wobly92 je napisao/la:
Daj prestani vise
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
wobly92 je napisao/la:
Ima onaj navijac Celika sto ga je istetoviraoRaonffa je napisao/la:Saša Kajkut, najveća legenda Koševa i Tušnja
Nece taj u Zelju dok je dinastija Misimovic na celu.Virtu4l je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Znaci kraj sedmice, velika festa u Mostaru aBd. Fali nam jos jedan da bude zaduzen za rostilj. Jednoq imamo a dvojica nam trebaju, ne moze samo Slavko nece nista za hastal doci
Ako vam taj bude rostilj pravio, Boga mi ne bio vam u kozi, evo i mi molimo svemoguceg da ponovo zarostilja.
ne slutijoker90 je napisao/la:Nekome od ovih bahatih sam govorio da se ne qrče na temi onoliko kad su planirali proslavu na Koševu, rekoh da se svima vratilo otkako je tema osnovana, Bgm tako i bi. Sad kako na temi orgijamo na njihov račun, tačno će titulu uzeti u idućem kolu, po zakonu teme.
Elvir KoljicRaonffa je napisao/la:Saša Kajkut, najveća legenda Koševa i Tušnja
Da bi ovaj dosao da zarostilja prvo ce morati otici Siljak, Miske, skaut Cenan i ostala citava kompanija prodavaca magle, a bojim se da je to i previse odlazaka da bi Osimov dolazak bio realan.Virtu4l je napisao/la:Ako vam taj bude rostilj pravio, Boga mi ne bio vam u kozi, evo i mi molimo svemoguceg da ponovo zarosotilja.Sabinho je napisao/la:Znaci kraj sedmice, velika festa u Mostaru aBd. Fali nam jos jedan da bude zaduzen za rostilj. Jednoq imamo a dvojica nam trebaju, ne moze samo Slavko nece nista za hastal doci
Ne dolazim ako nema krmetineRigoletto je napisao/la:oće, sva svinjetina je davno maknuta s menija, sportski prijatelji će imati najbolji mogući tretman u nedjelju!let3 je napisao/la:Hoce li zrinjski pozvati kockaste navijace iz Sarajeva na proslavu svoje titulered bi bio nakon svega.... da zajedno bratski proslave veličanstveni podvig zvani syebavanje Želje
Rigoletto je napisao/la: oće, sva svinjetina je davno maknuta s menija, sportski prijatelji će imati najbolji mogući tretman u nedjelju!
Jah, a taj cukica je baš simpajoker90 je napisao/la:
Kosti ne idu Tuzlacima, to ide za raju sa juga kao što se vidi i na slici! I da gubiš 10:0, s juga bi se lavež čuo!![]()
joker90 je napisao/la:Evo i @besica, čkepi trollerske!
Za kog na kraju navijaš, a koga si trolao?Besic je napisao/la:joker90 je napisao/la:Evo i @besica, čkepi trollerske!![]()
Jel to čitaš druge teme
Evo još ova kolega, u vašu čast.hskzmostar je napisao/la: Daj prestani vise

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.