Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Aha, ma nista onda od njega, nako mi djelovao da je nas al hebaji ga. Znam ga jos s menadzera uvijek uzmem dobru lovu za njega. 

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Lažeš, rođak ti je i pokušao si stvoriti frku.mensur55 je napisao/la:Aha, ma nista onda od njega, nako mi djelovao da je nas al hebaji ga. Znam ga jos s menadzera uvijek uzmem dobru lovu za njega.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Hadzikic mi je odmah bio sumnjiv prvenstveno sto bi dosad trebala doci ispisnica iz Austrijskog saveza u slucaju promjene sportskog drzavljanstva da moze igrat za nas...njemu je Vijece ministara dodijelilo pasos prosle godine ali to ne znaci i da moze igrat za nas..cak i ne vjerujem da je pokrenuo proces promjene sportskog drzavljanstva...nadam se da nije okoristio ovu hajku kao Seferovic i Gudelj da izvojeva poziv Austrije
Ne bih rekao, misilm, dobio je poziv, ali jos nista ne pise da je prihvatio. Mislio sam da je vec prije godinu dana predao zahtjev za promjenu sportskog drzavljanstva a nesto bas sporo idePrinceofVeresija je napisao/la:Hadzikic mi je odmah bio sumnjiv prvenstveno sto bi dosad trebala doci ispisnica iz Austrijskog saveza u slucaju promjene sportskog drzavljanstva da moze igrat za nas...njemu je Vijece ministara dodijelilo pasos prosle godine ali to ne znaci i da moze igrat za nas..cak i ne vjerujem da je pokrenuo proces promjene sportskog drzavljanstva...nadam se da nije okoristio ovu hajku kao Seferovic i Gudelj da izvojeva poziv Austrije

