PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
A sta je baja ocekivao, dosao na tribinu od domacina, poceo se qrciti, ljudi ga k'o insana upozorili par puta, al hajvan nastavio...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
To Olovski vojnik, reci nam!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
"Uz 110 prvenstvenih mečeva, gradski rivali odigrali su i 14 utakmica u Kupu i Superkupu BiH, te tri u Kupu SRF Jugoslavije. Ukupno je odigrano 127 vječitih derbija, Željo ima 39 pobjeda, Sarajevo dvije manje. Na 51 utakmici nije bilo pobjednika."High je napisao/la:Nije tačno. Isti broj pobjeda.Raonffa je napisao/la:Imamo ih više nego vi, koliko me sjećanje služi.Anex je napisao/la: Kad ih covjek slusa rekao bih da redovno dobijaju,znas li ti slucajno medjusobni omjer izmedju Sarajeva i zelje
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Do ujutro i tri vise aBd
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Do ujutro i tri vise aBd
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- TobeYarabi
- Kontakt:
7:46
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- HzHercegovac
- Kontakt:
Nije tačno. Isti broj pobjeda.[/quote]
"Uz 110 prvenstvenih mečeva, gradski rivali odigrali su i 14 utakmica u Kupu i Superkupu BiH, te tri u Kupu SRF Jugoslavije. Ukupno je odigrano 127 vječitih derbija, Željo ima 39 pobjeda, Sarajevo dvije manje. Na 51 utakmici nije bilo pobjednika."[/quote]
Evo međusobnih omjera do zadnje utakmice, ovu mi Pitari računamo k'o dvije jer se tako računa gol kroz noge u picigenu
130. ZVANIČNA UTAKMICA / 110. PRVENSTVENA UTAKMICA
15.4.2017
Sezona 2016/2017
26.kolo Premijer lige BiH
Željezničar Sarajevo - FK Sarajevo 0-0
Stadion Grbavica
Sudija: Šehović (Sarajevo)
Gledalaca: 13 500
Sastavi timova:
Željezničar: Kjosevski, S.Stevanović, Kerla, Bogičević, Stanić, Blagojević, Zeba (Osmanković), Crnov (Zakarić), M.Stevanović, Radinović (Marković), Lendrić
Sarajevo: Pavlović, Al.Bekić, Mihojević, Novaković, Hodžić, Rustemović (Ivetić), Sarić, Crnkić, Duljević, Hebibović (Lelić), Ahmetović
Treneri: Slavko Petrović (Željezničar), Mehmed Janjoš (Sarajevo)
Strijelci: -
Međusobni omjer:
UKUPNO: 130 40 51 39 158-155 +3
PRVENSTVO: 110 32 47 31 122-124 -2
"Uz 110 prvenstvenih mečeva, gradski rivali odigrali su i 14 utakmica u Kupu i Superkupu BiH, te tri u Kupu SRF Jugoslavije. Ukupno je odigrano 127 vječitih derbija, Željo ima 39 pobjeda, Sarajevo dvije manje. Na 51 utakmici nije bilo pobjednika."[/quote]
Evo međusobnih omjera do zadnje utakmice, ovu mi Pitari računamo k'o dvije jer se tako računa gol kroz noge u picigenu
130. ZVANIČNA UTAKMICA / 110. PRVENSTVENA UTAKMICA
15.4.2017
Sezona 2016/2017
26.kolo Premijer lige BiH
Željezničar Sarajevo - FK Sarajevo 0-0
Stadion Grbavica
Sudija: Šehović (Sarajevo)
Gledalaca: 13 500
Sastavi timova:
Željezničar: Kjosevski, S.Stevanović, Kerla, Bogičević, Stanić, Blagojević, Zeba (Osmanković), Crnov (Zakarić), M.Stevanović, Radinović (Marković), Lendrić
Sarajevo: Pavlović, Al.Bekić, Mihojević, Novaković, Hodžić, Rustemović (Ivetić), Sarić, Crnkić, Duljević, Hebibović (Lelić), Ahmetović
Treneri: Slavko Petrović (Željezničar), Mehmed Janjoš (Sarajevo)
Strijelci: -
Međusobni omjer:
UKUPNO: 130 40 51 39 158-155 +3
PRVENSTVO: 110 32 47 31 122-124 -2
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
Jebte citam lobotomiju.ljudi se nadaju iksu a psuju mrtve raspale.ooet istom prilikom govore ponovit trebinje.ovde pisu nema dogovora sa seljadijom.cccc
I onda zavjera protiv zelje.ccccc
A sanjaju go slobode u 97oj
I onda zavjera protiv zelje.ccccc
A sanjaju go slobode u 97oj
- LegendKiller
- Kontakt:
inače sam protiv bilo kakvog nasilja ali odavno neko nije zaslužio batine kao onaj lik. Jedini lijek za ljudsku glupost jesu batine, doduše preventivno i na kratke staze. Ustao dečko među 100 pitara sa pitanjem "šta je šta hoćete", psovke, vrijeđanja. Prišlo mu par momaka zamolili ga da pređe na onaj dio trEbine gdje je bila većina navijača želje a to je onaj dio iznad lože, on neće, nastavio se bahatiti i tada je skinuo duks ili trenerku ne znam tačno šta je imao (vidi se na snimku). On se isprsio, jedan dečko ga prvi udari i tako je krenulo.Eisenbahner1921 je napisao/la:Smrt podmuklim hinjavcima sto zele sve najgore marvi od ko zna koliko njih koji napadaju i brutalno prebijaju momka jer navija za drugi klub.
