FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

leorey
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la leorey » 22 maj 2017, 00:19

Rajaz je napisao/la:
Amsterdam1312 je napisao/la:slika
Sjajna slika

Da smo imali samo jos jednog igraca u napadu ili u vezi na 20 % od njegovog nivoa, uzeli bi dubletu, a i u LP bi bolje izgledali. Steta, jer jedini na nivou uz njega je bio Umtiti- igrac za kojeg sam se najmanje nadao i za kojeg sam ucekivao da polako ulazi i mijenja Mascherana nekad.

Body feint- najucinkovitiji dribling u nogometu. Steta, sto ga malo ko zna ovako iskoristit, nogomet bi bio jos mnogo zanimljiviji.
27.10.2020

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 22 maj 2017, 00:29

leorey je napisao/la:da ce najvise igraca napustiti klub jos od 2008 godine! :mrgreen:
Sumnjam da će biti nekog ozbiljnijeg talasanja. Vjerovatno idu Arda, Rafinha, Mascherano i Mathieu. Denis je navodno intransferible, Paco je realno dobar igrač samo mu treba minuta, Gomesa sumnjam da će nogirati nakon samo jedne sezone (forsirat će ga i Valverde maksimalno, ono da se odmah pomirite sa tim).

Problem je sljedeći: Iniesta, Rakitić, Roberto, Denis, Gomes + pojačanje. Opet previše igrača za dvije pozicije, a ne vidim da će se riješiti nekog od nabrojanih.

Uzimajući sve u obzir, ja bih rekao da će biti sljedeći scenarij:

Dolazi neko prosječno ime u vezi, vjerovatno iz Primere (neka Valverdeova želja). A na Bellerina će se istresti brdo para (za beka), čak je i povoljna situacija što je Arsenal ispušio LP, pa bih rekao da je Bellerin bliži nego ikada.

Za stopera ne bih prognozirao, a i boli me neka stvar, samo nek je mlađi od 25.

Dakako bolji scenarij od onog u kojem će se spičkati 80+ miliona na Coutinha. :kafa: A moram priznati da i ovo nije nerealno.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 22 maj 2017, 00:32

messilla je napisao/la:
leorey je napisao/la:da ce najvise igraca napustiti klub jos od 2008 godine! :mrgreen:
Sumnjam da će biti nekog ozbiljnijeg talasanja. Vjerovatno idu Arda, Rafinha, Mascherano i Mathieu. Denis je navodno intransferible, Paco je realno dobar igrač samo mu treba minuta, Gomesa sumnjam da će nogirati nakon samo jedne sezone (forsirat će ga i Valverde maksimalno, ono da se odmah pomirite sa tim).

Problem je sljedeći: Iniesta, Rakitić, Roberto, Denis, Gomes + pojačanje. Opet previše igrača za dvije pozicije, a ne vidim da će se riješiti nekog od nabrojanih.

Uzimajući sve u obzir, ja bih rekao da će biti sljedeći scenarij:

Dolazi neko prosječno ime u vezi, vjerovatno iz Primere (neka Valverdeova želja). A na Bellerina će se istresti brdo para (za beka), čak je i povoljna situacija što je Arsenal ispušio LP, pa bih rekao da je Bellerin bliži nego ikada.

Za stopera ne bih prognozirao, a i boli me neka stvar, samo nek je mlađi od 25.

Dakako bolji scenarij od onog u kojem će se spičkati 80+ miliona na Coutinha. :kafa: A moram priznati da i ovo nije nerealno.
Sve to stoji, i mislim da ce i trenutna veza da odigra mnogo bolje nego ove sezone, bar da uhvate formu pod novim trenerom, jer ne moze gore od ove sezone se igrati. Ali ako dodju 2 dobra veznjaka, nego od tih gore ce otici 100 %.
27.10.2020

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 22 maj 2017, 00:36

Čak bi bilo pozitivno ispušiti kup, jer realno sam kup je kita mlohava.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 22 maj 2017, 00:43

messilla je napisao/la:Čak bi bilo pozitivno ispušiti kup, jer realno sam kup je kita mlohava.
Ismijavat će nas ako osvojimo, to je jasno. Al' zamisli tek da izgubimo, pa to bi show bio. Samo radi toga treba osvojit.

