AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- nextterrain
- Kontakt:
Re: AC Milan
Zbunjujete me sa istim avatarom ti i Rope 
-
gambler1899
- Kontakt:
kako mi se svidja ovo potpisivanje igraca na vrijeme, a ne cekanje zadnja dva dana pa ako ko dodje i dobro je...kad bi pored Musacchia i Rodrigueza (koji je izgleda na ljekarskom) doveli i Kessie na vrijeme to bi bio sjajan pocetak prelazog roka...za ostale glasnine ukoliko se i pola ispune bilo bi odlicno pogotovo ovaj dvojac iz Lazia 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kessie će biti ozvaničen nakon zadnjeg kola u Serie A. Kakav bi to start bio, tri pojačanja a nije maj nije završio.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ja bi ostavio Fernandeza, dobar je za rotacije jer moze pokrivati vise pozicija, a nije momak na VI sa loptom kao ostali panjevi u sredini
Sent from my x600 using Tapatalk
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Bit ce mi zao ako Deulofeu ode,a hoce.
The official announcement of the Musacchio signing will be delayed for few days due to some bureaucratic issues. Musacchio has passed the medical so that's not the reason. Some technical issues needs to be resolved. [MilanNews].
Sve u svemu,ovih dana ima puno lijepih vijesti u vezi Milana

The official announcement of the Musacchio signing will be delayed for few days due to some bureaucratic issues. Musacchio has passed the medical so that's not the reason. Some technical issues needs to be resolved. [MilanNews].
Sve u svemu,ovih dana ima puno lijepih vijesti u vezi Milana

Ma vjerovatno nedostatak motivacije, yebo te meni ga žao bude kad vidim da ne može kvalitetnu loptu dobiti u tri utakmice, mogu misliti kako se on osjeća.rope11 je napisao/la:pa i ja bih radije contija, da se ugrabi dok se još može
bacca je toliko potonuo da to nije realno, ok jasno mi je da nema podršku suigrača, ali kako jedan lapadula promaši po par zicera po utakmici, a ovaj se bukvalno ne vidi?![]()
nije samo nevidljiv nego je toliko čučnuo da gubi svaki duel, odbija se lopta od njega kao balvan, baš igrač manje... valjda bude nova sezona-nova nafaka jer nije realno da čovjek preko noći zaboravi igrati fudbala.
možda bi ipak bilo bolje prodati ga kinezima i uzeti za te pare kalinića, ne gubiš ništaa beloti može još čekati, nije baš toliko zapelo.
Kažem ti, vjerujem da će sa boljim saigračima i on biti bolji, zaista ga ne bih nužno prodavao, on je itekako dobar napadač samo što je on tip napadača koji "živi i umire" od šansi koje mu saigrači naprave, a po tome je umro čim je došao u Milan
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ali kako to ne važi za onog mrtvog lapadulu, tip par puta po utakmici ofula par dobih šansi dok za ovog drugog nemaš dojam da je uopšte na terenu
ili kad zamjeni baccu koji ne dotakne loptu, u onih 15-20 minuta se već nađe u bar 2 dobre šanse.
i nije to samo par puta pa da kažeš da je slučajnost, tako je čitave sezone.
ali slažem se da je ubijen u pojam, bio je dobar prva dva mjeseca, ali kako je vrijeme odmicalo i kako je upao u krizu tako je počeo podsjećati na amatera koji se prvi put susreće sa loptom.
ali ako se ne nađe novi napadač dao bih mu još jednu šansu iduće sezone i radije se fokusirao na dovođenje nekih drugih igrača, pa nije onakva zvijerka iz seville i djelomično milana tek tako preko noći zaboravila igrati i zabijati.
vamos bacca!
i nije to samo par puta pa da kažeš da je slučajnost, tako je čitave sezone.
ali slažem se da je ubijen u pojam, bio je dobar prva dva mjeseca, ali kako je vrijeme odmicalo i kako je upao u krizu tako je počeo podsjećati na amatera koji se prvi put susreće sa loptom.
ali ako se ne nađe novi napadač dao bih mu još jednu šansu iduće sezone i radije se fokusirao na dovođenje nekih drugih igrača, pa nije onakva zvijerka iz seville i djelomično milana tek tako preko noći zaboravila igrati i zabijati.
vamos bacca!
