jel opet patetika?Sarajlijica1946 je napisao/la:Sariel je napisao/la:Emotivni status navijača Željezničara sa švedskom adresom, ponovo oduševljava fanove sarajevskog prvoligaša.
..."Vratite se Željinoj filozofiji
Slomise se navijajuci ovi iz susjednih zemalja.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
eno onaj jedan nudi majsku platu ako izborimo iks..
pazi bogati, JEDNU PLATU!!! daj nam bar i karton pavlake

pazi bogati, JEDNU PLATU!!! daj nam bar i karton pavlake
ČITAVU JEDNU PLATU?Sariel je napisao/la:eno onaj jedan nudi majsku platu ako izborimo iks..
pazi bogati, JEDNU PLATU!!! daj nam bar i karton pavlake![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
posto je iz plavog tabora oduzmi doprinose i pdvPenaltiky je napisao/la:ČITAVU JEDNU PLATU?Sariel je napisao/la:eno onaj jedan nudi majsku platu ako izborimo iks..
Tako malo im vrijedi titula pa evo 5i dan kako placu....pa nisu valjda svi fočaciSariel je napisao/la:eno onaj jedan nudi majsku platu ako izborimo iks..
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sariel je napisao/la:posto je iz plavog tabora oduzmi doprinose i pdvPenaltiky je napisao/la:ČITAVU JEDNU PLATU?Sariel je napisao/la:eno onaj jedan nudi majsku platu ako izborimo iks..
A gdje je misketu 7%.
BijelaCokolada je napisao/la:Mogao bi kompletan zapad biti nas,ofanziva se spremascootzzZzTM87 je napisao/la:Ne znate vi sta vam se sprema![]()
![]()
![]()
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
avenija je napisao/la:BijelaCokolada je napisao/la:Mogao bi kompletan zapad biti nas,ofanziva se spremascootzzZzTM87 je napisao/la:Ne znate vi sta vam se sprema![]()
![]()
![]()
Sto bi jedan njihov clan foruma rekao, inace poznat po platnim listama. Grohotom se smijem, grohotom.
E vi se svadjate, a ovi spremaju Čeliku 1 .federalnu ligu. Namjestise Kup, kupise titulu, e jos da Čelika povale a sve se sprema na taj scenarij.
Metaleghe i Vitez moraju ostati!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
cruz40 je napisao/la:E vi se svadjate, a ovi spremaju Čeliku 1 .federalnu ligu. Namjestise Kup, kupise titulu, e jos da Čelika povale a sve se sprema na taj scenarij.
Ne navijam ja FK Osunecene protiv FK(pardon ispred neosunecenih ide NK) neosunecenih.
Ma ja ozbiljno ovo kazem, nije mi do smijeha, zao mi ,nepravda jos jedna ide!Sarajlijica1946 je napisao/la:cruz40 je napisao/la:E vi se svadjate, a ovi spremaju Čeliku 1 .federalnu ligu. Namjestise Kup, kupise titulu, e jos da Čelika povale a sve se sprema na taj scenarij.
Ne navijam ja FK Osunecene protiv FK(pardon ispred neosunecenih ide NK) neosunecenih.Imao si 32 kola da spasavas guzove i zadnje ti kolo neko namjestio ispadanje. Ma hajte molim vas.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
cruz40 je napisao/la:Ma ja ozbiljno ovo kazem, nije mi do smijeha, zao mi ,nepravda jos jedna ide!Sarajlijica1946 je napisao/la:cruz40 je napisao/la:E vi se svadjate, a ovi spremaju Čeliku 1 .federalnu ligu. Namjestise Kup, kupise titulu, e jos da Čelika povale a sve se sprema na taj scenarij.
Ne navijam ja FK Osunecene protiv FK(pardon ispred neosunecenih ide NK) neosunecenih.Imao si 32 kola da spasavas guzove i zadnje ti kolo neko namjestio ispadanje. Ma hajte molim vas.
