Lako za to hoćemo li istupiti ili ne, bitno da si nas nazvao braćom . Nije krv vodamma_hz je napisao/la:SAMO ISTUPITI BRACO NISTA NAM DRUGO NE PREOSTAJE...ISTUPITI,ISTUPITI.
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Ajde padobranci **** vise, imas dole opce, i seri koliko oces.
Vi ste jos gori sto uopce raspravljate snjima
NK Široki Brijeg
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
malo sam bio ironican,vidim da si pravi navijac kluba,greske se najbolje ispravljaju kad se priznaju,pozzskripar96 je napisao/la:Mi svom klubu zelimo samo najbolje,greske se ne ponavljajurealno je napisao/la:jos kad bi ih ovo malo opametilo,pa mogli igraci bez krstenice igrati dole,onda bi ova kazna bila potpuna resocializacija![]()
Vi da,ste pravi navijaci,prva sljedeca opet ""ubi balije,za home spremni,.."" pokazite im da imate m...
Sent from my Picasso using Tapatalk
Celik u srcu
Moja zadnja za danas,a mozda i sutra. U pravu je @Evolve,ne vrijedi se raspravljat

EKONNP
Sljedeci put cu doniti zastavu Hvo-a i zastavu Hrvata u BiH.Rooney88 je napisao/la:Eh eto, cestitam sto si izrovio jednu sliku te zastave. Hajde sada da ovaj sto ju je donio (mada mi link ne moze otvoriti ali uzmimo da je tu stvarno zastava) bude isti kao ti koji je pjevao "gazi baliju" , "za dom spreman" , bacao ptearde i baklje u teren, zvizdao himnoj i gadjao Hebibovica cim je stigao. Eto, sada si "isti" kao ovaj sto je donio zastavu Turske na utakmicu u BiH, i njegov potez ti smeta pa se potrudi iducu utakmicu doci omotan u zastavu Hrvatske (koja mi usput nije smetala ni u Titovoj u sred Sarajeva kada igra Hrv repka na EURU ili Svjetskom) i biti "isti" kao i ovaj Turcin.
HNK HAJDUK SPLIT & HNK BROTNJO ČITLUK
Ajmo jednu akciju da mi Sirokobrijezani vratimo ovu novcanu kaznuEvolve je napisao/la:Ajde padobranci **** vise, imas dole opce, i seri koliko oces.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Obavezno izviždaj i himnu, svejedno je i ona nametnuta...1950 je napisao/la:Sljedeci put cu doniti zastavu Hvo-a i zastavu Hrvata u BiH.Rooney88 je napisao/la:Eh eto, cestitam sto si izrovio jednu sliku te zastave. Hajde sada da ovaj sto ju je donio (mada mi link ne moze otvoriti ali uzmimo da je tu stvarno zastava) bude isti kao ti koji je pjevao "gazi baliju" , "za dom spreman" , bacao ptearde i baklje u teren, zvizdao himnoj i gadjao Hebibovica cim je stigao. Eto, sada si "isti" kao ovaj sto je donio zastavu Turske na utakmicu u BiH, i njegov potez ti smeta pa se potrudi iducu utakmicu doci omotan u zastavu Hrvatske (koja mi usput nije smetala ni u Titovoj u sred Sarajeva kada igra Hrv repka na EURU ili Svjetskom) i biti "isti" kao i ovaj Turcin.![]()
![]()
![]()
I jedna i druga je legalna prema tome
![]()
![]()
S koliko je kažnjeno kad su nasi igrači i službene osobe spašavali glave kad su horde upale na teren? Kadija te tuži, kadija ti sudi1950 je napisao/la:Koliko je Sarajevo dobilo kazne zbog poruke "U Sarajevo svratite kad muda stisnete, Lišticu tad zaboravite jer se u nju vratiti nećete".? Koliko je Sarajevo kazne dobilo zbog pjevanja gazi listicu **** ustase,gazi ustase??Pu majku vam **** licemjernu,Široki i Zrinjski odmah istupit iz ove lakrdije od lige.Kakva drzava takva i liga **** tvorevina.
audere est facere!
