FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Bog zna kakva ce nam ekipa biti za Evropu. Nemamo vremena,a veliki broj igraca odlazi. Na hajr.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Burno ce biti vjeruj mi, titula koja je 99% trebala biti nasa je ispustena na amaterski nacin znam 100% da je uprava ucinila sve da imaju idealne uslove za osvajanje titule, nista nije falilo ni igracima ni treneru znaci dobro je i rekao u tekstu trener prvi ide na panj sto je i realno u svijetu fudbala samo kod nas se mogu sazaliti na trenera sto je apsurdno, jednostavno to je fudbal i neko mora platiti cijenu a nasa sreca je sto je on svakako tanak trener pa i nije neka zalost sto ce dobiti otkaz, ne moze se niko drugi okriviti jer imali su najbolje navijace sto je cinjenica imali su upravu sta su god zinuli dobili su zalosno je i pomisliti da je neko drugi kriv ali ne moze se otjerati 25 igraca i za ocekivati je da prvo leti trener.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Jeli Petrovicu postavljen cilj da osvoji titulu kad je preuzeo ekipu?
- Neandertalac
- Kontakt:
Avlami@
Ako se vrati Amar mi nikada nećemo postati ozbiljan Klub
Samo čitaj, niko ti ne brani.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Jest upravu si, zato se on i odreko titule ipak je evropa cilj covjek je od rijeci.samoposmatram je napisao/la:Jeli Petrovicu postavljen cilj da osvoji titulu kad je preuzeo ekipu?
SaboBabo je napisao/la:Jest upravu si, zato se on i odreko titule ipak je evropa cilj covjek je od rijeci.samoposmatram je napisao/la:Jeli Petrovicu postavljen cilj da osvoji titulu kad je preuzeo ekipu?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Neandertalac
- Kontakt:
Rokoko87 je napisao/la:SaboBabo je napisao/la:Jest upravu si, zato se on i odreko titule ipak je evropa cilj covjek je od rijeci.samoposmatram je napisao/la:Jeli Petrovicu postavljen cilj da osvoji titulu kad je preuzeo ekipu?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Ako ce na svaku skakljivu situaciju preko bojovnika prijeti odlaskom i nekim gasenjem kluba odmah neka idu. Treba sacekati da se prvenstvo zavrsi i analizu napraviti. Ako titule ne bude Petrovic i Cenan napolje, a Uprava dobro neka razmisli ko je najbolji izbor i neka priznaju svoje greske da ih ne bi ponavljali.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Pa daj te mu odkaz meni ni iz dzepa ni u dzep.
Amar nece doci, planirajte nova imena ako sutra bude otkaz.
To je sustina cijele price ovdje.
- Zeljeznicar -
U nadolazećem prelaznom roku dovesti 35 novih igrača, onda raskidati ugovore sa njima, ići na štetu kluba kao i prethodnih sezona.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ne vjerujem ni da ce sutra dati otkaz Petrovicu. Uskoro ce nova tekma,a nema ga ko zamijeniti.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ma bilo titule ili ne, oni trebaju ići, ko god gleda svojim očima vidi da ovo ne vodi nigdje.plavousrcu je napisao/la:Ako ce na svaku skakljivu situaciju preko bojovnika prijeti odlaskom i nekim gasenjem kluba odmah neka idu. Treba sacekati da se prvenstvo zavrsi i analizu napraviti. Ako titule ne bude Petrovic i Cenan napolje, a Uprava dobro neka razmisli ko je najbolji izbor i neka priznaju svoje greske da ih ne bi ponavljali.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Scenarij koji cemo vrlo vjerovatno gledati ako dodje novi strucni stab. Te novi igraci, nova taktika, novi nacin pripreme...Rokoko87 je napisao/la:U nadolazećem prelaznom roku dovesti 35 novih igrača, onda raskidati ugovore sa njima, ići na štetu kluba kao i prethodnih sezona.
Samo uporedi prelazni rok prije i poslije Petrovicevog dolaska, tj. prije nego sto je neko malo uveo razuma u sve te dolaske.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: SlevinKelevra, dana/u 23 maj 2017, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Eto im saopstenje. Spali smo na nivo ovog kluba koji nema 2.000 ljudi na utakmicama. Bitno je da se pisu saopstenja,a ne da se nasi puleni malo pokrenu i pokazu neki kvalitet ako ga uopste imaju.
- Neandertalac
- Kontakt:
Nećemo mi birati već bankari, advokati, trgovci. Ako može kakav poslušnik pa neka u prva tri intervjua odmah naglasi kako nikad na svijetu nije vidio bolju upravu i tako te fudbalske stvari.Zenzo je napisao/la:Amar nece doci, planirajte nova imena ako sutra bude otkaz.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Šta je tu čudno? U ovoj ligi bolja nikad nije postojala.Neandertalac je napisao/la:pa neka u prva tri intervjua odmah naglasi kako nikad na svijetu nije vidio bolju upravu
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
ZrinjskiLjoZee je napisao/la:Eto im saopstenje. Spali smo na nivo ovog kluba koji nema 2.000 ljudi na utakmicama. Bitno je da se pisu saopstenja,a ne da se nasi puleni malo pokrenu i pokazu neki kvalitet ako ga uopste imaju.
Gospodski,kulturno i ****
Ali prvo neka i oni pometu ispred avlije i vrate ukradeni stadion.!
Stose tice Slavke i svega ostalog on nije dostojan Klupi Zelje, Amar ili Vinko Marinovic pa cak Odovic moje su zelje neke .. Neznam za vas al meni izgubljenu titulu nemoze nista zamazat oci nit me utjesit , nikakav bum a bogami ni izgradnja Juga me nemoze da smriri... Mrs iz svetinje svi redom picke one jedne.. Ne boli poraz kolko boli vasa Izdaja !
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Trenutno korisnika/ca: DinGospo21, GIBRA, LFC_LAVOV i 43 gosta.