Ma vjeruj meni da nemamo, ja bi zadrzao mozda 5-6 igraca od ovih 20. Pa sjeti se kako smo jaki bili kad smo osvojili titulu prije dvije godine, uporedi taj sastav i ovaj.Guest007 je napisao/la:Druze vi imate prejaku ekipu, samo eto moje misljenje je da je Janjos ne zna voditi. Ako dovedete u nekoj skorijoj buducnosti Husrefa Musemica, a da vam ostane barem 80% ovih igraca, harat cete ligom, a ciganiju s grbavice cete svaki derbi ispratit' s 3 gola razlikehz033 je napisao/la:I to bojim se ubio šakamaLakoste je napisao/la:Osijek bi nas hladno izbacio.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I ja mislim da bi nas Osijek izbacio ali gostovanje bi bilo vrh ako nista 
Bliže mi u Osijek na gostovanje, nego u Sarajevo na domaću.MortemHz je napisao/la:I ja mislim da bi nas Osijek izbacio ali gostovanje bi bilo vrh ako nista
Crna Gora bi bila idealna!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko sto onaj rece ''ne idem po tim selendrama, gdje je to''BelminM23 je napisao/la:Bliže mi u Osijek na gostovanje, nego u Sarajevo na domaću.MortemHz je napisao/la:I ja mislim da bi nas Osijek izbacio ali gostovanje bi bilo vrh ako nista
-
ajdohordas
- Kontakt:
Ja bih nesto iz Skandinavije u drugom pretkolu, što je sigurno, sigurno je 
Neću sebi ovu utakmicu nikada halaliti. Mama mi nije dala, kaže odmah kući iz škole.
- TobeYarabi
- Kontakt:
Samo nedaj boze da Hebib uzme pikado u ruke. Pobice sve gosteSarajlijica1946 je napisao/la:Zar Balic nije otisao, uzeo papire.betrezengorbachev je napisao/la:Evo Balica i Sarica u Cue na vilsu, igraju pikada..
aaa daaajTobeYarabi je napisao/la:Samo nedaj boze da Hebib uzme pikado u ruke. Pobice sve gosteSarajlijica1946 je napisao/la:Zar Balic nije otisao, uzeo papire.betrezengorbachev je napisao/la:Evo Balica i Sarica u Cue na vilsu, igraju pikada..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
SiouxLukavac je napisao/la:U narednih mjesec dana dolazi par igrača, citirajte me slobodno kroz mjesec![]()
Pa da vidimo ko zaista na forumu ima prave informacije a u koga je
Naravno da ce doci, kad po najavama ide pola ekipe.
Tvoje misljenje. Ima visinu, igru glavom i radi za tim, prima loptu, zadrzava dok ostali pridju, bori se....prvu polusezonu smo na njemu i Crnkicu parazitirali....zabio i u derbiju...krila nisu spicevi i ne treba ih s tim ni uporedjivati niti ocekivati da zabijaju...kreiranje prilika je njihov fah i asistencije(a tu smo baaaaas tanki) da Ahmetovic sam sebi pravi sanse i zabija bio bi 10 miliona....da mu neko od krila doda svaku drugu loptu imao bi jos jedno 10-tak na kontu 100%...ali svi hoce da se proslave...sebicnost u napadu je porazna...rasavoje je napisao/la:Ni'e istina. Ne mo's porediti njih sa ovom pritkom. Lik nema ama bas nijedan adut koji bi ga cinio koliko-toliko pristojnim fudbalerom. Da ne pricam o tome kako permanentno spava u ofsajdu, a da ni pritom nikakve izgledne prilike za gol ne pravi. Dok Anel trci, dribla, probija. Ja shvatam da svima hendla zivce kad fula zicere, ali bar ga ima svugdje, dok je ovaj dva igraca manje na terenu.DenchiNL je napisao/la:tako su i za Amera govorili...pa ne ispade tačno, kao i Hebiba, Liju, itd. umori se čovjek, istrči i istroši se radeći sam naprijed...