Ma ne mogu oni nas kaznjavt koliko im mi trofeja mozemo uzeti.spursman je napisao/la:S koliko je kažnjeno kad su nasi igrači i službene osobe spašavali glave kad su horde upale na teren? Kadija te tuži, kadija ti sudi1950 je napisao/la:Koliko je Sarajevo dobilo kazne zbog poruke "U Sarajevo svratite kad muda stisnete, Lišticu tad zaboravite jer se u nju vratiti nećete".? Koliko je Sarajevo kazne dobilo zbog pjevanja gazi listicu **** ustase,gazi ustase??Pu majku vam **** licemjernu,Široki i Zrinjski odmah istupit iz ove lakrdije od lige.Kakva drzava takva i liga **** tvorevina.
HNK HAJDUK SPLIT & HNK BROTNJO ČITLUK
Šahovnica je zastava RH i ima pravo bit na tribinama. Svako kolo u ligama petice vidimo zastave raznih zemalja pa dobijaju li klubovi kazne zbog toga. Na utakmici Juventusa sam vidio zastavu BiH npr.ali i Hrvatsku i Brazilsku. Ne vidim u čemu je problem u vezi zastavaFoSte95 je napisao/la:Ja se iskreno slažem sa time da treba zabraniti i bilo kakave povike gazi ili ubij ove ili one. Takođe smatram da zviždanje i omalovažavanje državne himne je za kazne pa ljutite se koliko god hoćete.
I koliko ja vidim po ovome što pišete vi donosite šahovnice na stadion samo zato što se može vidjeti turska zastava na utakmicama "bošnjačkih" klubova, znači ako bi oni prestali nosat turske ispade da bi vi počeli domosti bosanskohercegovačku zastavu?
audere est facere!
Navijaci ostalih klubova na Opste diskusije. Necu se ponavljati svaki put.
-
KayserSose
- Kontakt:
Otkad je zabranjeno točit alkohol na stadionu?
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
-
KayserSose
- Kontakt:
Kakvi su tebe derbi navijači spopali? Ova kazna je sramota. Toliko se ne dobije ni kad se napadnu protivnički igrači. Ako je baš bilo fašističkog navijanja i ubacivanja predmeta dobije se 3 utakmice plus novčana. Kurvini sinovi koji deru ovakve kazne su učinili ligu trgovačkom šprdnjom, a drakonski kažnjavaju za neprimjereno navijanje i točenje **** alkohola.Evolve je napisao/la:Gotovo je, momci. Sta je tu je. Progutat cemo ovo stoicki, desit ce se po drugim stadionima isto sranje, gazit ce se ustase, balije, cetnici, pa cemo vidjet gdje smo. Isti mi k sad, bilo 7 ili 5 utakmica. Ovo je katastrofa za narednu sezonu. Sto je neko spomenuo, ranije, hvala derbi navijacima, al nemoj te vise zivota Vam draga, nemoj te. Ima nas 1000-1500 netreba nas vise...
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Imam pitanje i nije mi jasno. Zasto se navijaci Sirokog i Zrinjskog ovoliko lizu? Da li na nacionalnoj osnovi ili sportskoj? Dajem primjer i treba svi da se naklone sarajevskom derbiju jer je to pravo sportsko rivalstvo, to je pokazao i ovaj derbi, bez ikakvih stimaljki. Kako npr navijacu Sirokog nije sportska zelja biti najbolji u Hercegovini ili Zrinjskom, kao sto je npr Sarajevu ili Zelji biti zelja najbolji u Sarajevu, a na kraju i u drzavi. Taj dio ne kontam, to je kao da se Rijeka i Hajduk lizu protiv Dinama i kazu, trofeji su u Dalmaciji. Gdje je sportsko rivaltsvo medju svima?
Za informaciju, a vjerujem da treba da je podijelim, klub za koji ja navijam Zeljo, nije nikad niti ce ikada biti nacionalni i nemojte ga svrstavati i gurati nekom narodu. To je sportski nogometni/fudbalski klub svih nacija i konfesija, to pokazuju i igraci koji su nosili njegov dres.
A kazna za Siroki, po ko zna koji put, navijaci koce sve nase klubove. Uzalud trud ljudi iz kluba i oko kluba kad ga navijaca uvijek zakopaju i naprave mu kaznu. Navijaci koji su zvizdali na himnu BiH, pa ne morate je voliti, ali ne razumijem sto je mrzite, zivite u njoj, to je i vasa zemlja, bila godinama i bit ce.
Zakljucak ove smijesne sezone promjene je da se svi trebaju ugledati na sportsko rivalstvo Sarajeva i Zelje.
Za informaciju, a vjerujem da treba da je podijelim, klub za koji ja navijam Zeljo, nije nikad niti ce ikada biti nacionalni i nemojte ga svrstavati i gurati nekom narodu. To je sportski nogometni/fudbalski klub svih nacija i konfesija, to pokazuju i igraci koji su nosili njegov dres.
