Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Juventusovi,ne ocajavajte,najveci transferi se desavaju zadnjih par dana,cak i zadnjih minuta prelaznog roka...Ima jos nada za vas!!!
80mil su obecavali dok su bili tu Secco, Bettega i Blanc na celu.. ko zna cime se drogiraju Agnelli i Marotta..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- JuveSissoko
- Kontakt:
Diego ostaje
a izgleda da mi imamo najmladju ekipu u ligi,to nije lose 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
Danilo Pereira blizu,Elia treba da se zapocne posao oko toga,hajmo Eljero prihvati 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
Pereira - valjda je to ovaj lik http://www.transfermarkt.de/de/danilo-p ... 41050.html
a ako dodje ,posudba u Parmu,zvuci poznato???
a ako dodje ,posudba u Parmu,zvuci poznato???

Rekla-kazala... vezu nas sa Trémoulinas iz Bordeaux. Hajd' Marotta, pa pogodi bar jednom da valja.
.
Uglavnom mudro zboris

To je bio brend Juventusa nekad, mozda se ponovo vratiGoogle je napisao/la:Juventusovi,ne ocajavajte,najveci transferi se desavaju zadnjih par dana,cak i zadnjih minuta prelaznog roka...Ima jos nada za vas!!!

Uglavnom mudro zboris

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Arsenalisation
- Kontakt:
jestel vi doveli ista znacajno kako ste najavljivali msm uprava kako je najavljivala vi ste do sad trebali brat bratu 5 velikih igraca dovesti...slabiji ste nego prosle godine..

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Kako mozemo biti slabiji od prosle godine, kad niko nije otisao od bitniji igrača, a usput riješilo se par kloceva. A došlo je i par novi imena od koji treba istaknuti Motu, Bonucia i Pepea. Tako jarane da ne mozemo biti slabiji od prosle sezone nikakoArsenalisation je napisao/la:jestel vi doveli ista znacajno kako ste najavljivali msm uprava kako je najavljivala vi ste do sad trebali brat bratu 5 velikih igraca dovesti...slabiji ste nego prosle godine..![]()

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- JuveSissoko
- Kontakt:
lijevo krilo dolazi ono bas da se pare uloze,a ostalo ono ako se sta smandrljavi sa nekim prodajama, zamjenama i to,eh et tako ja skonta Marottu,nesto mi bunca 

- Los*Blancos
- Kontakt:
Hoceli Juve danas uzeti u Grazu?? 

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Juventus veceras od 21:05 igra playoff utakmicu Evropske lige protiv austrijskog Stuma iz Graza na stadionu UPC Arena. Nakon što je savladan Shamrock Rovers u trećem pretkolu ždrijeb u Nyonu je spojio Juventus sa Sturmom.
Klub iz Graza je u trećem pretkolu izbacio Dinamo iz Tbilsia ukupnim rezultatom od 3:1. Prva utakmica je u Grazu završena pobjedom od 2:0, dok je revanšu bilo neriješeno - 1:1. Tako su se obje ekipe plasirale u playoff Evropske lige. Pobjednik ulazi u grupnu fazu ovog natjecanja.
Igrači koji nisu otputovali u Austriju su: Buffon, Grosso, Salihamidžić, Iaqinta, Zebina i Camoranesi. Revanš je na rasporedu 7 dana poslije prve utakmice, dakle 26. augusta na Olimpicu u Torinu..
Del Neri je poveo sljedece igrače za ovu utakmicu:
2 Mota
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
8 Marchisio
10 Del Piero
11 Amauri
13 Manninger
17 Trezegeut
19 Bonucci
20 Lanzafame
21 Grygera
23 Pepe
25 Martinez
28 Diego
29 De Ceglie
31 Constantino
32 Storari
33 Legrottaglie
40 Ferrero
Sastav koji će najvjerovatnije istrčati večeras na teren: Storari, Motta, Bonucci, Chielini, De Ceglie, Sissoko (Felipe Mele), Marchisio, Pepe, Lanzafame, Diego, Amauri.
Klupa: Manninger, Grygera, Legrottaglie, F. Melo(M.S.), Martinez, Del Piero, Trezeguet.
.................Storari................
Motta........Bonucci...Chiellini.....De Ceglie
............Sissoko(F.M.)..Marchisio
Pepe...................................Lanzafame
............................Diego
................Amauri
Klub iz Graza je u trećem pretkolu izbacio Dinamo iz Tbilsia ukupnim rezultatom od 3:1. Prva utakmica je u Grazu završena pobjedom od 2:0, dok je revanšu bilo neriješeno - 1:1. Tako su se obje ekipe plasirale u playoff Evropske lige. Pobjednik ulazi u grupnu fazu ovog natjecanja.
Igrači koji nisu otputovali u Austriju su: Buffon, Grosso, Salihamidžić, Iaqinta, Zebina i Camoranesi. Revanš je na rasporedu 7 dana poslije prve utakmice, dakle 26. augusta na Olimpicu u Torinu..
2 Mota
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
8 Marchisio
10 Del Piero
11 Amauri
13 Manninger
17 Trezegeut
19 Bonucci
20 Lanzafame
21 Grygera
23 Pepe
25 Martinez
28 Diego
29 De Ceglie
31 Constantino
32 Storari
33 Legrottaglie
40 Ferrero
Sastav koji će najvjerovatnije istrčati večeras na teren: Storari, Motta, Bonucci, Chielini, De Ceglie, Sissoko (Felipe Mele), Marchisio, Pepe, Lanzafame, Diego, Amauri.
Klupa: Manninger, Grygera, Legrottaglie, F. Melo(M.S.), Martinez, Del Piero, Trezeguet.
................Amauri
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Šta ti mislišLos*Blancos je napisao/la:Hoceli Juve danas uzeti u Grazu??