isto mislim da i kod Hebiba je umor dosta kriv za promašaje...padne fokus...Crnkić takođe, preorao je teren u jesen...i nestao...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mozda je ta ekipa na papiru bila jaka, ali na terenu i ne bas. Pa jedva je uzeta titula ispred zeljeznicara kojeg je predvodio KokotMortemHz je napisao/la: Ma vjeruj meni da nemamo, ja bi zadrzao mozda 5-6 igraca od ovih 20. Pa sjeti se kako smo jaki bili kad smo osvojili titulu prije dvije godine, uporedi taj sastav i ovaj.
Mozda za nijansu bolja (ili manje losija
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Fali nam ovaj covjek, njega je krasila nesebicnost.
1:41 1:49
375.000 eura nam nudili nakon atromitosa, mi odbijamo bahatoSarajlijica1946 je napisao/la:
Fali nam ovaj covjek, njega je krasila nesebicnost.![]()
1:41 1:49
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Normalno da ces odbiti kad je u tom trenutku bio najbolji strijelac, a mi se borili za titulu. Uostalom niko nije mogao predvidjeti njegov pad poslije te polusezone.DenchiNL je napisao/la:375.000 eura nam nudili nakon atromitosa, mi odbijamo bahatoSarajlijica1946 je napisao/la:
1:41 1:49![]()
![]()
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Vise smo Sefki syjebali karijeru nego sto ce nama faliti taj kes, realno. Igrac u nasoj ligi ima top dvije sezone, vrhunaski talenat tri na guranje. Ako ga ne prodas u dvije, tri godine neces nikad. Primjer Okic, Duljevic valjda naucimo.DenchiNL je napisao/la:375.000 eura nam nudili nakon atromitosa, mi odbijamo bahatoSarajlijica1946 je napisao/la:
![]()
Sefko je klupa u velezu bio...cisto ilustracije radi, a i volio mahnut...mogao biti strasan igrac...Sarajlijica1946 je napisao/la:Vise smo Sefki syjebali karijeru nego sto ce nama faliti taj kes, realno. Igrac u nasoj ligi ima top dvije sezone, vrhunaski talenat tri na guranje. Ako ga ne prodas u dvije, tri godine neces nikad. Primjer Okic, Duljevic valjda naucimo.DenchiNL je napisao/la:375.000 eura nam nudili nakon atromitosa, mi odbijamo bahatoSarajlijica1946 je napisao/la:
![]()
Ma evropa je izlog prejeben...ja bi sve odmah tushio...sto nije junior....svi su zamjenjivi...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Tusio bih i ja da nam je politika lupam, prodao si duljevica uzeo si kes investiras u najboljeg u ligi igraca na toj poziciji npr Ordagic. Tad bi harao, ali jok oni ce nama dovesti Purica ocm. 
Ako vratimo Stojčeva ili dovedemo nekog dobrog of. veznog smatram da bi taj novi igrač mogao proigravati Hebiba u situaciji kad "kružimo" oko šesnesterca. Hebib je najbolji za one situacije ko kad je Crnkiću dodao u Lištici. Heba nek istrčava u kontre ili utrčava u šesnesterac i asistira napadaču ili lijevom krilu. Jer pitanje je da li Heba može popraviti realizaciju..
Ako Crnkić ostane on mora smanjiti sebičnost. Pa samo u prvoj finalnoj tekmi je na kraju imao 3-4 situacije gdje je identično, sebično reagovao umjesto da je pokušao proigrati napadača ili nekog drugog veznog igrača.
Ako Crnkić ostane on mora smanjiti sebičnost. Pa samo u prvoj finalnoj tekmi je na kraju imao 3-4 situacije gdje je identično, sebično reagovao umjesto da je pokušao proigrati napadača ili nekog drugog veznog igrača.
SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Atlanta, dime, DinGospo21, fera, Futbol, Google Adsense [Bot], HZbec, laznokrilo, Proximic, SamoTi4000, zagorski i 87 gostiju.