Za koga ti navijas.
Celik je seljacka ekipa, oni ako se zabunkerisu tesko njima Siroki moze dati go. Mi na Hasetu najbolje znamo kako su tvrdi.
[/quote]
Ne navijam ja FK Osunecene protiv FK(pardon ispred neosunecenih ide NK) neosunecenih.
Imao si 32 kola da spasavas guzove i zadnje ti kolo neko namjestio ispadanje. Ma hajte molim vas.
[/quote]
Ma ja ozbiljno ovo kazem, nije mi do smijeha, zao mi ,nepravda jos jedna ide![/quote]
Za koga ti navijas.
Celik je seljacka ekipa, oni ako se zabunkerisu tesko njima Siroki moze dati go. Mi na Hasetu najbolje znamo kako su tvrdi.
[/quote]
Za Želju, ali ne mogu nepravde koja se desava u zadnjih sedam dana!
Ma ja ozbiljno ovo kazem, nije mi do smijeha, zao mi ,nepravda jos jedna ide![/quote]
Za koga ti navijas.
Za Želju, ali ne mogu nepravde koja se desava u zadnjih sedam dana!
Kako su namjestili Kup i titulu? To mi nije jasno?cruz40 je napisao/la:E vi se svadjate, a ovi spremaju Čeliku 1 .federalnu ligu. Namjestise Kup, kupise titulu, e jos da Čelika povale a sve se sprema na taj scenarij.
Jel kup onim nedosuđenim penalom na Ahmetoviću ili onim dosuđenim penalima Želje?
A prvenstvo onim crvenim kartonom ili penalom zrinjskom? Ili onim penalima Želji?
Čudi me da neki "objekivni" novinar nije do sada napravio analizu i poredak da nije bilo sudijskih lakirdija.. u svim ligama se to radi..
Ova liga je poprilično neregularna, ali Čelik ako ispadne sam je kriv. Isto tako je Željo sam kriv ako ne osvoji titulu. Imali su 2 utakmice sa ekstra suđenjem gdje su trebali dati samo 1 go i nisu dali. Jbg, tako se prvak ne može postati. Isto tako i Čelik je imao 2 utakmice sa Metallegheom gdje je trebao dati 1 go.
Pravda za flash-a!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa dobro, bila je ofanzivaavenija je napisao/la:BijelaCokolada je napisao/la:Mogao bi kompletan zapad biti nas,ofanziva se spremascootzzZzTM87 je napisao/la:Ne znate vi sta vam se sprema![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Convicts1988
- Kontakt:
Šta su ovi ispod nas ako smo mi " seljačka ekipa"
Bit će svega sad za vikend, ništa me više ne može iznenadit u ovoj premier league.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Hahaha koje su gnjide ovi pitari! Radije bi da uzme yebeni zrinski nego komšije. Gdje vam je obraz i lokalpatriotizam?! Yebo vas poglavnik.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Ti iz Geteborga prozivas nekog za lokalpatriotizam?JackTheStripper je napisao/la:Hahaha koje su gnjide ovi pitari! Radije bi da uzme yebeni zrinski nego komšije. Gdje vam je obraz i lokalpatriotizam?! Yebo vas poglavnik.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Convicts1988 je napisao/la:Šta su ovi ispod nas ako smo mi " seljačka ekipa"Bit će svega sad za vikend, ništa me više ne može iznenadit u ovoj premier league.
Ja ne volim ekipe koje igraju bunker, autobus i 100 sitnih prekrsaja i izlezavanja i te folove. Nije to nista licno protiv Celika. Pa Jajce nas rasulo na Hasetu.
Zeljo je sam kriv nazalost, ali su sudije ipak odlučile da dodijele Zrinjskom pehar, Široki na silu uzeo Kup pitarima,oteli im bukvalno. Čelika ce istjerati na pravdi boga, ni krive ni duzne!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.