A kazna za Siroki, po ko zna koji put, navijaci koce sve nase klubove. Uzalud trud ljudi iz kluba i oko kluba kad ga navijaca uvijek zakopaju i naprave mu kaznu. Navijaci koji su zvizdali na himnu BiH, pa ne morate je voliti, ali ne razumijem sto je mrzite, zivite u njoj, to je i vasa zemlja, bila godinama i bit ce.
Zakljucak ove smijesne sezone promjene je da se svi trebaju ugledati na sportsko rivalstvo Sarajeva i Zelje.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Rekao sam da necu pisati par dana,al evo napravit cu iznimku jer si kulturno pitao,za razliku od brojnij vasih danas.Argentina je napisao/la:Imam pitanje i nije mi jasno. Zasto se navijaci Sirokog i Zrinjskog ovoliko lizu? Da li na nacionalnoj osnovi ili sportskoj? Dajem primjer i treba svi da se naklone sarajevskom derbiju jer je to pravo sportsko rivalstvo, to je pokazao i ovaj derbi, bez ikakvih stimaljki. Kako npr navijacu Sirokog nije sportska zelja biti najbolji u Hercegovini ili Zrinjskom, kao sto je npr Sarajevu ili Zelji biti zelja najbolji u Sarajevu, a na kraju i u drzavi. Taj dio ne kontam, to je kao da se Rijeka i Hajduk lizu protiv Dinama i kazu, trofeji su u Dalmaciji. Gdje je sportsko rivaltsvo medju svima?
Navijaci Sirokog i Zrinjskog na stadionu su najveci neprijatelji,dobacivanje jedni drugima,cak i vrijedjanje,znalo je biti i tuca ako se slucajno na istoj tribini nadju jedni i drugi. Al kad utakmica zavrsi sve je to drugi svijet. Siroki i Mostar udaljeni su 20 km,sto je smijesna udaljenost. Mi i Mostarci radimo skupa,idemo u skole,na fakultete skupa. Puno Sirokobrijezana radi dole,a vecina privatnih firmi u Mostaru je vlasnistvo Sirokobrijezana. Ja osobno imam par VRLO DOBRIH prijatelja Mostaraca,vjerovatno kao i svatko iz Sirokog. I kad sam ja danas s njim na kavi,ne mogu sutra pricati protiv njega. Vrlo specificna situacija u svakom slucaju. A za ostalo sto si rekao,himni se zvizdalo kao sto sam objasnio vec na temi kupa zbog toga sto je to nacin naseg protesta protiv stanja u drzavi i politickog uredjenja iste. Vec sam rekao,neko pali drzavne arhive i unistava po 100 godina stare dokumente,a neko to nezadovoljstvo izrazava na drugi nacin
Naravno imas ti debilosa koji zvizde jer eto svi zvizde al to je druga stvar.
Mozda ne mozes shvatiti nase stajaliste,ali to je i u redu. Nema svako isto misljenje. Mi samo trazimo da se nase postuje. A kaznu smo zasluzili,ne ovoliku,ali smo zasluzili i podnijet cemo je stojecki,a drugi put biti pametniji.
Lijep pozdrav
EKONNP
DK NFSBiH nema nista s UEFA takmicenjima. To je kao da UEFA nekoga kazni s pet utakmica pred praznim tribinama i taj to odradi u domacem prvenstvu i onda na UEFA utakmici pun stadion i novo orgijanje. Siroki ce imati podrsku navijaca u europskim utakmicama, a ovih sedam ce odsluziti u domacim takmicenjima.Faraon iz Visokog je napisao/la:Je li se ova kazna odnosi samo na kup i ligu ili i nadolazecu evropu?
