Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
"k'o narkomana na heroin" oplakah bezzePantelija je napisao/la:iz tvornice saopćenja
"Zaboravili su poruke srama svojih navijača koji su tvrdili da će “zapaliti Tuzlu i popišati se na Kapiju”, udarajući na tanane niti emocija Tuzlaka spram najveće tragedije tokom rata."PiazzaGrande je napisao/la:http://tuzlalive.ba/na-rubu-pameti-zelj ... u-slobodu/
escobarpablo je napisao/la:Bahati željkan...
Pantelija je napisao/la:iz tvornice saopćenja
Ostavi sta i za sutra brate hahahahhahahahahahhahahahahahPantelija je napisao/la:iz tvornice saopćenja
Kazes sretno dobili derbi?Milkaodkokosa je napisao/la:Haj što se radujete što Željo nece osvojiti titulu ove godine, haj što se radujete da ste vise sretno nego spretno dobili derbi, ali da se radujete toliko "uspjehu" UNK svinjskog.... eh to mi je neshvatljivo. Znam da vam je klub na prodaju ali da li vam je i obraz na prodaju ? Da li ste toliko nisko pali ? Realno nikada niste bili nesto visoko ali ovo je dno dna pa čak i za vas. U srijedu sam podrzavao FK Sarajevo, skoro pa kao da je moj klub jer je Sarajevo igralo protiv jedne ekipe kao što je svinjski. Psovanje, gađanje igrača, zvizdanje himne... Ali vi izgleda sve zaboravili pa i na Vedrana nek mu je laka zemlja, a znamo dobro ko ga je ubio... Ne morališem samo pitam, jel i obraz na prodaju ?
Na danasnji dan, tog datuma, vec se desio Vukovar, Zvornik, Bjeljina, Dobrovoljacka, Pofalicka bitka, maskarki u Visegradu.PticaSelica1921 je napisao/la:Na danasnji dan je Ivica Osim dao ostavku kao selektor Yuge a pitari sahovnice nosaju
A ti @milkaodkokosa pitas gluposti.Klub prodali za milion ipo s igracima![]()
Sta se desava kad neki broj pomnozis sa nulom?
wobly92 je napisao/la:Nadam se da se neće niko ljutiti što sam malo prepravioFrancescoTotti je napisao/la:
NIKO NIKAD,OVO VEC POSTAJE MORBIDNOMCMXLVI je napisao/la:Lakoste je napisao/la:A sad bez zaebancije, je li iko iskaran na ovoj temi ko strumfovi ova 4 dana. [emoji38]
pa u srijedu, svi postavili rustemovića, saida na avatare...pa onda im čudno kako to izgubiše u derbijubelosevic28 je napisao/la:Rastavis bolide na proste faktore u derbiju, popisas im se u staU, ne das im titulu i bahacenje na Kosevu...i onda jadovi pominju pokojnog Vedrana... A svrsavali na siroki kad god su listicani igrali protiv nas. Ne vide dalje od nosa, ljudi bez daMu i casti !!!
Trenutno korisnika/ca: HariTz, jurisicduska, Pablo11, Vanja8 i 35 gostiju.