Šteta za njega. S gledišta reprezentacije, totalno nebitno.Gizmo je napisao/la:Baggio Husidić doživio lom noge.
http://www.transfermarkt.de/beinbruch-b ... ews/275151
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Ovaj Rifet Kapic ne izlgeda lose. Momak pravo zna lopte, bar po ovome sa youtube.
Preko 2000 minuta odigrao za Goricu. 6 golova, 3 asist..
treba ga pratiti. Jak na lopti, dribla i brz.
Preko 2000 minuta odigrao za Goricu. 6 golova, 3 asist..
treba ga pratiti. Jak na lopti, dribla i brz.
Pisalo se o njemu, kazu da ima ponudu iz Spanske Primere.
Nazalost smo na poziciji centralnog veznog 'prepuni'. Nikako da se pojavi neki desni bek, desno krilo...
Nazalost smo na poziciji centralnog veznog 'prepuni'. Nikako da se pojavi neki desni bek, desno krilo...
Koliko znam igrac potpisuje izjavu da zeli promjeniti repku koju mu dostavi savez ( FS BIH ) za koji zeli nastupati. Onda potpisanu izjavu savez salje FIFA-i I FIFA onda trazi potvrdu od saveza za koji igrac trenutno nastupa ( u ovom slucaju Austrijskog ) da nije igrao za A repku u zvanicnim utakmicama. Pa i Begovic i Kolasinac su igrali za Kanadu odnosno Njemacku dok su bili u procesu promjene sportskog drzavljanstva.PrinceofVeresija je napisao/la:Hadzikic mi je odmah bio sumnjiv prvenstveno sto bi dosad trebala doci ispisnica iz Austrijskog saveza u slucaju promjene sportskog drzavljanstva da moze igrat za nas...njemu je Vijece ministara dodijelilo pasos prosle godine ali to ne znaci i da moze igrat za nas..cak i ne vjerujem da je pokrenuo proces promjene sportskog drzavljanstva...nadam se da nije okoristio ovu hajku kao Seferovic i Gudelj da izvojeva poziv Austrije
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Nisam siguran, bi li ti pozvao igraca koji je potpisao zahtjev za promjenu reprezentacije, cak i ako moze formalno nastupati?TMovac je napisao/la:Koliko znam igrac potpisuje izjavu da zeli promjeniti repku koju mu dostavi savez ( FS BIH ) za koji zeli nastupati. Onda potpisanu izjavu savez salje FIFA-i I FIFA onda trazi potvrdu od saveza za koji igrac trenutno nastupa ( u ovom slucaju Austrijskog ) da nije igrao za A repku u zvanicnim utakmicama. Pa i Begovic i Kolasinac su igrali za Kanadu odnosno Njemacku dok su bili u procesu promjene sportskog drzavljanstva.PrinceofVeresija je napisao/la:Hadzikic mi je odmah bio sumnjiv prvenstveno sto bi dosad trebala doci ispisnica iz Austrijskog saveza u slucaju promjene sportskog drzavljanstva da moze igrat za nas...njemu je Vijece ministara dodijelilo pasos prosle godine ali to ne znaci i da moze igrat za nas..cak i ne vjerujem da je pokrenuo proces promjene sportskog drzavljanstva...nadam se da nije okoristio ovu hajku kao Seferovic i Gudelj da izvojeva poziv Austrije
Re: RE: Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Kad smo kod Australije mozda bi se i mi trebali presaltati na azijske kvalifikacije pa u kvalifikacioni dzihad sa Iranom, Irakom i ostalima.Raonffa je napisao/la:Pa dobro realno ovaj Hrustić ide tamo gdje mu je manja konkurencija i gdje su mu sigurniji nastupi na velikim takmičenjima.
Da se ne lažemo, puno je lakše otići na Svjetsko jednoj Australiji nego nama, plus što bi on tu bio siguran putnik (i vjerovatno bi i dobio neke minute sa obzirom na konkurenciju) na to SP, za razliku od BiH gdje nije isključeno da nećemo ići na SP plus što ne bi bio ni blizu najboljih 11.
Tako da ja to ne podržavam, al' apsolutno razumijem zašto je to uradio.
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Re: RE: Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
I tu bi baraž igraliDerdiyok je napisao/la:Kad smo kod Australije mozda bi se i mi trebali presaltati na azijske kvalifikacije pa u kvalifikacioni dzihad sa Iranom, Irakom i ostalima.Raonffa je napisao/la:Pa dobro realno ovaj Hrustić ide tamo gdje mu je manja konkurencija i gdje su mu sigurniji nastupi na velikim takmičenjima.
Da se ne lažemo, puno je lakše otići na Svjetsko jednoj Australiji nego nama, plus što bi on tu bio siguran putnik (i vjerovatno bi i dobio neke minute sa obzirom na konkurenciju) na to SP, za razliku od BiH gdje nije isključeno da nećemo ići na SP plus što ne bi bio ni blizu najboljih 11.
Tako da ja to ne podržavam, al' apsolutno razumijem zašto je to uradio.
Sent from my SM-T211 using Tapatalk

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Je li pratio ko Ognjena Gnjatića?
Anelov pandan.HankMoody je napisao/la:Je li pratio ko Ognjena Gnjatića?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Pošteno.Rokoko87 je napisao/la:Anelov pandan.HankMoody je napisao/la:Je li pratio ko Ognjena Gnjatića?

Braunschweig ako prodje Wolfsburg, imat ćemo Fejzica u Bundesligi. Standardan je ove sezone bio
Vec su primili gol Braunschweig. Mozda ce Fejza imati interesa iz Bundeslige iako ne pobjede plejoff
Kakva odbrana Fejzica 

Realno, nemaju oni sanse protiv Wolfsburga.dino-92 je napisao/la:Braunschweig ako prodje Wolfsburg, imat ćemo Fejzica u Bundesligi. Standardan je ove sezone bio
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Tek je produzio ugovor s ovima, Cvajta je njemu opet sudjena.Vucevich je napisao/la:Vec su primili gol Braunschweig. Mozda ce Fejza imati interesa iz Bundeslige iako ne pobjede plejoff

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 31 gost.