PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Danas sam negdje vidio na fb, a ne mogu sad da nađem video sa derbija na kojem prolaze igrači Željkana pored istoka nakon tekme, pognutih glava i ubijeni u pojam, a s istoka se ori ŠAMPIONI! Ima li neko da postavi to trolanje? 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sok-i-ne ... ara/237708joker90 je napisao/la:Danas sam negdje vidio na fb, a ne mogu sad da nađem video sa derbija na kojem prolaze igrači Željkana pored istoka nakon tekme, pognutih glava i ubijeni u pojam, a s istoka se ori ŠAMPIONI! Ima li neko da postavi to trolanje?
Kako ce im u subotu Vladika ucerat za sva ona ''ponizavanja'' na njegov racunLakoste je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/sok-i-ne ... ara/237708joker90 je napisao/la:Danas sam negdje vidio na fb, a ne mogu sad da nađem video sa derbija na kojem prolaze igrači Željkana pored istoka nakon tekme, pognutih glava i ubijeni u pojam, a s istoka se ori ŠAMPIONI! Ima li neko da postavi to trolanje?
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Ucerali smo sami sebi. Vlado i vas klub i jeste svakako samo za ponizavanja. Nemate svrhu postojanja, to je fakt.Guest007 je napisao/la:Kako ce im u subotu Vladika ucerat za sva ona ''ponizavanja'' na njegov racunLakoste je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/sok-i-ne ... ara/237708joker90 je napisao/la:Danas sam negdje vidio na fb, a ne mogu sad da nađem video sa derbija na kojem prolaze igrači Željkana pored istoka nakon tekme, pognutih glava i ubijeni u pojam, a s istoka se ori ŠAMPIONI! Ima li neko da postavi to trolanje?
Životni saputnik! 1921
E pa zbog tog kluba kako ti kazes ''za ponizavanja'' ce titula ostati u Mostaru
, a u Zeljkani ce se sve razje*at, jer je to propali projekat SDA 
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Guest007 je napisao/la:E pa zbog tog kluba kako ti kazes ''za ponizavanja'' ce titula ostati u Mostaru, a u Zeljkani ce se sve razje*at, jer je to propali projekat SDA
Nije tačno. Isti broj pobjeda.Raonffa je napisao/la:Imamo ih više nego vi, koliko me sjećanje služi.Anex je napisao/la: Kad ih covjek slusa rekao bih da redovno dobijaju,znas li ti slucajno medjusobni omjer izmedju Sarajeva i zelje
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
MCMXLVI je napisao/la:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Ukradite im ga i nosite ga u Tuzlu. Usput se izljubite sa njima dok im budete cestitali, prenesite im baksuzluk.Guest007 je napisao/la:E pa zbog tog kluba kako ti kazes ''za ponizavanja'' ce titula ostati u Mostaru, a u Zeljkani ce se sve razje*at, jer je to propali projekat SDA
Životni saputnik! 1921
Haman smo vas izljubili skoro na Tusnju, od nas je krenulo ka*anjeEisenbahner1921 je napisao/la:Ukradite im ga i nosite ga u Tuzlu. Usput se izljubite sa njima dok im budete cestitali, prenesite im baksuzluk.Guest007 je napisao/la:E pa zbog tog kluba kako ti kazes ''za ponizavanja'' ce titula ostati u Mostaru, a u Zeljkani ce se sve razje*at, jer je to propali projekat SDA
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Sta su vam to poceli prepoznavati ove sa zapada sto momka napadose?

Životni saputnik! 1921
-
belosevic28
- Kontakt:
E cuj minirali bi im sugavicu hahhahahah koji bolid moras biti pa ovo izjaviti, a jos veci pa podrzati. A ne tako davna povijest nas je ucila da ustvari oni to rade... Ko razumije shvatit ce.PticaSelica1921 je napisao/la:Nosaju sahovnice...skloni su mjenjaju imena i dresova.Znas, "torpedo" je bas dinamitno,zloslutno imeZenzo je napisao/la:Minirali bi nam Grbavicu od muke.PticaSelica1921 je napisao/la:Jeste li pomislili slucajno,sta ako se desi slucajno da uzmu fuklje bod u Mostaru a mi dobijemo Radnik?
Športski selam !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Dosadan si s tim temama.Eisenbahner1921 je napisao/la:Sta su vam to poceli prepoznavati ove sa zapada sto momka napadose?![]()
![]()
![]()
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
belosevic28
- Kontakt:
Nije on dosadan, nego je on jedan podmukli hinjavac, a vecina ih je takva... A kad pocnes o njihovoj trEbini, kmece, kunu, pozivaju se na nekakav moral...zlo87 je napisao/la:Dosadan si s tim temama.Eisenbahner1921 je napisao/la:Sta su vam to poceli prepoznavati ove sa zapada sto momka napadose?![]()
![]()
![]()
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Smrt podmuklim hinjavcima sto zele sve najgore marvi od ko zna koliko njih koji napadaju i brutalno prebijaju momka jer navija za drugi klub.
Životni saputnik! 1921
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vec pricao na forumu jedan momak sta se desilo, ovaj sjeo na njihovu tribinu i negodovao kada bi se desilo nesto protiv Zeljeznicara. Onda mu par ljudi reklo da se smiri da ne nervira ostale, on onda poceo njima da prigovara sta vi hocete i td. I onda dokurcio ljudima i izbacili ga sa tribine.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.