- hskzmostar
- Kontakt:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
TT pred potpisom za Trenčin kako kažu neki mediji
Nemoj se paliti na kvazi navijace, bilo kojeg kluba, pa makar bili i navijaci istog kluba za koji i ja navijam. Za Siroki i Mostar razumijem, ali vjerujem da nisu npr Sirokobrijezani tako dobri sa Velezovcima iako su i oni Mostarci. Niti ce gotiviti Velez tako, a hoce Gosk sljedece godine iako su blize Mostaru. Jedan primjer, u Sarajevu ljudi idu u skolu skupa, razred, zive u ulici, haustoru, pa navijaju za razlicite klubove, da ne kazem da ima bruku brace, a vjeruj mi da se ne gotive na sportskoj bazi. Ja sam iskreno za Siroki navijao protiv Sarajeva, kao i vecina Zeljovaca jer je Sarajevo nas najveci sportski rival, djaba sto se pola ljudi zna, druguje, izlazi skupa po kafana. Kosevo je slavilo gol Zrinjskog, kao da su oni titulu osvojili. To je tako, tako je svugdje, Madrid(Real i Atletico), Rim(Roma i Lazio) itd. Moja poenta toga je da ne treba imati poistovjecivanja s nekim na osnovu nacije, posebno u sportu i svaki klub treba biti za sebe. Iskreno ja sam mislio da je Sirokom najveci sportski rival Zrinjski. Kao sto ti meni kaze da te mozda ne razumijem za stajalista, mozda i ti ovo moje ne razumijes sto ja tebi sada napisah. Najbolji ti je primjer Rijeka i Hajduk, naspram Dinama, nikad se nece gotiviti jer su samo Dalmatinci a ovi Purgeri.skripar96 je napisao/la:Rekao sam da necu pisati par dana,al evo napravit cu iznimku jer si kulturno pitao,za razliku od brojnij vasih danas.Argentina je napisao/la:Imam pitanje i nije mi jasno. Zasto se navijaci Sirokog i Zrinjskog ovoliko lizu? Da li na nacionalnoj osnovi ili sportskoj? Dajem primjer i treba svi da se naklone sarajevskom derbiju jer je to pravo sportsko rivalstvo, to je pokazao i ovaj derbi, bez ikakvih stimaljki. Kako npr navijacu Sirokog nije sportska zelja biti najbolji u Hercegovini ili Zrinjskom, kao sto je npr Sarajevu ili Zelji biti zelja najbolji u Sarajevu, a na kraju i u drzavi. Taj dio ne kontam, to je kao da se Rijeka i Hajduk lizu protiv Dinama i kazu, trofeji su u Dalmaciji. Gdje je sportsko rivaltsvo medju svima?
Navijaci Sirokog i Zrinjskog na stadionu su najveci neprijatelji,dobacivanje jedni drugima,cak i vrijedjanje,znalo je biti i tuca ako se slucajno na istoj tribini nadju jedni i drugi. Al kad utakmica zavrsi sve je to drugi svijet. Siroki i Mostar udaljeni su 20 km,sto je smijesna udaljenost. Mi i Mostarci radimo skupa,idemo u skole,na fakultete skupa. Puno Sirokobrijezana radi dole,a vecina privatnih firmi u Mostaru je vlasnistvo Sirokobrijezana. Ja osobno imam par VRLO DOBRIH prijatelja Mostaraca,vjerovatno kao i svatko iz Sirokog. I kad sam ja danas s njim na kavi,ne mogu sutra pricati protiv njega. Vrlo specificna situacija u svakom slucaju. A za ostalo sto si rekao,himni se zvizdalo kao sto sam objasnio vec na temi kupa zbog toga sto je to nacin naseg protesta protiv stanja u drzavi i politickog uredjenja iste. Vec sam rekao,neko pali drzavne arhive i unistava po 100 godina stare dokumente,a neko to nezadovoljstvo izrazava na drugi nacin
Naravno imas ti debilosa koji zvizde jer eto svi zvizde al to je druga stvar.
Mozda ne mozes shvatiti nase stajaliste,ali to je i u redu. Nema svako isto misljenje. Mi samo trazimo da se nase postuje. A kaznu smo zasluzili,ne ovoliku,ali smo zasluzili i podnijet cemo je stojecki,a drugi put biti pametniji.
Lijep pozdrav
Ja tvoje stajaliste gore razumijem, ali ne razumijem zasto to ljudi rade, jer sve dok klub placa kaznu za njih, necu ih razumjeti. Kad neko stane i kaze ja cu platiti kaznu, onda cu ga razumjeti i postovati radi ispada. Ja na temi Zelje stalno to govorim, sve dok klub dobiva kazne za baklje i transparente i ostalo, osudjujem, kad neko izadje i kaze evo ja placam kaznu i napravi ispad, onda cu opravdat i imati razumijevanje.
Sportski pozdrav i sretno u nastavku, posebno Evropi.
Prvak NR BiH: 1946
Split se raspada, ima li tamo pojacanja za nas, jos ih Sablic trenirao..
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, Redfire16, Vanja8, Venom i 9 gostiju.