FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 23 maj 2017, 16:41

Neandertalac je napisao/la:pa neka u prva tri intervjua odmah naglasi kako nikad na svijetu nije vidio bolju upravu
Šta je tu čudno? U ovoj ligi bolja nikad nije postojala.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 23 maj 2017, 16:47

LjoZee je napisao/la:Eto im saopstenje. Spali smo na nivo ovog kluba koji nema 2.000 ljudi na utakmicama. Bitno je da se pisu saopstenja,a ne da se nasi puleni malo pokrenu i pokazu neki kvalitet ako ga uopste imaju.
Zrinjski :thumbup:
Gospodski,kulturno i ****
Ali prvo neka i oni pometu ispred avlije i vrate ukradeni stadion.!

Stose tice Slavke i svega ostalog on nije dostojan Klupi Zelje, Amar ili Vinko Marinovic pa cak Odovic moje su zelje neke .. Neznam za vas al meni izgubljenu titulu nemoze nista zamazat oci nit me utjesit , nikakav bum a bogami ni izgradnja Juga me nemoze da smriri... Mrs iz svetinje svi redom picke one jedne.. Ne boli poraz kolko boli vasa Izdaja !
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 23 maj 2017, 16:48

Virtu4l je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:pa neka u prva tri intervjua odmah naglasi kako nikad na svijetu nije vidio bolju upravu
Šta je tu čudno? U ovoj ligi bolja nikad nije postojala.
Ništa čudno, sasvim normalna i potrebna stvar. I meni bi bili vrhunski da mi je 8.000 plata a da sam mućak.

A još dok ti "najbolji" skuže da sam mućak, prođe po godine. To bi bilo slično kada bi nas pet sa foruma dalo oglas za naučnika u oblasti cijepanja atoma. I prezentira nam on svoj plan a mi gledamo ko tele u šarena vrata.

Dokle god nam je ova činjenica ok, nema naprijed.

Ah, zamalo da zaboravim. Ima Ćenan, on je stručan i radi ko sat, nema veze što je Pitar.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 maj 2017, 16:51

Neandertalac je napisao/la:Ništa čudno, sasvim normalna i potrebna stvar. I meni bi bili vrhunski da mi je 8.000 plata a da sam mućak.

A još dok ti "najbolji" skuže da sam mućak, prođe po godine. To bi bilo slično kada bi nas pet sa foruma dalo oglas za naučnika u oblasti cijepanja atoma. I prezentira nam on svoj plan a mi gledamo ko tele u šarena vrata.

Ah, zamalo da zaboravim. Ima Ćenan, on je stručan i radi ko sat, nema veze što je Pitar.
Znači ova uprava je katastrofalna? To sam zaključio čitajući tvoj post.
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 23 maj 2017, 16:56

Virtu4l je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Ništa čudno, sasvim normalna i potrebna stvar. I meni bi bili vrhunski da mi je 8.000 plata a da sam mućak.

Znači ova uprava je katastrofalna? To sam zaključio čitajući tvoj post.
Ne. Imaš dobro i loše par stranica ranije pa pročitaj. Jako ružno od tebe!

UPRAVA NAPOLJE!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 23 maj 2017, 16:57

E, haosa, ja ne mogu da vjerujem. Ovo jedino moze spasiti to da nas u nedjelju dodje 7-8 hiljada, da napravimo ludu atmosferu, i da pokazemo da posjeta ove sezone nije slucajnost, da je raja pocela dolaziti radi Zelje, i samo radi toga.

Do jutros smo se cak mogli (ono u tragovima) nadati nekom cudu u Mostaru, ali nakon ovog autogola, sad je i ta mala nada nestala. Ne samo da ce Jagodic namjerno izgubiti, vec smo i animirali Zrinjevce, napunice stadion samo da otpjevaju Bice Zeljo qurac sampion.

