleda da je saga konacno zavrsena i da je Spalletti novi trener od iduce sezone. Ansa je to prenijela a oni su veoma pouzdani.
Nadam se da je ovo istina i da ce konacno krenut sa slaganjem ekipe. Potencijal je tu, samo treba trener koji ce to znati iskoristit. Valjda ce Luciano biti taj...
FORZA INTER!!!
P.S. 22.5.2010
Nadam se da je ovo istina i da ce konacno krenut sa slaganjem ekipe. Potencijal je tu, samo treba trener koji ce to znati iskoristit. Valjda ce Luciano biti taj...
FORZA INTER!!!
P.S. 22.5.2010
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.