PiazzaGrande je napisao/la:Moze li se srediti kakav kockasto bijeli grb Sarajeva?hskzmostar je napisao/la:Jos 363 danaMortemHz je napisao/la: Sto ti je lijepa ta slika![]()
Volim te Sarajvoooooo

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
PiazzaGrande je napisao/la:Moze li se srediti kakav kockasto bijeli grb Sarajeva?hskzmostar je napisao/la:Jos 363 danaMortemHz je napisao/la: Sto ti je lijepa ta slika![]()
Volim te Sarajvoooooo

Više cvijecaaa manjeescobarpablo je napisao/la:Lijepa naša Hrvatska, cvijetna Hrvatska i obala Jadranska, Jadranska !
Ole ole igraj kockasto-bijeli !!!
![]()

Želim kakati u Misketovom vc-u !!Sabinho je napisao/la:Više cvijecaaa manjeescobarpablo je napisao/la:Lijepa naša Hrvatska, cvijetna Hrvatska i obala Jadranska, Jadranska !
Ole ole igraj kockasto-bijeli !!!
![]()
oće, sva svinjetina je davno maknuta s menija, sportski prijatelji će imati najbolji mogući tretman u nedjelju!let3 je napisao/la:Hoce li zrinjski pozvati kockaste navijace iz Sarajeva na proslavu svoje titulered bi bio nakon svega.... da zajedno bratski proslave veličanstveni podvig zvani syebavanje Želje

Pa jel' se to nije slavila titula na Koševu u subotu?joker90 je napisao/la:Je li se završilo slavlje? Prošao mamurluk? @irfo, javi se, bruda!
@let3, evo ti odgovor:irfo je napisao/la:Ne znam zasto tuguju, kad ce se slavit titula na KosevuRaonffa je napisao/la:Bez sekiracije bordo braćo, ima da idući vikend zajedno slavimo titulu na Koševu![]()
Hoćemo titulu, titulu na Koševu!

a mrswobly92 je napisao/la:
Ovo boldirano je problem! Mi smo slavili, ali oni na jugu su nešto pipišani bili pa su uyebali atmosferu.Raonffa je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Bez sekiracije bordo braćo, ima da idući vikend zajedno slavimo titulu na Koševu![]()
Pa jel' se to nije slavila titula na Koševu u subotu?
To zbog porazajoker90 je napisao/la:Ovo boldirano je problem! Mi smo slavili, ali oni na jugu su nešto pipišani bili pa su uyebali atmosferu.Raonffa je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Bez sekiracije bordo braćo, ima da idući vikend zajedno slavimo titulu na Koševu![]()
Pa jel' se to nije slavila titula na Koševu u subotu?
Bice to sjajan tulum športskih prijatelja. Pripremite im janjetinu.Rigoletto je napisao/la:oće, sva svinjetina je davno maknuta s menija, sportski prijatelji će imati najbolji mogući tretman u nedjelju!let3 je napisao/la:Hoce li zrinjski pozvati kockaste navijace iz Sarajeva na proslavu svoje titulered bi bio nakon svega.... da zajedno bratski proslave veličanstveni podvig zvani syebavanje Želje

a vama viršle?let3 je napisao/la:Bice to sjajan tulum športskih prijatelja. Pripremite im janjetinu.Rigoletto je napisao/la:oće, sva svinjetina je davno maknuta s menija, sportski prijatelji će imati najbolji mogući tretman u nedjelju!let3 je napisao/la:Hoce li zrinjski pozvati kockaste navijace iz Sarajeva na proslavu svoje titulered bi bio nakon svega.... da zajedno bratski proslave veličanstveni podvig zvani syebavanje Želje
Ne zaboravite na fukare, njima dajte kosti koje ostanu.

Kosti ne idu Tuzlacima, to ide za raju sa juga kao što se vidi i na slici! I da gubiš 10:0, s juga bi se lavež čuo!let3 je napisao/la:Bice to sjajan tulum športskih prijatelja. Pripremite im janjetinu.Rigoletto je napisao/la:oće, sva svinjetina je davno maknuta s menija, sportski prijatelji će imati najbolji mogući tretman u nedjelju!let3 je napisao/la:Hoce li zrinjski pozvati kockaste navijace iz Sarajeva na proslavu svoje titulered bi bio nakon svega.... da zajedno bratski proslave veličanstveni podvig zvani syebavanje Želje
Ne zaboravite na fukare, njima dajte kosti koje ostanu.

Ako vam taj bude rostilj pravio, Boga mi ne bio vam u kozi, evo i mi molimo svemoguceg da ponovo zarostilja.Sabinho je napisao/la:Znaci kraj sedmice, velika festa u Mostaru aBd. Fali nam jos jedan da bude zaduzen za rostilj. Jednoq imamo a dvojica nam trebaju, ne moze samo Slavko nece nista za hastal doci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.