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
Kraske stiže ,to momak,cekao i docekao,hvalaaa
- Los*Blancos
- Kontakt:
juventus 0244 je napisao/la:Šta ti mislišLos*Blancos je napisao/la:Hoceli Juve danas uzeti u Grazu??

El mejor club del siglo XX
Normalno da ce pobjediti aBd, a za ovo da se bojimo da ce Juve izgubiti od SturmaLos*Blancos je napisao/la:juventus 0244 je napisao/la:Šta ti mislišLos*Blancos je napisao/la:Hoceli Juve danas uzeti u Grazu??nije valjda da se Sturm.G

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Ouuuuuuuuu los tim bgm tesko cemo tamo nesh napravitjuventus 0244 je napisao/la:Juventus veceras od 21:05 igra playoff utakmicu Evropske lige protiv austrijskog Stuma iz Graza na stadionu UPC Arena. Nakon što je savladan Shamrock Rovers u trećem pretkolu ždrijeb u Nyonu je spojio Juventus sa Sturmom.
2 Mota
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
8 Marchisio
10 Del Piero
11 Amauri
13 Manninger
17 Trezegeut
19 Bonucci
20 Lanzafame
21 Grygera
23 Pepe
25 Martinez
28 Diego
29 De Ceglie
31 Constantino
32 Storari
33 Legrottaglie
40 Ferrero
................Amauri

Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
Da se i to brate napokon realizuje, a možda i ima nesšto od toga, jer već par dana nije ništa pisalo o Krasiću. Sigurno su se potajno nadali da će Wolfsburg pristati na razmjenu Diego plus pare za Džeku, jer ne mogu obadvojica zbog pravila o igračima izvan EU.jasko_juve je napisao/la:http://juvefans.info/vijesti.php?subact ... om=&ucat=2&
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Pa ako mislimo da nisu sposobni pobjediti Sturm kako onda protiv Rome, Milana, Intera. Proći će Sturm, a aBd i Skudetno nije nedostizan.ala_juve_tm87 je napisao/la:Ouuuuuuuuu los tim bgm tesko cemo tamo nesh napravit

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Buffon
Motta - Bonucci - Chiellini - x
Krasic - Melo - Marchisio - Pepe ( Lanza )
Diego - Trezeguet
falio bi nam bek da imamo dobar sastav.. sa ovakvim krilima koji ce gadjati Davida centarsutevima imamo sanse.. sjetite se da smo prosle godine igrali bez krila a u napadu 3 robusna napadaca..
Motta - Bonucci - Chiellini - x
Krasic - Melo - Marchisio - Pepe ( Lanza )
Diego - Trezeguet
falio bi nam bek da imamo dobar sastav.. sa ovakvim krilima koji ce gadjati Davida centarsutevima imamo sanse.. sjetite se da smo prosle godine igrali bez krila a u napadu 3 robusna napadaca..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.