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kakva je ovo "saga" oko Šiljkana, kao da je Cafu?
Samo da ga ne prodaju u Juventus, sve ostalo moze. Sretan mu put.
Treba ozbiljno zaganjati Conti-a. Lijevo Rodriguez, desno Conti
Bila bi perverzija ako potpisu Musaku, Kessie-a, Rodrigueza u ovom mjesecu.
Samo da ga ne prodaju u Juventus, sve ostalo moze. Sretan mu put.
Treba ozbiljno zaganjati Conti-a. Lijevo Rodriguez, desno Conti
Bila bi perverzija ako potpisu Musaku, Kessie-a, Rodrigueza u ovom mjesecu.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Što ne Juventusu? Ja bi baš to volio pa da vidimo da li se radi o novom Maldiniju koji se utopio u sivilo Milana 
-
gambler1899
- Kontakt:
U dobroj ekipi i prosjecan igrač je odma dobar i pruža bolje partije pokazalo se na 1000 primjera...Ja ne bi žalio ako ode jer momak stvarno ništa zadnjih godina nije pokazao tj nije napredovao nego samo nazadovao...Nešto mi puno komplikuju oko Musacchia? I gdje je Rodriguez i koliko traju ti.ljekarski hehehe mediji bacili bombu juče da je stigao...Naši kao spremni ponuditi za Moratu 60miliona 
Imam osjećaj da će se kod njih "snaći". Imaju dobru, organizovanu ekipu gdje čak i neki levat poput Siljkana, može pružiti dobre partije.
Neka ga prodaju u Napoli ili ko ga već traži.
Milan je bio katastrofalan prethodnih sezona. Ekipa bez glave i repa. U tim okolnostima je teško vidjeti pravu vrijednost pojedinih igrača.
Ne baziram ovo na nekim njegovim igrama ni kvalitetama već čisto imam taj neki osjećaj.
Neka ga prodaju u Napoli ili ko ga već traži.
Milan je bio katastrofalan prethodnih sezona. Ekipa bez glave i repa. U tim okolnostima je teško vidjeti pravu vrijednost pojedinih igrača.
Ne baziram ovo na nekim njegovim igrama ni kvalitetama već čisto imam taj neki osjećaj.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Nek ide gdje hoće samo da ga više ne gledam u dresu Milana. Kad vidim onu njegovu facu nemam napretka 7 dana.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa ako pređe u Juventus on će automatski postati najbolji svijetski bek.Nešto slično kao Alves Dani, i ako je ovaj u čitavoj sezoni možda u 10 utakmica podsjetio kakv to bek bješe u periodu 2008-'14.
De Sciglio će sasvim sigurno bolje igrati i njegova mane će doći manje do izražaja u nekoj boljoj ekipi.Ali apsolutno to ne znači da će odmah postati neki vrhunski bek.
De Sciglio će sasvim sigurno bolje igrati i njegova mane će doći manje do izražaja u nekoj boljoj ekipi.Ali apsolutno to ne znači da će odmah postati neki vrhunski bek.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Ma kakav siljkan ljudi, pa gledamo ga već 5 sezona a momak nije naučio centrirat, njegovo sve sto zna jest stat i vratit loptu nazad.. O defanzivi ne treba trošit rijeci. Nek ide sto prije, a vjerujem da ako ode u juve da ce ga vrlo brzo htjeti poslat na posudbu.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ma taj kloc nije vrijedan da se o njemu ovdje razglaba. On kako je debitovao za Milan nije odigrao 3 utakmice da valja. Eto nema s kim igrati, pa jbt led u Italiji bi i Bonera uz Juventusovu odbranu i Buffona licio na Japa Stama iz najboljih dana. Nek ide gdje hoce sto se mene tice ko mu jbe mater.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Ne znam samo gdje će igrati u onakvom Juventusu, al' uostalom i ne zanima me, daBogda sutra potpisao ugovor sa Bianconerima što se mene tiče, daleko mu kuća od San Sira bila 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ne može ti prosječan igrač koji ne posjeduje ni 20% onoga što bi trebao posjedovati jedan bek u 2017-oj godini odjednom vaskrsnuti preko noći, pa makar to bio i trojuventus.
