I da @Italia nemaju ti oni Juve TV.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Pa brate meni da SBB nije uveo Arene mislim da bi sada sumirali rezultate pozara njihovog prebivalista. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
EMIR DIJAMANT HEHE
- Kontakt:
u novoj sezoni najavili su i juve tv pogledaj na tvarenasport tako pise , a upravu si treba hs prisiliti da uvede arenaDevil je napisao/la:Pa brate meni da SBB nije uveo Arene mislim da bi sada sumirali rezultate pozara njihovog prebivalista.
Na zvanicnoj prezentaciji prenosa za novu sezonu nije bilo mozda su naknadno stavili.Tamo ima samo Milan Chanel,Arsenal TV,Tottenham TV,i Liverpool TV.Kazem jos jednom to je ono sto zvanicno stoji za klupske TV na onome spisku prenosa,a oni su mozda u medjuvremenu stavili i Juve ali nisam video.
-
EMIR DIJAMANT HEHE
- Kontakt:
niko ne odgovara iz ovog hs a , ma treba ih dobro izkritikovati pa pogledam raspored na areni jooj koliko utakmica , ma **** ga
- Nail for Real
- Kontakt:
jel' arena1?Devil je napisao/la:Joj Marjan prenosi na Areni talijane,zabava moze da pocne.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Tesko da ce biti na Areni1 prenosi Talijana jer je ipak to jedna od najskupljih liga sto se tice prava,pa zato mislim da ce biti na digitalcima 2,3,4.No mozda se ponekad ubaci i na A1.Evo vidim sezonu im otvara Roma-Cesena od 20:30 u subotu na A2,a u nedelju Bari-Juve,Viole-Napoli,Bologna-Inter i jos jedna u 15:00 ne pise koja.Nail for Real je napisao/la:jel' arena1?Devil je napisao/la:Joj Marjan prenosi na Areni talijane,zabava moze da pocne.
- sarajlija89
- Kontakt:
Sutra Doria igra se Werderom...vrlo vazna tekma za talijanski fudbal...zbog koeficijenta,direktni duel sa nijemcima za mjesto u LP...tako da svi navijamo za doriu.
Bice tesko jbg,werder je iskusniji i ekipa sa par klasnih igraca,sampdoria i nije toliko iskusna ali ima par dobrih pojedinaca.Domaci ce biti bez Ozila naravno i mislim da ce se na sredini voditi glavna bitka...palombo,poli protiv borowakog i fringsa...
bice tesko za doriu i nisam prevelik optimista al svasta moze bit ako cassano bude na nivou,mislim da je prva utkmica sansa sampdorije u ovom dvomecu...al vidjecemo.
Od ostalih zanimljivijih vijesti iz omiljene nam lige
...chevanton na pragu leccea gdje je i stekao fudbalsko ime,slazu dobru ekipu i nadam se da ce ove godine uspjeti ostat,to je jedan fudbalski grad i dosta dobar fudbal se igra,takodjer i vanden borre se spominje kao moguce pojacanje leccea....aquafresca bi se takodjer mogao vratiti u cagliari a behrami se spominje kao moguce pojacanje rome
s obzirom da je bio u laziu...bilo bi zanimljivo al sigurno je dobar igrac,jos da nije imo onu tesku povredu.
Bice tesko jbg,werder je iskusniji i ekipa sa par klasnih igraca,sampdoria i nije toliko iskusna ali ima par dobrih pojedinaca.Domaci ce biti bez Ozila naravno i mislim da ce se na sredini voditi glavna bitka...palombo,poli protiv borowakog i fringsa...
bice tesko za doriu i nisam prevelik optimista al svasta moze bit ako cassano bude na nivou,mislim da je prva utkmica sansa sampdorije u ovom dvomecu...al vidjecemo.
Od ostalih zanimljivijih vijesti iz omiljene nam lige
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
ako Cassano bude na nivou padaju mnogo veci timovi od Werdera 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
puno srece za sampu veceras ,
prognoza - pobjeda sampe 2:1
prognoza - pobjeda sampe 2:1
kakav Werder bez Ozila.. jedino onaj Marin moze nesto napraviti.. ali, tu su Pazzo i Cassano 
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Sampa pobjeđuje 1-0 Pazzo strijelac dovoljno će to biti za revanš u Genovi 
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
nevjerovatno kakva je 3 igrača dovela Genoa i po meni su oni trenutno poslije Intera možda i najozbiljniji klub u Seria A.... bit će među 4 100%
uz već jako dobru ekipu od lani doveli su Rafinhu (Schalke), Velosa (Sporting L) i Kevin Prince Boatenga (Portsmouth)
strašno.......
uz već jako dobru ekipu od lani doveli su Rafinhu (Schalke), Velosa (Sporting L) i Kevin Prince Boatenga (Portsmouth)
strašno.......
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Ali ovog zadnjeg kolko ja citam odma salju u Milan na posudbu,eto kakvo je vrijeme doslo da Genoa Milanu salje igracesilenT. je napisao/la:nevjerovatno kakva je 3 igrača dovela Genoa i po meni su oni trenutno poslije Intera možda i najozbiljniji klub u Seria A.... bit će među 4 100%
strašno.......
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dream box 500 S plus pretplata tipu ( oko 15 KM mjesečno ) od kojeg uzmeš taj receiver ( u pitanju je card sharing , konekcija ide internetom ) i imaš otvoren Total TV ( gdje se nalaze između ostalog Arene 1,2,3,4 ) a imaš i SKY Italia Sport tu imaš mnogo kanala za praćenje talijanskog fudbala a i imaš Juventus Channel.Pored njih imaš Sky DE, Sky UK, francuske kanale, šapnjolske kanale i more drugih...Italia je napisao/la:ja cu sa jedno 50 mailova poslati, nije frka![]()
al fkt. mislim da bi i hs mogao pristati.. ajmo ljudi.. cuj Juve TV, pa zivot bih dao za to
zaboravio si mu reć Dreambox 500s (150 KM - 200 KM) 
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Hvala kolega na dopuni.silenT. je napisao/la:zaboravio si mu reć Dreambox 500s (150 KM - 200 KM)
jel pratim to preko racunara ili preko tv-a?
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Preko TV-a.Italia je napisao/la:jel pratim to preko racunara ili preko tv-a?
-
EMIR DIJAMANT HEHE
- Kontakt:
ma sve je to rizik das 2 stoje + 15 tak maraka mjesecno i nisi 100 suguran , ma treba li bi uciniti sve da ova hs prihvati arenu a oni cak ne odgovaraju na mailove zato treba da zovemo ja sam vec 3 puta zvao i odgovoraju da je to veliki korak i da moraju znati koliki ce odziv biti , zato sam ja tako uporan da sto vise nas zove hs , izvini te raja ako sam pomalo dosadan .
ee milan potpisao K P Boatenga , jako dobar mlad igrac
ee milan potpisao K P Boatenga , jako dobar mlad igrac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.