FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jooj ovih kmečevaca, majku im yebem, pose.rem se na njihove titule. Dobro je Zike, rekao, svaki bod kristalno čist! Obraz.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- PitarBordo
- Kontakt:
Sarajlijica1946 je napisao/la:
Rano je za takva nagadanja. Ne treba se zalijetati.

Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
U pravu je Pape.PitarBordo je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:
Rano je za takva nagadanja. Ne treba se zalijetati.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma ovdje će ti po standardnom, čim se nešto počne šatro dovoditi, većina će pričati kako su ostali oslabljeni, kako mi jačamo, naša sezona, duplu ćemo najavljivati bez ikakvog argumenta već sredinom juna.Sarajlijica1946 je napisao/la: U pravu je Pape.
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ove sezone nikad slabije nisu ekipe bile, i sta sam ja imao od toga samo jos jednu neotkrivenu bolest kad vidis koliko su lose ekipe kojima ne mozemo osutati poluvrijeme na Hasetu. Necu se vise Bgm voditi tom logikom, de malo nasu kitu da mjerimo.PitarBordo je napisao/la:Ma ovdje će ti po standardnom, čim se nešto počne šatro dovoditi, većina će pričati kako su ostali oslabljeni, kako mi jačamo, naša sezona, duplu ćemo najavljivati bez ikakvog argumenta već sredinom juna.Sarajlijica1946 je napisao/la: U pravu je Pape.
- PitarBordo
- Kontakt:
Isti smo mozgovi obojica.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ove sezone nikad slabije nisu ekipe bile, i sta sam ja imao od toga samo jos jednu neotkrivenu bolest kad vidis koliko su lose ekipe kojima ne mozemo osutati poluvrijeme na Hasetu. Necu se vise Bgm voditi tom logikom, de malo nasu kitu da mjerimo.PitarBordo je napisao/la:Ma ovdje će ti po standardnom, čim se nešto počne šatro dovoditi, većina će pričati kako su ostali oslabljeni, kako mi jačamo, naša sezona, duplu ćemo najavljivati bez ikakvog argumenta već sredinom juna.Sarajlijica1946 je napisao/la: U pravu je Pape.Kad se sjetim Slobode na dvolisnicu pisao koliko im igraca nije igralo i razvalise nas 3:0. Drugovi ne valja nam ta taktika.
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
To ti se zove sindrom godine provedene na Hasetu. 

Slijedeće sezona dupla hladno
ko ne misli tako nije navijač ovog kluba 
Ne znam, za Vas, ali ja već nestrpljivo čekam početak nove sezone i Evropu na Koševu, to nije humano. Nadam se dobrom prelaznom roku, i kakvim amidžinim parama 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Stroj1946 je napisao/la:Slijedeće sezona dupla hladnoko ne misli tako nije navijač ovog kluba
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- escobarpablo
- Kontakt:
Mislim da će ova uprava sljedeće sezone, a počevši od ovog prijelaznog roka, pozitivno iznenaditi...
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Mokes je napisao/la:Prijavljen ti je post, momcino.BICA je napisao/la:Bice titula sljedece godine ako Tan baci koju marku. Scicijo se ko da je iz Foče
AhaBICA je napisao/la:Mokes je napisao/la:Prijavljen ti je post, momcino.BICA je napisao/la:Bice titula sljedece godine ako Tan baci koju marku. Scicijo se ko da je iz Foče![]()
jes to i ti Fočak
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
PITANJE: Kako je nastao guster?BICA je napisao/la:Bice titula sljedece godine ako Tan baci koju marku. Scicijo se ko da je iz Foče
ODGOVOR: Hranio Focak aligatora.
Haha...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Prijavljen ti je post zbog skepticizmaMortemHz je napisao/la:Stroj1946 je napisao/la:Slijedeće sezona dupla hladnoko ne misli tako nije navijač ovog kluba
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
bordoakapitar je napisao/la:PITANJE: Kako je nastao guster?BICA je napisao/la:Bice titula sljedece godine ako Tan baci koju marku. Scicijo se ko da je iz Foče
ODGOVOR: Hranio Focak aligatora.
Haha...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sta si rek'o. Haj' ponovi ako smijes.Sarajlijica1946 je napisao/la:Rano je za takva nagadanja. Ne treba se zalijetati.rasavoje je napisao/la:Nema titule ni iduce godine.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Pa lijepo ti napisa, imamo odlicnu priliku u prelaznom roku, jer u proslom se nije trosilo, doveli samo dva mlada igraca, na kraju sezone ce nas sigurno napustiti nekoliko igraca sa jakim ugovorima, npr Said i Balic zajedno sigurno imaju 20k KM mjesecno, a od njih nikakve koristi, osloboditi ce se budzet, a ima toliko dobrih igraca koji ce se moci dovesti, u ovom prelaznom roku se moraju bas potruditi da pogrijese. Izborio si Evropu, znaci dodatna lova od sponzora, plus je vrijeme i da Tan sta posalje.PitarBordo je napisao/la:I dalje ja ne vidim kako je to da je svima ostalima siva slijedeća sezona, a nama jasna k'o dan. Ove sezone konkurencija bukvalno nikada lošija, pa mi kući gubili od ekipa koje evo ispadaju, nismo mogli nadigrati ekipa tipa Vitez, Bratstvo Gračanica na Hasetu... Šta tačno ti govori da će ovo biti drugačija sezona za nas pozitivno, a za konkurentne negativno? Al' bez kladioničarskih "nema šanse da uzmu tri titule zaredom" i slično.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Bez argumenata sam.rasavoje je napisao/la:Sta si rek'o. Haj' ponovi ako smijes.Sarajlijica1946 je napisao/la:Rano je za takva nagadanja. Ne treba se zalijetati.rasavoje je napisao/la:Nema titule ni iduce godine.
Ako tako nastavis, ostat ces i bez cucle. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, DoktorXabaras, GangEvil, Hajdeee, SamoTi4000 i 34 gosta.