FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kako kupiti titulu
SLIKE
SLIKE
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
rasavoje je napisao/la:Ako tako nastavis, ostat ces i bez cucle.
-
belosevic28
- Kontakt:
Sto, hoces to mu ti nesto brko???rasavoje je napisao/la:Ako tako nastavis, ostat ces i bez cucle.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Kako kupiti titulu
SLIKE
Jel pravilo ima veze sa nasim kinezima u bordu, mozemo li njih kako nadjacati.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Znaju li se termini utakmica zadnjeg kola lige za prvaka? Svih utakmica.
Sabrine mi moje!
Kakvo ba podcjenjivanje Zrinjskog?
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Ovo sa smanjenjem broja stranaca je glupost,klubovi nigdje nikad iskorak napravit nece. Dinomo ima bruku stranaca pa je dao milion reprezentativaca rijetko glupu ljudi u savezima
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Dinamo ima sistem. Ovim potezom nase tjeraju da bar probaju da se oslone na skolu fudbala. Ja to bar tako vidim.zagor1987 je napisao/la:Ovo sa smanjenjem broja stranaca je glupost,klubovi nigdje nikad iskorak napravit nece. Dinomo ima bruku stranaca pa je dao milion reprezentativaca rijetko glupu ljudi u savezima
Saric ja mislim i Obradovic ako dodje,al ova dvojica mislim sa mogu uzet nase drzavljanstvo,inace nasi su smanjili broj stranaca ko srbi,al kod njih se mkd,slo,hr,Bosna ne racunaju ko stranciPitarBordo je napisao/la:I Balić, to su "stranci" koji su igrali zadnjih recimo pola sezone.. Čuj mene igrali, bili dio prvog tima.. Dakle Bojan, jedan i drugi Saša, utvara Frank Slivnik i to je to, imaš tipa Crnkića sa dvojnim državljanstvom ja mislim itd.Sarajlijica1946 je napisao/la:Koliko mi stranaca imamo trenutno. Pavlovic, Novakovic, i onaj iz finske zaboravio sam mu ime koliko je igrao.
Ja mislim da je ovo ekstra potez za mlade nade BH fudbala.
Slažem se da smanjenje stranaca u zapisniku će prije svega naše natjerati da se okane Albanskih, Crnogorski i sličnih desetki.
uf , nevalja, ko ima naš a da već nije u ligi a da valja a da nije žara?? najbolje da raskinemo sa Saidom pa opet da ga dovedemoPitarBordo je napisao/la:I Balić, to su "stranci" koji su igrali zadnjih recimo pola sezone.. Čuj mene igrali, bili dio prvog tima.. Dakle Bojan, jedan i drugi Saša, utvara Frank Slivnik i to je to, imaš tipa Crnkića sa dvojnim državljanstvom ja mislim itd.Sarajlijica1946 je napisao/la:Koliko mi stranaca imamo trenutno. Pavlovic, Novakovic, i onaj iz finske zaboravio sam mu ime koliko je igrao.
Ja mislim da je ovo ekstra potez za mlade nade BH fudbala.
Slažem se da smanjenje stranaca u zapisniku će prije svega naše natjerati da se okane Albanskih, Crnogorski i sličnih desetki.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mokes je napisao/la:Prijavljen ti je post, momcino.BICA je napisao/la:Bice titula sljedece godine ako Tan baci koju marku. Scicijo se ko da je iz Foče

istina je bolna
- muhamedhulk
- Kontakt:
Cik pogodi ko su Fantastic Four kod nas? 
Pavlovic, Novakovic i jos dvojica
Mislim da sad mozemo ocekivati samo vise polovnjaka u ekipi
a ne omladinaca. Al' haj'
Mislim da sad mozemo ocekivati samo vise polovnjaka u ekipi
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
kraljlavova
- Kontakt:
sta mislite vi isplati li se za obradovica dati 100 hiljada km po meni ne vrijedi placati toliki novac za njega
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja ocekujem jednog iz HNL-a ne moze prijelazni rok proci bez njih.muhamedhulk je napisao/la:Cik pogodi ko su Fantastic Four kod nas?
Mislim da sad mozemo ocekivati samo vise polovnjaka u ekipia ne omladinaca. Al' haj'
15 golova u sezoni bi valjalo, ako ne on treba naći drugog koji to može....Ahmet 10-tak s klupe, Bekić i krila još koji = trofejkraljlavova je napisao/la:sta mislite vi isplati li se za obradovica dati 100 hiljada km po meni ne vrijedi placati toliki novac za njega
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sad cu vidjeti sta ima kod susjeda free na ljeto. Inace su skolovani njihovi igraci, fudbalski gledano. Ni komsije Srbi ne zaostaju po trenerima za omladince. Eto, samo kod nas nema bas strucnjaka na tom polju - ili nece da uce, ili ne znam ni ja sta...
Treba stancati trenere
Treba stancati trenere
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema hahahSarajlijica1946 je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Kako kupiti titulu
SLIKE![]()
Jel pravilo ima veze sa nasim kinezima u bordu, mozemo li njih kako nadjacati.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ako da 15 golova isplati **** ga.kraljlavova je napisao/la:sta mislite vi isplati li se za obradovica dati 100 hiljada km po meni ne vrijedi placati toliki novac za njega
- Evolution87
- Kontakt:
Obradovic je mlohava cuna, uopste nije igrac koji donio neki znacajni napredak u odnosu na napadace koje trenutno imamo.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Nama treba Lenardo iz Partizana.
On je čovjek koji bi donio prevagu na terenu na ovim našim bh. pašnjacima!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Trenutno korisnika/ca: bvsic, DoktorXabaras, Vrhbosnian i 52 gosta.