Extra pjesma, svaka častJesam ša'e je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nadam se veceras prije svega dobroj igri, fer navijanju, i naravno da pobijedimo, nebitno kojim rezultatom
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Extra pjesma, svaka častJesam ša'e je napisao/la:[youtube][/youtube]
Adnan_Zeljovac je napisao/la:Njanje-Celik 0:1...
Adnan_Zeljovac je napisao/la:Njanje-Celik 0:1...
Sloboda - Kondukter 2-0 onako realno rutinski.Adnan_Zeljovac je napisao/la:Njanje-Celik 0:1...
Horde zla nemas, jedino da odes do udruzenja na Ciglanama, to bih ti toplo preporucio, gore je ostalo nesto sto se nije prodalo.hordas_Bec je napisao/la:e momci imam jedno pitanje .. ima li igdje u Sarajevu da se kupe kvalitetne majce s natpisom Horde Zla, FK Sarajevo i slicno .. posto dolazim aBd na tekmu s francuzima pa bi htjeo uzeti koju .. hvala unaprijed
ps: veceras pobjeda
Koliko godina imaš dragi dječko!? Vidiš meni kao starijem navijaču koji ima navijačkog staža više od tebe realnoHORDAS_1987 je napisao/la:A vidi elektrike nase lijepe on nam se ne svadza s manijacima o je lijep dobar posten,stari si ti dripac a mi BALAVURDIJA trebal u cosak da odemo da vam ne smetamoMangupi moji, pase moje lijepe nigdje vas nije bilo kad je bilo najteze, sad kad se sjever vratio i poslozile kockice sad ste kao ultra mega navijaci dajete sebi za pravo vrijedzat i omalozavat nekog al hajd
Pozdrav i odoh se pripremat za tekme....
Vratili su se hvala Bogu zivi i zdravi u Njemacku i nece ih biti vcrs !spica je napisao/la:Moze li mi neko reci hoce li i veceras biti braca iz Dresdena?
Nisam nista pitao sto bi moglo ugroziti nasu ili neku drugu grupu, uglavnom hvala na obavijesti!Fare_Sa je napisao/la:Vratili su se hvala Bogu zivi i zdravi u Njemacku i nece ih biti vcrs !spica je napisao/la:Moze li mi neko reci hoce li i veceras biti braca iz Dresdena?
Ovo nije pravo mjesto da iznosis ta pitanja !
Na nasem forumu bi dobio ban !![]()
Ugl vcrs samo takva spica !
OTKRIJTE TAMNU STRANU SJEVERA !![]()
Svi na sjever, Hordanje se nastavlja !
6 sjever, 10 istok i zapad..za goste besplatno..ja mislim za celik da je takoBorac! je napisao/la:koje su cijene ulaznica kod vas?
pozz i za tebe druze..vidimo se aBdbilino polje je napisao/la:poz za sve hz vidimo se na tekmi pozzz
Trenutno korisnika/ca: PingoFTW, trunks1946 i 42 gosta.