A i radi tačnijeg opadanja Enriquea na klupi:
2015: liga prvaka, liga, kup
2016: liga, kup
2017: kup :mrgreen:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 22 maj 2017, 03:20

Ne treba se puno zamarati ni pojacanjima, najbitnija stvar je da postojeca okosnica ekipe bude motivisana u narednoj sezoni, prije svih mesi, da ne bude onih hodanja i zahebancija, nego da nastavi dobro ovako kako igra u zadnjem dijeku ove sezone, onda naravno i suarez da se vrati u formu i neymar uozbilji

Druga najbitnija stvar je da se dovede dobar trener, koji ce znati motivisati igrace i koji ce ih dobro fizicki pripremiti, ovi koji imaju znanje al i neku psihicku blokadu tipa gomes,denis i sl da ih taj trener zna ohrabriti i izvuci maksimum, i da zna postaviti utakmice, rotirati ni previse ni premalo, to ce biti vrlo bitno da novi trener nadje hemiju s ekipom i neki balans

Tek treca stvar po vaznosti su pojacanja, jer koga god da dovedomo, ako se ovo dvoje gore ne poklopi, isti ce qrac i naredne sezone biti, bez raspolozenog mesija nemamo sta traziti taman da dovedemo i 5 vrhunskih igraca, ako mesi bude hodo po terenu hodat ce i ta pojacanja, jer ocigledno je bilo i u ovoj sezoni da ostali se kao nesto stide da preuzmu vodecu ulogu na terenu ako je mesi neraspolozen na terenu, a ako je raspolozen bolji su i oni

Mora znaci biti motiviranosti i ozbiljnosti da se ne desavaju gluposti zesce ko u ovoj sezoni gdje se jaki protivnici dobijaju a gubi se od malage,deportiva alavesa i sl, bitno je zbaci sve pobjedjivati, a ne pet puta nakantati i jednom izgubiti, pa da onda imas na kraju samo statistiku.

Vezni red se spominje i vise nego sto treba, ne moze se ba njih svaljivati sav teret, u nasoj fornaciji su samo trojica u veznom redu i previse je ocekivati da ta trojica mogu trcati u defanzivi i za sebe i za trojicu naprijed, i jos iznositi lopte pod pritiskom obicno petorice protivnika, i jos da serviraju lopte za prilike msn-u, nema od tog nista ljudi ko god da dodje, mi smo i u najboljim danima veznog reda s xavijem,iniestom yayom ili buskecom imali situaciju da su i njima pomagali prije svih mesi koji je bio rastrcan i stizao je biti i vezni i napadac, pa je pomagao puno i alves, kao i pedro,vilja itd koji su trcali ko osice i pritiskali protivnika i pomagali vezni red i odbranu.

Sad msn nema jednostavno te kretnje i kad nas protivnik napada lako stvara visak, a i kad gradimo napad nema te brzine i otvaranja igraca ko nekad da lopta moze brzo cirkulisati i onda se stvara pogresan dojam da je sve to do veznog reda, a nije sve, iako dosta i jeste, prije svega je do nedostatka kompaktnosti i zbog malo trke koja je potrebna za dobro otvaranje igraca da prime loptu i da se uvijek ima kome dodati.

Najveca je muka bilo gledati nasu trojicu u veznom redu kad im u visoki presing izadje pet sest protivnika, a msn ne mukajet, i onda je patnja ovim jadnicima kud s loptom, jos mesi se uvuce u sredinu da pomogne, a tu najveca guzva i tu se sve zakuje, nema ono da se po stranama rasiri

Bice puno posla ta novog trenera da nadje taj beki balans, prvo mora naci superjakog desnog beka i veznog koji ce ludjackom trkom i dobrom defanzivom morati nadoknadjivati to sto msn ne pomaze dovoljno defanzivu,moraju se presijecati napadi protivnika i vuci polukontre i kontre jer tu smo sa msn najopasniji, ali i prije toga postojece igrace morat ce dobro pripremiti i motivisati, a nije to lak poso
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 22 maj 2017, 11:04

Slazem se sa gdinom Romariom da su kljucna pitanja motiviranosti jednog igraca, ozbiljnosti i korisnosti Neymara, koncetracije Suareza, fizicke pripremljenosti veznog reda, inteligencije odbrane i pametnog djelovanja na trzistu.

