FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma naravno, udbaši i ublehaši bili i ostali. Ove stvari vadim zbog naše raje. Naša raja mora znati da smo ovdje mi u svom i na svom. Ublehaši će nekom zabranjivati u grad da dođe. U mišju rupu su se sakrili zadnjih godina i sve će im gore biti. Moj grad moj klub ha ha 
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Bilo je i komunista, ali uglavnom je bitno da su bili antifašisti. Ne mora se biti komunist da bi bio antifašist. To režim nije mog'o nikako da shvati i svari.
e jbg camac
sad si navukao djecicu
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Boli me k.... kako su nastali razna torpeda i rezimski klubovi i timovi, svaka drzava imala je svoje mezimce sklono politickim uvjerenjima i nastojala da ugusi timove sa tradicijom, jedino je Zeljo nadzivio 3 drzave i zbog toga nismo klub nego Drzava a akobogda bicemo i planeta!!
U Tuzlu po bodove!!
U Tuzlu po bodove!!
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
E SVAKA TI ČAST ZA OVO DAJEM ŽIVOT ZA TEBE SAMO ZOVI KADA ZATREBAMčamac je napisao/la:Bilo je i komunista, ali uglavnom je bitno da su bili antifašisti. Ne mora se biti komunist da bi bio antifašist. To režim nije mog'o nikako da shvati i svari.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Kad prestaneš lagati jer sve si slag'o od A do Ž onda možemo ja i ti koju progovoriti. Daj samo jedan dokaz za bilo koju tvoju tvrdnju. Šta ba ti znaš o Maxu Luburiću? Kakav crni Milan Ribar ba. Otresi se ubleha i mitologije što su vas kljukali decenijama pa dođi. Moj dedo koji nikad komuinjara nije bio je od svoje plate decenijama kao i hiljade drugih za Želju i stadion odvaj'o. To je za vas nemoguća misija da uopšte shvatite da postoji takav klub.
Sad žurim kući, a pisat ćemo drugom prilikom i o Željinim stadionima. Mi imamo sve crno na bijelo. Mi imamo historiju. Tešku, ali je imamo.
Sad žurim kući, a pisat ćemo drugom prilikom i o Željinim stadionima. Mi imamo sve crno na bijelo. Mi imamo historiju. Tešku, ali je imamo.
Blueone je napisao/la:KAd je utakmica sa Slobodom, subota il nedjelja i koji termnin??
Unaprijed zahvalan!
Seyo_TM je napisao/la:Sloboda - Željezničar
21. avgust - 17.00
(Robert Zrilić, Momir Širko, Senad Ibrišimbegović)
E ok hvala
Fino gostovanje, nadam se da ce bit naroda
Pozz
Fino gostovanje, nadam se da ce bit naroda
Pozz
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
koja je cijena ulaznica kod vas? hvala
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
jug 5 sjever 10 zapad 15Borac! je napisao/la:koja je cijena ulaznica kod vas? hvala
Za zivot cijeli!
hvalaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:jug 5 sjever 10 zapad 15Borac! je napisao/la:koja je cijena ulaznica kod vas? hvala
jug 5 sjever 8 zapad 20 je bilo protiv zvijezdeBorac! je napisao/la:hvalaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:jug 5 sjever 10 zapad 15Borac! je napisao/la:koja je cijena ulaznica kod vas? hvala
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
ko ovo nam nabija posjete na ovu temu svaka mu cast,svake sekunde refreshiram browser po 10 novih posjeta 
Zadnja izmjena: Snickers5, dana/u 18 avg 2010, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
imal trening veceras?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- bistrikboy
- Kontakt:
Tema!
Off obrisan,dosta vise price o grafitima i navijacima.
Off obrisan,dosta vise price o grafitima i navijacima.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- zlaya_tm87
- Kontakt:
na oficijelnoj stranici prekoracen bandwith, nemojte mi reci da do kraja mjeseca nema fkz.com? 
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Dokle ide ovaj debilizam izmedju pojedinaca, a ti se u glavnom nesjecaju rata, i da smo zajedno branili grad nije bilo razlike nikada, zajedno se islo na utakmice i vracalo sa istih, a sad djeca gledala football factory pa se nafurala, navijacki zivoti ovo ono, nekada su Manijaci i Horde bili primjer svima u svijetu kako gradski derbi prodje bez belaja a danas prijetite jedni drugima pistoljima i oruzijem, moj brat navija za Sarajevo a ja za Želju a da njega neko dofati pa bio bi spreman dici juznu tribinu u zrak a tako i sjevernu, trebate se malo okrenuti necemu boljem, pa kad jedan klub izgubi onda se prepucavati i zajebavati a ne tuci i nesto foll mrziti, kako da mrzim nekoga ko je samnom 4 godine gladovao, i strahovao, kako da mrzim komsiju koji je zbog mene dio tjela dao i kako da mrzim ja navijaca sarajeva,, ja to nemogu i necu,
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
sta se usutise o onom Rusu..hoce li sta biti od njega 
Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
- bistrikboy
- Kontakt:
Meni stranica najnormalnije radi.Rus je jos sa nama trenira.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Bandwidth Limit Exceededbistrikboy je napisao/la:Meni stranica najnormalnije radi.Rus je jos sa nama trenira.
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.
Apache/2.0.63 (Unix) mod_ssl/2.0.63 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_bwlimited/1.4 Server at http://www.fkzeljeznicar.com Port 80
eto to je poruka, nadam se da je do mene, al ne radi ni u exploreru ni u mozilli
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.