Dvije sedmice iz pakla... :roll: :roll:

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 23 maj 2017, 17:00

samoposmatram je napisao/la:Pa daj te mu odkaz meni ni iz dzepa ni u dzep.
Nemoj se ljutiti drug al realno nije on trener za nas bolje sad da mu daju otkaz nego nakon 5 kola u prvenstvu i onda cemo opet po starom ja bi najstretniji bio da je on vrhunski trener cak sam mu i povjerovao na prici i rezultatima sa Radnikom mada nisam znao ni ko je ni sta je znaci sve je iz price bilo al ovo ovdje sto sam vidio je katastrofa.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 maj 2017, 17:01

U ovoj ligi se ne zna ko pije,a ko placa. Cirkus.[emoji38]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 23 maj 2017, 17:07

SaboBabo je napisao/la:
Neymar11 je napisao/la:@SaboBabo Redzic, Vukotic, Koljic mislis na taj trojac, Mada za tu trojicu nevjerujem bas jer Kess nam treba , mada sam vukota na fb na to se nasmijo donekle to je potvdilo da cak mozda ima istine u tome
Jel taj redzic onaj vezni sto je probijao po strani protiv nas na sinisinoj strani, 99% dolaze nije neka velika cifra za njih trojicu, i po meni je Koljic duplo bolji od obradovica ako ne i troduplo.
Jeste roki toje taj Redzic samo sto realno tesko vjerujem uto da ce bas ta trojica doci, stose tice obrada on je sa pitarima sve zavrsio, ma nebi ja ni Koljica Skuletica, ii Ozegovica u spic... Istoo za Sesara nema ni malo istine da ce doci , kad bi on doso mene Grbavica nebi vidjela ocima nikada... Slavko i Cenane vakat je sutra da napustite kormilo povedite i sa sobom picke od igraca !
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 23 maj 2017, 17:30

@Nea pa ako si već ingeniozan, daj baci nam konkretne odgovore na slj pitanja:
- ko bi trebao zamjeniti Petrovića (nemoj samo priče Željovac, zna šta je Željo i sl. ni Pep nije Bavarac, Bayern ima malo više legendi od Želje - pa uzeše njega, nisu Efenberga). konkretno: ime i prezime trenera kojeg treba dovesti (da je realno u smislu budžeta)
- Ko treba zamjeniti Ćenana, a da mu se nije nudilo već (Šabanadžović, Stanić). molim te za ime i prezime (2-3-4 ma koliko hoćeš prijedloga)
- da li si ponosan na činjenicu da nismo kupili ovu titulu, već pošten probali da je osvojimo (ne aludiram na bilo koju i bilo čiju titulu)? i da li je to pravi stav?
- ukoliko smatraš da ova uprava, sa očiglednim manama u smislu malog broja kvalitetnih ljudi, ne treba da nastavi da radi - koja ekipa ljudi bi bila najbolje rješenje da ih naslijedi (imena i prezimena, neki konkretan kriterij zašto su bolji)

ako nemaš odgovora osim Amar jedini zna, Ćenan pitar, bankari levati, legene kluba i sl - onda je sve jasno
volio bih da budeš konkretan i precizan.
nadam se tvom odgovoru

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 23 maj 2017, 17:33

I sad se ko lafo postavlja pitanje jeli Slavko za Želju ili nije :lol: kakvo spinovanje i bježanje od stvarnosti :thumbup:
Kakav Slavko i qrac najobičnija brojka u statisci dolazaka i odlazaka u Želju evo dvije godine. Preko 80 igrača ako uzmemo i rok koji slijedi, 5 trenera i raznih pomoćnika a ni jednu sezonu nisu dohvaćeni ciljevi koje smo sebi postavili. Eto kad otjeramo Slavku sve će nam biti med i mlijeko , opet ćemo godinu dana palamuditi i po forumima bacati smajliće klanjače :tokralju: na spomen kolko smo zaradili na raskidima ugovora i na objašnjenja kako recimo Ivetić nije dnk za Želju jer je pakaš ko čo'jek.
Fujjjjjjjjjjjjjj smradovi jadni, napravićete od Želje prosjećnu PL ekipu koja će biti prepoznatljiva po pisanju saopštenja svako drugo kolo i nanositi dodatnu štetu ugledu kluba koji je do vašeg dolaska postavljao standarde i nabijo komplekse svima redom. Pobacajte se sa avaza nesposobnjakovići i luzeri. Da sam ja bio na čelu kluba zadnja 3 kola bih garantovano završio titulu, luzeri.