Dakle vidjet cemo sta ce i kako ce Valverade da radi ..... sigurno da odavno nismo imali kvalitetnijeg trenera u startu : Enrique, Pep, Martino, Rajkard itd itd .....

Za pocetak mu predlazem da ga lagano jednom igracu poc.ucla i dadne do znanja cijeloj momcadi kako svi isto moraju uraditi kako bi nahranio ego od tog igraca. Predlazem da otjera tatu Neymara sto dalje od kluba da isti ima zabranu ulaska na stadion. Nakon toga jedno 40 samara Neymaru i da mu se ukaze da moze biti najbolji po penzionisanju jednog igraca. Suarezu dati do znanja da nije nedodirljiv i da prijateljstvo njegove zene sa zenom jednog igraca ne moze biti garant za svaku je.benu minutu na terenu.

Rakitic moze biti varijanta za klupe ili eventualno u utakmicama protiv Alavesa Granade Eibara kupa i slicno .... Iniesta takodjer igrac za zadnjih 30ak minuta ili citave utakmice protiv "laksih" protivnika. Busquetsa takodjer fino nasamarati. Albi isto dovesti kvalitetnu zamjenu ili vidjeti kako ce se odigrati situacija sa desnim bocnim jer ce mozda se otovoriti dodatni prostor na lijevom beku. Da ne prdim dalje .... jedva cekam ljeto i da vidim moze li gore od ove sezone ..... ?
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 22 maj 2017, 13:37

Romariooo je napisao/la:Ne treba se puno zamarati ni pojacanjima, najbitnija stvar je da postojeca okosnica ekipe bude motivisana u narednoj sezoni, prije svih mesi, da ne bude onih hodanja i zahebancija, nego da nastavi dobro ovako kako igra u zadnjem dijeku ove sezone, onda naravno i suarez da se vrati u formu i neymar uozbilji

Druga najbitnija stvar je da se dovede dobar trener, koji ce znati motivisati igrace i koji ce ih dobro fizicki pripremiti, ovi koji imaju znanje al i neku psihicku blokadu tipa gomes,denis i sl da ih taj trener zna ohrabriti i izvuci maksimum, i da zna postaviti utakmice, rotirati ni previse ni premalo, to ce biti vrlo bitno da novi trener nadje hemiju s ekipom i neki balans

Tek treca stvar po vaznosti su pojacanja, jer koga god da dovedomo, ako se ovo dvoje gore ne poklopi, isti ce qrac i naredne sezone biti, bez raspolozenog mesija nemamo sta traziti taman da dovedemo i 5 vrhunskih igraca, ako mesi bude hodo po terenu hodat ce i ta pojacanja, jer ocigledno je bilo i u ovoj sezoni da ostali se kao nesto stide da preuzmu vodecu ulogu na terenu ako je mesi neraspolozen na terenu, a ako je raspolozen bolji su i oni

Mora znaci biti motiviranosti i ozbiljnosti da se ne desavaju gluposti zesce ko u ovoj sezoni gdje se jaki protivnici dobijaju a gubi se od malage,deportiva alavesa i sl, bitno je zbaci sve pobjedjivati, a ne pet puta nakantati i jednom izgubiti, pa da onda imas na kraju samo statistiku.

