15 Sarajevo zadnje koloshzna je napisao/la:Necemo Kup racunati, nemoj se toliko kofrciti.
16 Zrinjski zadnje kolo
17 Zrinjski zadnje kolo
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
15 Sarajevo zadnje koloshzna je napisao/la:Necemo Kup racunati, nemoj se toliko kofrciti.
ko nam kaje...shzna je napisao/la:Joj kad se opanak popapuci, gledaj ti ovih tuzlaka i euforije sto ce drugu godinu u tri posljednje biti na tekmi gdje je pehar za sampiona.
Najavljen ih velik broj za Mostar.. Ili, cekaj!?
Auuu, masala. Izvinjavam se, jos malo pa ste ko Olimpic.Penaltiky je napisao/la:15 Sarajevo zadnje koloshzna je napisao/la:Necemo Kup racunati, nemoj se toliko kofrciti.
16 Zrinjski zadnje kolo
17 Zrinjski zadnje kolo
Nemoj se još izvinjavat, ima vremena.shzna je napisao/la:Auuu, masala. Izvinjavam se, jos malo pa ste ko Olimpic.Penaltiky je napisao/la:15 Sarajevo zadnje koloshzna je napisao/la:Necemo Kup racunati, nemoj se toliko kofrciti.
16 Zrinjski zadnje kolo
17 Zrinjski zadnje kolo
Ovo je bilo takticko povlacenje, sad vracati s kamatama.Sariel je napisao/la:evo szhne pet dana je trajalo otreznjenje..poceo je i sukat, skoro oporavljen,al nada tinja![]()
jesl se ubio momacki priznaj!
ajde de,samo pazi pite su nalozene ko nikad i ide im zasadshzna je napisao/la:Ovo je bilo takticko povlacenje, sad vracati s kamatama.Sariel je napisao/la:evo szhne pet dana je trajalo otreznjenje..poceo je i sukat, skoro oporavljen,al nada tinja![]()
Smrt fasizmu, Sloboda Tuzla!
Moglo bi se skupit kamata da ih ni Miske ne bi mogo obračunatshzna je napisao/la:Ovo je bilo takticko povlacenje, sad vracati s kamatama.Sariel je napisao/la:evo szhne pet dana je trajalo otreznjenje..poceo je i sukat, skoro oporavljen,al nada tinja![]()
Smrt fasizmu, Sloboda Tuzla!
Dobro, ja sam ga poprilicno brutalno kokicom u glavu pogodiosarajevo46 je napisao/la:Oni pored su isto bili navijači Željezničara, bilo ih je oko 70/80 ja mislim i njima niko nije prigovorio ništa. One djevojke i dva momka cak poceli navijati na pocetku dok im policija nije rekla da se vrate na mjesta. Kasnije u toku utakmice sve normala do poluvremena dok nije poceo glumiti mangupa nekog . Svi ostali gledaju normalno utakmicu samo on hoće nešto. Al' cuj brutalno prebijaju momkaLegendKiller je napisao/la:inače sam protiv bilo kakvog nasilja ali odavno neko nije zaslužio batine kao onaj lik. Jedini lijek za ljudsku glupost jesu batine, doduše preventivno i na kratke staze. Ustao dečko među 100 pitara sa pitanjem "šta je šta hoćete", psovke, vrijeđanja. Prišlo mu par momaka zamolili ga da pređe na onaj dio trEbine gdje je bila većina navijača želje a to je onaj dio iznad lože, on neće, nastavio se bahatiti i tada je skinuo duks ili trenerku ne znam tačno šta je imao (vidi se na snimku). On se isprsio, jedan dečko ga prvi udari i tako je krenulo.Eisenbahner1921 je napisao/la:Smrt podmuklim hinjavcima sto zele sve najgore marvi od ko zna koliko njih koji napadaju i brutalno prebijaju momka jer navija za drugi klub.
Dakle, nije bio problem njegovo navijanje za želju, već bahatost i vrijeđenje ljudi na tribini gdje najviše ima starije raje sa djecom.
Kada dođeš na trEbinu sa domaćim navijačima moraš poštavati barem neka osnovna pravila. Obzirom da je u pitanju Sarajevo ipak postoji određeni prag tolerancije, niko ti pola riječi ne bi rekao za npr. neke povike prilikom šanse želje i slično. Uostalom bilo je barem 100 navijača želje, nikome ništa osim njemu.
Ja jednom prilikom u Banjaluci sa domačim navijačima, zabi ga Krste (mislim da je kup bio) i ja mu psujem.![]()
ne možeš ti o tom nikako.
Cekaj samo da odigraju nerijeseno protiv Radnika, ne znas ti jos ko je Virto. Pocni brisati postove od danas.Rigoletto je napisao/la:zeznut je virto, orginalni durmitorski gorštak, izražena čela i mandibule.
Rigoletto je napisao/la:zeznut je virto, orginalni durmitorski gorštak, izražena čela i mandibule.
to su vam prvi rodjaci,jerbo najbolja komunikacija preko krša ide putem dinarskih klisuraRigoletto je napisao/la:zeznut je virto, orginalni durmitorski gorštak, izražena čela i mandibule.
Emotivni status navijača Željezničara sa švedskom adresom, ponovo oduševljava fanove sarajevskog prvoligaša.
..."Vratite se Željinoj filozofiji
Sariel je napisao/la:Emotivni status navijača Željezničara sa švedskom adresom, ponovo oduševljava fanove sarajevskog prvoligaša.
..."Vratite se Željinoj filozofiji
Tuzlaka kompleksasa, ne vjerujem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.