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 23 maj 2017, 17:46

Slavko Petrović je od narednog ponedjeljka bivši šef stručnog štaba.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 23 maj 2017, 17:49

Blueboy1 je napisao/la:Slavko Petrović je od narednog ponedjeljka bivši šef stručnog štaba.
:thumbup: :thumbup: A koje novi ? Vinko , Oda, Amar ?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 23 maj 2017, 17:50

Blueboy1 je napisao/la:Slavko Petrović je od narednog ponedjeljka bivši šef stručnog štaba.
Gdje to pise ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 23 maj 2017, 17:51

Slavko Petrovic je trenutno najbolji trener u drzavi, pored Amara Osima.. Ispunio je cilj a to je Evropa.. Ovo ljeto dovesti igrace po njegovoj zelji, postaviti kao cilj titulu i onda na fer nacin sumirati na kraju sezone..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 maj 2017, 17:54

E ko je nama uzeo titulu :facepalm:

Voli te tvoje Sarajevo.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 maj 2017, 17:56

Virtu4l je napisao/la:E ko je nama uzeo titulu :facepalm:

Kakav divan primjerak krkana :kafa:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 23 maj 2017, 18:04

http://www.ind.ex.hr/sport/clanak/blaz- ... 30156.aspx

"U reprezentaciji BiH sam od 1997. godine. S obzirom na moju vjeroispovijest igrao sam za svoju reprezentaciju i kada to baš nije bilo popularno. A gdje je tada bio on? Skrivao se po Mostaru i Zagrebu. Bilo ga je sramota što je Bosanac, odnosno Hercegovac"

:bih:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 23 maj 2017, 18:06

TOJEMOJTIM je napisao/la:@Nea pa ako si već ingeniozan, daj baci nam konkretne odgovore na slj pitanja:
- ko bi trebao zamjeniti Petrovića (nemoj samo priče Željovac, zna šta je Željo i sl. ni Pep nije Bavarac, Bayern ima malo više legendi od Želje - pa uzeše njega, nisu Efenberga). konkretno: ime i prezime trenera kojeg treba dovesti (da je realno u smislu budžeta)
- Ko treba zamjeniti Ćenana, a da mu se nije nudilo već (Šabanadžović, Stanić). molim te za ime i prezime (2-3-4 ma koliko hoćeš prijedloga)
- da li si ponosan na činjenicu da nismo kupili ovu titulu, već pošten probali da je osvojimo (ne aludiram na bilo koju i bilo čiju titulu)? i da li je to pravi stav?
- ukoliko smatraš da ova uprava, sa očiglednim manama u smislu malog broja kvalitetnih ljudi, ne treba da nastavi da radi - koja ekipa ljudi bi bila najbolje rješenje da ih naslijedi (imena i prezimena, neki konkretan kriterij zašto su bolji)

ako nemaš odgovora osim Amar jedini zna, Ćenan pitar, bankari levati, legene kluba i sl - onda je sve jasno
volio bih da budeš konkretan i precizan.
nadam se tvom odgovoru
Hvala na komplimentu ali baš u tvojoj prvoj rečenici leži čitav problem, uzrok loših rezultata u Sportskom segmentu. Ne mogu ja reći ništa, ja nemam pojma. Plod slučajnosti ili da se malo bolje razumijem u fudbal, gledam nepristrano i ne moram pisati da bih se dodvorio pa sam bio u pravu za veliku većinu stvari u i oko kluba.