Vezni red se spominje i vise nego sto treba, ne moze se ba njih svaljivati sav teret, u nasoj fornaciji su samo trojica u veznom redu i previse je ocekivati da ta trojica mogu trcati u defanzivi i za sebe i za trojicu naprijed, i jos iznositi lopte pod pritiskom obicno petorice protivnika, i jos da serviraju lopte za prilike msn-u, nema od tog nista ljudi ko god da dodje, mi smo i u najboljim danima veznog reda s xavijem,iniestom yayom ili buskecom imali situaciju da su i njima pomagali prije svih mesi koji je bio rastrcan i stizao je biti i vezni i napadac, pa je pomagao puno i alves, kao i pedro,vilja itd koji su trcali ko osice i pritiskali protivnika i pomagali vezni red i odbranu.

Sad msn nema jednostavno te kretnje i kad nas protivnik napada lako stvara visak, a i kad gradimo napad nema te brzine i otvaranja igraca ko nekad da lopta moze brzo cirkulisati i onda se stvara pogresan dojam da je sve to do veznog reda, a nije sve, iako dosta i jeste, prije svega je do nedostatka kompaktnosti i zbog malo trke koja je potrebna za dobro otvaranje igraca da prime loptu i da se uvijek ima kome dodati.

Najveca je muka bilo gledati nasu trojicu u veznom redu kad im u visoki presing izadje pet sest protivnika, a msn ne mukajet, i onda je patnja ovim jadnicima kud s loptom, jos mesi se uvuce u sredinu da pomogne, a tu najveca guzva i tu se sve zakuje, nema ono da se po stranama rasiri

Bice puno posla ta novog trenera da nadje taj beki balans, prvo mora naci superjakog desnog beka i veznog koji ce ludjackom trkom i dobrom defanzivom morati nadoknadjivati to sto msn ne pomaze dovoljno defanzivu,moraju se presijecati napadi protivnika i vuci polukontre i kontre jer tu smo sa msn najopasniji, ali i prije toga postojece igrace morat ce dobro pripremiti i motivisati, a nije to lak poso
Vidis kako znas fino napisat sve :thumbup: slozio bih se u 90 % svega, osim toga da ce sezona biti za qurac ako Messi bude neraspolozen a mi dovedemo pojacanja. Zapitas li se nekad kako drugi klubovi igraju bez Messija ? Yebes ekipu koja zavisi od jednog igraca ba, makar se zvao Lionel. Upravo ove sezone to se i dogodilo, covjek je sam igrao i sta si dobio ? Kitu mlohavu.

Ako se trznu Iniesta, Busquets, Pique, Neymar i Suarez, pa im dodas jednog Verrattija, Weigla ili Eriksena sa dobrim desnim bekom, nece zime za nas biti. Za Messija se ne trebas brinuti, ukoliko ti gore nabrojani budu na 60 % svog nivoa sa novim pojacanjima, tripleta je izvjesna opet jer Messi, makar je najgore odigrao covjek kad je na terenu vuce za sobom 3-4 igraca i kad stoji. On ce svakako isporuciti opet 40-50 golova i tako olaksat timu.

Treba kritikovati Neymara, koji je zabio manje golova u Ligi od jednog Sandra Ramireza. Yebe mi se za njegovo drkanje uz aut liniju, trebamo direktnos i hladnokrvnost. On je stvarno ubojit na krilu, rijesi se 2-3 igraca i tako olaksa timu, ali onda mora prije da zavrsava ili da se oslobadja lopte, koliko je samo sansi propalo, evo jucer zbog njega, a kamoli svu sezonu. Znaci prije svega, mora se i on dozvati.

Ukoliko Messi vidi da je na nivou bar jos 3-4 igraca, da se trude, povuci ce i on, za njega se ne brinem.
27.10.2020

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 22 maj 2017, 13:54

Zabi lik 53 gola ove sezone a ni oznojio se nije.Imao bi sigurno i 30+ asistencija da su oni panjevi pogađali čiste zicere. I opet se ovdje piše kako je upravo najbolji igrač kojeg su naše oči gledale najveći krivac za ne osvajanje lige.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 22 maj 2017, 13:55