neka ide gdje hoće, njemu na obraz što kao kapiten milana (koji ga je do besvijesti trpio i žmirio na loše sezone) ide u rivalski klub, rijetko odvratno ponašanje i karakter.
mi ćemo se osvjestiti tek kada dođu rodriguez i desni bek i skontamo šta smo to morali gledati i trpiti zadnjih 5 godina
a realno kad dođu njih dvojica koji su školski primjer onoga što jedan bek mora predstavljati, ko će se ba više uopšte sjećati šilje, a kamo li žaliti za njim? neće niko, zaboravit ću istog momenta ko je on kada odleprša odavde.
žalio bih gigija i roma, žalio sam mnoge igrače prije jer znaš šta si gubio njihovim odlaskom, a mi sad ne da gubimo što ova zmija hoće da ide nego dobijamo.
neka ide gdje hoće, njemu na obraz što kao kapiten milana (koji ga je do besvijesti trpio i žmirio na loše sezone) ide u rivalski klub, rijetko odvratno ponašanje i karakter.
mi ćemo se osvjestiti tek kada dođu rodriguez i desni bek i skontamo šta smo to morali gledati i trpiti zadnjih 5 godina
a realno kad dođu njih dvojica koji su školski primjer onoga što jedan bek mora predstavljati, ko će se ba više uopšte sjećati šilje, a kamo li žaliti za njim? neće niko, zaboravit ću istog momenta ko je on kada odleprša odavde.
žalio bih gigija i roma, žalio sam mnoge igrače prije jer znaš šta si gubio njihovim odlaskom, a mi sad ne da gubimo što ova zmija hoće da ide nego dobijamo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ne bih žalio ni za Gigijem da dobijemo 100+ miliona vjeruj mi 
ja bih, sad kad imaju love nema potrebe da prodaju igrače 
ali postoji druga strana medalje jer stalno odugovlače sa novim ugovorom (tj. ono debelo krme mu puni glavu), pa ako si toliki pakšu da napustiš klub koji te stvorio i bez kojeg nikad ne bi postao ono što jesi danas, onda su mu širom otvorena vrata, marš.
pa yebo majku, da mu ludi mihajlović nije dao onu priliku i ušao u sukob sa berluskonijem radi toga, ovaj ne da nikad ne bi došao do nivoa gdje ga čitava evropa traži nego bi vjerovatno u tridesetoj branio u perugiji.
ali postoji druga strana medalje jer stalno odugovlače sa novim ugovorom (tj. ono debelo krme mu puni glavu), pa ako si toliki pakšu da napustiš klub koji te stvorio i bez kojeg nikad ne bi postao ono što jesi danas, onda su mu širom otvorena vrata, marš.
pa yebo majku, da mu ludi mihajlović nije dao onu priliku i ušao u sukob sa berluskonijem radi toga, ovaj ne da nikad ne bi došao do nivoa gdje ga čitava evropa traži nego bi vjerovatno u tridesetoj branio u perugiji.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ne živi se od ljubavi prema klubu, stvarno si nekad previše staromodan
Kao da Šiljkana i Gigija boli qurac koji ih je klub stvorio i ko im je dao priliku, idu tamo gdje je veća kinta, pametni
Kao da Šiljkana i Gigija boli qurac koji ih je klub stvorio i ko im je dao priliku, idu tamo gdje je veća kinta, pametni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.