Ili da napravimo paralelu, Hajde da Misimovicu za Megamix predložimo kuhara neka bude direktor marketinga, automehaničar direktor prodaje a generalni može biti Kerla. Baš me interesuje kako bi to funkcionisalo.

Eh sada, pošto je forum za naglabanja da ti odgovorim.

Trener: Amar, Adžem, Odović... Ovdje ću se orijentisati čisto na naše snage koje bi promovisale mlade iz našeg Op jer nam je kasica već prazna pa nam to dođe kao pod moranje. Takođe, jako je bitno da imaju autonomiju koju Slavko nema niti je imao! Da smo sa tim načisto, dokaza je more ko hoće da vidi.

Ćenana što se mene tiče možeš i ti zamijeniti, nikakva tajna da mi se gadi činjenica kako je Pitar u prilici da pregovara i djeluje ispred FK Željezničar! Takođe ako gledamo kompetencije Ćenan ima vrhunsko klimanje glavom, nova verzija Dejana Nikolića, potrčko sa vezama u rangu malo starijih navijača a i oni vjerujem imaju bolja poznanstva. Kada je imenovan dotični je priznao da desetak godina utakmice nije pogledao, na funkciju scouta pa za nagradu SD. Zašto, neka nam to objasne u klubu.

Konkretno, za ovu funkciju imamo desetke imena a ja bi izdvojio Zubanovića. Ako već Ćenan može imati Markovića u timu, grebat se od komisija zašto dokazana legenda ne bi mogla. Ako ne Zuban, koji ima možda i najbolje veze od trenutnih menagera bliskih klubu a nikad nam ne bi naplatio igrača iz Olimpica i Člika kao neki, onda kako rekoh ima more provjerenih i školovanih ljudi.

Nemoj molim te samo pričati kako neće, svi bi oni željeli ali niko ne želi svoj ugled na kocku da stavlja pod uslovima da se mora povinovati odlukama uprave iako su one ponekad amaterske i nelogične. Jedan od razloga zašto neće npr jedan Šabanađović.

Poštenje. Suzdržat ću se jer smatram da sam dobro informisan a šutiti ću zbog Želje ne koristeći situaciju da kao neki blatim klub prozivajući ljude i radnje.
Ako mene pitaš ja bi prošle sezone završio Čelika a ove Krupu za punu šaku brade. Moje lično mišljenje.

Ne smatram da ova uprava treba otići ali smatram da moraju preuzeti odgovornost a prestati tražiti krivca u svima osim u svojim redovima. Moraju prestati ganjati neki inat kako "možemo i mi osvojiti titulu". Klub pati, u tome je problem. U ove dvije sezone zbog pogrešne ili nikakve politike kluba potrošeni su ogromni novci na neke gluposti čime se direktno naštetili klubu i njegovom ugledu. Sa narednim prelaznim dolazimo do cifre od 100 igrača, reci ti meni je li to normalno i zdravo? Šest, sedam trenera u dvije godine. Kakav rezultat možemo očekivati?

Znači da se razdvoji taj sportski i administrativni dio, svako u svojoj branši neka radi ono što najbolje zna.

Eto, možemo nastaviti ako nešto nije do kraja jasno.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 23 maj 2017, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.

UPRAVA NAPOLJE!

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 23 maj 2017, 18:07

risingforce je napisao/la:
Slavko Petrovic je trenutno najbolji trener u drzavi, pored Amara Osima.. Ispunio je cilj a to je Evropa.. Ovo ljeto dovesti igrace po njegovoj zelji, postaviti kao cilj titulu i onda na fer nacin sumirati na kraju sezone..
Ti se salis fkt, Husref, Odovic, Marinovic su za neg treneri nad trenirima , ne umanjem znanje Slavke al on nije dostojan toga da bude nas Trener kao Cenan pitar da bude u klubu

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, perodeformero i 59 gostiju.