Koja s*anja se ovdje pišu, Coutinho ili Veratti ako ne dođu i iduća sezona ide u qrac. Potrebno je dovest WC igrače, a ne polovnjake pun mi je qrac polovnjaka. Iniesta i Rakitić nemaju sta vise ponuditi treba dovesti dva veznjaka sto je prioritet i iskeširati brdo para za tu poziciju jer utakmica se dobija na sredini. Ako se ne dovedu dva veznjaka odmah otpisite LP, a u Primeri cemo zavisiti od toga koliko ce Real kiksat. Dva veznjaka i desni bek se moraju dovesti i na to sve pare Dat. Pogledajte Reala Casemiro, Modrić, Kroos, Isco, James svih 5 igraca su bolji od bilo kojeg u Barci veznog i opet pored svega ljudi ganjaju Mbappea i ostale WC igrače. To je kljuc uspjeha danas dovoditi najbolje nebitno kakvu ekipu imas. Moje zelje su Veratti i Naingollan ukoliko se ne dovedu takva dva igraca u vezni red ova ekipa ce opet bit prosjek.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 22 maj 2017, 14:58

Nije daleko od istine, ljudi i dalje misle da je Iniesti 28 i da ce iduce sezone dobar bit, zaboravite ljudi, ako cemo racunati na njega u jacim tekmama, nemamo se cemu previse nadati osim ako pored njega ne bude Verratti i raspolozen Busquets.
I ja bi 2 klasna veznjaka doveo, ne smiju se oslanjati na formu Rakitica il starog Iniestu, a pogotovo ne na nagli napredak Denisa, Gomesa il Rafinhe.
Treba se pucati na visoko, prodati polovnjake, dva vrhunska veznjaka tipa Verrattija, Kokea, Saula, Radje, Bernanda Silve, Eriksena, pa i Coutinha, sto da ne.
Al ne treba zaboraviti ni ocajnu odbranu, treba bocni, treba bar 1 novi stoper, promovirati Marlona i ocekivati da napreduje, ne smije se ostati na 2 stopera i Marlonu.
Arda, Gomes, Mathieu, Verma, Rafinha, Munir to rasprodati i nadati da ce izvuci bar 70mil za njih i uloziti u klasna pojacanja.
Treba sto prije to zavrsiti da Valverde zna s cim raspolaze i da ima predsezonu da sve poslozi i udje spremno u iducu.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 22 maj 2017, 15:04

Jedno je sigurno, a to je da imamo novog desnog beka koji će, veoma moguće, igrati na toj poziciji protiv Alavesa. :kafa:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

realno
Kontakt:

Post Postao/la realno » 22 maj 2017, 15:21

Sto se mene tice,ja bih i Suareza ukrcao na avion,u jednom smjeru,ispuho...
Celik u srcu

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 22 maj 2017, 23:32

kakve su ovo price o Predatoru iz Munchena :mrgreen:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 23 maj 2017, 00:02

miki_92 je napisao/la:kakve su ovo price o Predatoru iz Munchena :mrgreen:
Mokri snovi brate .....

Ja da se pitam a ne pitam gledao bi Turana da puknem u Inter ili Milan jer imaju para i ocajni su u povratku na vrh italijanskog nogometa. Takodjer bi Raketu utrpao za Predatora Bayernu ukoliko su zainteresovani. Izvalio mud.a i otisao po veratija na koljenima u Pariz. I onda produzio dalje do Londona ali u plavi dio i pitao fino Azpija da se vrati u Spaniju jer Chelsky ima Alonsa i ganjaju Fabinja tako da imaju alternativa.

I onda na kraju se mokri snovi ostvaruju i izvaljujemo ponudu Parizu za Di Mariju koju oni prihvataju a mi se rjesavamo Gomesa ah meraka u veceri rane.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 23 maj 2017, 00:36

