PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Kako bi oplak'o da im sad iz Slobode bace saopstenje, mozda je ostao sudija zakljucan, mozda je nestalo vode, izgubljen kljuc

...ovo je samo upozorenje Slobodi i Vladi Jagodicu da odigraju fer i posteno zadnje kolo
alaj smo se prestrasili
Ali fakat, ODAKLE OBRAZ?

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ko je potpisao ovo saopstenje Bgt. Ja bih ga strijeljao da je pisao ispred mog kluba. Navijaci Celika popularni Robijasi su elokventni za ove bolide. 
Zeljkan ce se zaliti UEFI.
Bahatili se i šprdali nakon što su pokrali Slobodu na Grbavici, a sad bi fer i korektno zalaganje od Tuzlaka kojim tekma ništa ne znači, kao što ni Željkanu nije značila ona u Trebinju. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ajmo drugovi i braco,susjedi i komsije,ruke gore SVI SVI SVI
BIĆE ŽELJO K U RA C ŠAMPINJON, K U R AC ŠAMPINJON K U R A C ŠAMPINJON
a sada ekonomsko propagandni program iz naseg studija
BIĆE ŽELJO K U RA C ŠAMPINJON, K U R AC ŠAMPINJON K U R A C ŠAMPINJON
a sada ekonomsko propagandni program iz naseg studija
Sariel je napisao/la:ajmo drugovi i braco,susjedi i komsije,ruke gore SVI SVI SVI
BIĆE ŽELJO K U RA C ŠAMPINJON, K U R AC ŠAMPINJON K U R A C ŠAMPINJON![]()
![]()
a sada ekonomsko propagandni program iz naseg studija![]()
to poslije utakmice... kad budu pricali da je sloboda slabo odigrala, da je pustila .... saopstenje Slobode:Lakoste je napisao/la:Kako bi oplak'o da im sad iz Slobode bace saopstenje, mozda je ostao sudija zakljucan, mozda je nestalo vode, izgubljen kljuc![]()
![]()
"Slabo? Kako slabo? Mozda je Ordagića ostavila dejvojka pa nije trčao, mozda je Veselinovicu krava dala 9 umjesto po ustaljenoj proceduri 14 litaram pa je psihicki pao, možda je golmana napala pčela kod golova Zrinjskog pa nije vidio loptu... "
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
kako ide ona škorina sude mi?

Cujete li vi da nesto pucketa?
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sariel je napisao/la:kako ide ona škorina sude mi?![]()
- escobarpablo
- Kontakt:
Smijes li u avatar da zeljkan neće biti šampion?PticaSelica1921 je napisao/la:Samo da se zna da ste nosili sahovnice
Vec 4 Dan ne izlazite iz ustaskih supaka,sto nije cudno ni za jedne ni za druge.Za njih citav svijet zna da su pi.cke a za vas i golubovi u Seheru.
A sta mislite samo da onaj Jado Vlagodic stvarno postane Murinjo preko noci i izvuce bod a oni hadalji uspiju radnika uzeti?
Ostat ce vam ove sahovniceDok je svijeta i vijeka .Smradovi jedni,prvo Sirokom pokloniste kup a sad se lizete s ujkama i nosate sahovnice
![]()
Posto obraz 1946 ?
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
to sto je nesto kasnilo to odma znaci nesto neregularno, mozda je zastavica pukla, mozda jeeee vode nestalo,pa nije mogo, mozda se sudija zakljuco u svlacionici, pa nisu imali rezervni kljuc..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja smijem da nece ni slijedece sezone biti sampion.escobarpablo je napisao/la:Smijes li u avatar da zeljkan neće biti šampion?PticaSelica1921 je napisao/la:Samo da se zna da ste nosili sahovnice
Vec 4 Dan ne izlazite iz ustaskih supaka,sto nije cudno ni za jedne ni za druge.Za njih citav svijet zna da su pi.cke a za vas i golubovi u Seheru.
A sta mislite samo da onaj Jado Vlagodic stvarno postane Murinjo preko noci i izvuce bod a oni hadalji uspiju radnika uzeti?
Ostat ce vam ove sahovniceDok je svijeta i vijeka .Smradovi jedni,prvo Sirokom pokloniste kup a sad se lizete s ujkama i nosate sahovnice
![]()
Posto obraz 1946 ?
Ne bi me cudilo da povalite Zrinjski.Sariel je napisao/la:kakvo to,nismo mi oni. samo posteno![]()
p.s ocekujem priopcenje na saopcenje
isto ko i na nasoj temi, odigrat posteno, za svoj obraz..
pa ko bude bolji nek pbijedi..
niposto onako ko oni supacki..
dodje cica na kolica uvijek..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Od Leotara zabila im je Sloboda vise puta.Sariel je napisao/la:isto ko i na nasoj temi, odigrat posteno, za svoj obraz..
- LegendKiller
- Kontakt:
E čuj im priče kako to da Zrinjski već slavi titulu jedno kolo prije kraja, a oni već naručili šampionske majice tri kola prije kraja.
Dragi moji štrumovi, jeste da ste izgubili titulu koju ste već imali u rukama, jeste da ste istu izgubili protiv najvećeg rivala, činjenica je da to boli još više, jeste da je Zrinjski došao do pobjede iz sumnjivog penala u zadnjim minutama, ali imajte barem mrvu dostojanstva.
Dragi moji štrumovi, jeste da ste izgubili titulu koju ste već imali u rukama, jeste da ste istu izgubili protiv najvećeg rivala, činjenica je da to boli još više, jeste da je Zrinjski došao do pobjede iz sumnjivog penala u zadnjim minutama, ali imajte barem mrvu dostojanstva.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.