Dakle, nije bio problem njegovo navijanje za želju, već bahatost i vrijeđenje ljudi na tribini gdje najviše ima starije raje sa djecom.
Kada dođeš na trEbinu sa domaćim navijačima moraš poštavati barem neka osnovna pravila. Obzirom da je u pitanju Sarajevo ipak postoji određeni prag tolerancije, niko ti pola riječi ne bi rekao za npr. neke povike prilikom šanse želje i slično. Uostalom bilo je barem 100 navijača želje, nikome ništa osim njemu.
Ja jednom prilikom u Banjaluci sa domačim navijačima, zabi ga Krste (mislim da je kup bio) i ja mu psujem.
- sarajevo46
- Kontakt:
Oni pored su isto bili navijači Željezničara, bilo ih je oko 70/80 ja mislim i njima niko nije prigovorio ništa. One djevojke i dva momka cak poceli navijati na pocetku dok im policija nije rekla da se vrate na mjesta. Kasnije u toku utakmice sve normala do poluvremena dok nije poceo glumiti mangupa nekog . Svi ostali gledaju normalno utakmicu samo on hoće nešto. Al' cuj brutalno prebijaju momkaLegendKiller je napisao/la:inače sam protiv bilo kakvog nasilja ali odavno neko nije zaslužio batine kao onaj lik. Jedini lijek za ljudsku glupost jesu batine, doduše preventivno i na kratke staze. Ustao dečko među 100 pitara sa pitanjem "šta je šta hoćete", psovke, vrijeđanja. Prišlo mu par momaka zamolili ga da pređe na onaj dio trEbine gdje je bila većina navijača želje a to je onaj dio iznad lože, on neće, nastavio se bahatiti i tada je skinuo duks ili trenerku ne znam tačno šta je imao (vidi se na snimku). On se isprsio, jedan dečko ga prvi udari i tako je krenulo.Eisenbahner1921 je napisao/la:Smrt podmuklim hinjavcima sto zele sve najgore marvi od ko zna koliko njih koji napadaju i brutalno prebijaju momka jer navija za drugi klub.
Dakle, nije bio problem njegovo navijanje za želju, već bahatost i vrijeđenje ljudi na tribini gdje najviše ima starije raje sa djecom.
Kada dođeš na trEbinu sa domaćim navijačima moraš poštavati barem neka osnovna pravila. Obzirom da je u pitanju Sarajevo ipak postoji određeni prag tolerancije, niko ti pola riječi ne bi rekao za npr. neke povike prilikom šanse želje i slično. Uostalom bilo je barem 100 navijača želje, nikome ništa osim njemu.
Ja jednom prilikom u Banjaluci sa domačim navijačima, zabi ga Krste (mislim da je kup bio) i ja mu psujem.
- HordasIstok
- Kontakt:
Od tebe ne znam da se oporavim 
Đe si Helleru, plutas li jos po metropoli?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Back homeshzna je napisao/la:Đe si Helleru, plutas li jos po metropoli?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Vidis da je odmah poceo da se kurci cim se vratio u jazbinu.Penaltiky je napisao/la:Back homeshzna je napisao/la:Đe si Helleru, plutas li jos po metropoli?moraš sam plutat
Joj kad se opanak popapuci, gledaj ti ovih tuzlaka i euforije sto ce drugu godinu u tri posljednje biti na tekmi gdje je pehar za sampiona.
Najavljen ih velik broj za Mostar.. Ili, cekaj!?
3/3shzna je napisao/la:Joj kad se opanak popapuci, gledaj ti ovih tuzlaka i euforije sto ce drugu godinu u tri posljednje biti na tekmi gdje je pehar za sampiona.
Nsgo nemoj se ti papučit
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Necemo Kup racunati, nemoj se toliko kofrciti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.