Sumnjam da ce Bayo pustiti Sanchesa, on je tip igraca kao i Radja, a vjerujem da ce takav tip igraca imati buducnost u Barci ako je bude vodio Valverde, uz njega bi jos trebalo dovesti il Verrattija il Serija da kontroliraju tempo i vezni red je spreman.
Iako i njega kombinacija Seri+Bernard Silva bi bila isto poprilicno dobra, al mi se sve cini da ce Seri u Barcu, nerealno mi je ocekivati i Kokea i Verrattija. Seri je odlican igrac, zna igrati lopte tako da nemam nista protiv, al ne moze ostati kao jedino pojacanje u vezi za iducu sezonu.
Takodjer mi izgleda da je Bellerin vec gotov posao, pogotovo sad kad Arsenal nece ni LP igrati, iako se ja iskreno nadam da ce Semeda dovesti, al nada umire zadnja.
Deulofeu takodjer dolazi, znaci jos treba upikirati Davinsona Sancheza sto prije, taj momak se ne smije propustiti, strasan igrac, a potencijal da ni ne spominjem, obavezno ga dovesti.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 23 maj 2017, 15:52

MrHc je napisao/la:
Mokri snovi brate .....

Ja da se pitam a ne pitam gledao bi Turana da puknem u Inter ili Milan jer imaju para i ocajni su u povratku na vrh italijanskog nogometa. Takodjer bi Raketu utrpao za Predatora Bayernu ukoliko su zainteresovani. Izvalio mud.a i otisao po veratija na koljenima u Pariz. I onda produzio dalje do Londona ali u plavi dio i pitao fino Azpija da se vrati u Spaniju jer Chelsky ima Alonsa i ganjaju Fabinja tako da imaju alternativa.

I onda na kraju se mokri snovi ostvaruju i izvaljujemo ponudu Parizu za Di Mariju koju oni prihvataju a mi se rjesavamo Gomesa ah meraka u veceri rane.
Bio bi to savrsen transfer rok :mrgreen: ali daj Boze da iko od tih nabrojanih dodje :lol:
27.10.2020

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 23 maj 2017, 15:55

Wandelanoite je napisao/la:Koja s*anja se ovdje pišu, Coutinho ili Veratti ako ne dođu i iduća sezona ide u qrac. Potrebno je dovest WC igrače, a ne polovnjake pun mi je qrac polovnjaka. Iniesta i Rakitić nemaju sta vise ponuditi treba dovesti dva veznjaka sto je prioritet i iskeširati brdo para za tu poziciju jer utakmica se dobija na sredini. Ako se ne dovedu dva veznjaka odmah otpisite LP, a u Primeri cemo zavisiti od toga koliko ce Real kiksat. Dva veznjaka i desni bek se moraju dovesti i na to sve pare Dat. Pogledajte Reala Casemiro, Modrić, Kroos, Isco, James svih 5 igraca su bolji od bilo kojeg u Barci veznog i opet pored svega ljudi ganjaju Mbappea i ostale WC igrače. To je kljuc uspjeha danas dovoditi najbolje nebitno kakvu ekipu imas. Moje zelje su Veratti i Naingollan ukoliko se ne dovedu takva dva igraca u vezni red ova ekipa ce opet bit prosjek.
Upravo to ja mjesecima pisem...bez pravih pojacanja otpisite titule, a pogotovo LP. Pustite se suplje i "cekanja" djece da "nadodju". Ako hocete instant uspjeh, iskesirajte. Kao i 2015 godine.

A djeca se uvijek polako mogu uvoditi, kao Marlon neki dan, da zakripis nesto ili da ih uvodis pri rezultatu od 4:0 i slicno.

Neki jos misle da je Iniesta najbolji veznjak svijeta :lol: vjerovatno kompletna nasa uprava. Covjek bljesne 2-3 tekme u sezoni i to je to. Najbolja utakmica mu je vjerovatno na Bernabeu ove sezone.
27.10.2020

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 maj 2017, 16:35

MrHc je napisao/la:
Raketu utrpao za Predatora Bayernu ukoliko su zainteresovani.
:nene:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 23 maj 2017, 17:24

Kakav Di Maria, em cigan, em zna zatrokirati, tj. igrati u valovima. Nekonstantan igrac, ne vjerujem da bi bio ista bolji od Brazilca.
R. Sanchez mi se ne cini igrac za Barcu, bolje rjesenje od portugalskog virtuoza, ali nije to to.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.